Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 9/10/2025 at 4:07 PM, Kooineeperk said:

Strah u njima izmice kontroli... ali stvarno im to zelim. Da svako od njih koji misli da tako moze, oseti ovu pogubljenost i strah. Ne zelim im da budu isprebijani, dovoljno je strah da osete. Da se useru u gace, da im sledeci put ne padne na pamet da sa huljom, cuj mene djavolom, tikve sade. 

Nije strah otklon od zla a ako jos postoji i sledeci put, onda smo poklonili i savili se.

• Like 1
Posted

Sa X-a, da raščistimo ko je šta iz SSP rekao...

Tačno je da Evropa menja stav o Vučiću. To se u Strazburu osećalo na svakom koraku, a to potvrđuju i najave iz EPP-ija da je i njima Vučića i onih oko Vučića preko glave. Za tu promenu najzaslužnija je pobuna naroda koju predvode studenti. Vučić je nasiljem koje sprovodi nad studentima i građanima, kao i izborom mesta gde putuje i sa kim razgovara telefonom, mnogima u Evropi otvorio oči.

...

• Like 3
Posted
2 hours ago, Janne240 said:

Nije strah otklon od zla a ako jos postoji i sledeci put, onda smo poklonili i savili se.

Sledeci put u smislu dok jos mogu... nikako posle. Pa... lustracija bre. 

• Like 1
Posted

Za subotu se i u G Milanu sprema protest protiv blokadera. Sminkaju se ulice, stavljaju se zastavice Srbije na bandere kao one u Bg.

E sad sta je zanimljivo. Info koje ja imam je da se Sns mafija nada da ce imati oko 1000 ljudi na protestu. Uz to da nece biti dovezen niko iz drugih gradova, barem ne autobusima. 

A oni do sada nisu uspeli ni 100 ljudi ispred stranke da dovedu. Kako ovo misle i sta se sprema videcemo. Narod ce svakako izaci na ulicu.