Clash Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pojma nemam o stanju u Nepalu, o politici, o ekonomiji, nista. Sto ne znaci da ovaj vatreni obilazak kuca svih mjnistara ne ide u to do list.
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kod nas bi to malo teže išlo sa Sinišom Malim jer on ima desetine nekretnina. 3
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, NMX said: Snimak ministra finansija koji beži i neki nindža koji ga patosira lele To dajes ideje za Malog?
nemanjaol Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ima više snimaka onog ministra finansija. Posle ga jure dok beži kroz reku, a na kraju ga nose skinutog do gaća. U nekom od komentara piše da su ga na kraju predali policiji, ali ko zna. Na jednom od reddit komentara piše i da su jučerašnji incidenti koji su doveli do toga da policija zapuca bili iscenirani, mislim čak i da je iskorišćen neki izraz poput 'ubačeni elementi' Zanimljiv je i razvoj situacije u Indoneziji koja sam pomalo ispratio, tamo neki njihov Vulin sve proteste naziva obojenim revolucionarima koje podržava Soroš. Ali zaninmljivo je da se u Indoneziji situacija smirila, vlast je napravila neke manje ustupke, ali su istovremeno i krenuli u masovne akcije hapšenja ljudi koji su učestvovali u neredima, i nekih uticajnijih ljudi koji su pozivali na proteste.
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Don Dusko said: To dajes ideje za Malog? Daleko bilo. Fan sam sudskog postupka. Ma kako naivno zvučalo. Inače, on je verovatno najbolji mogući budući okrivljeni saradnik koji bi, u teoriji, pomogao da se dosta toga sazna. 2
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 minutes ago, Clash said: Pojma nemam o stanju u Nepalu, o politici, o ekonomiji, nista. Sto ne znaci da ovaj vatreni obilazak kuca svih mjnistara ne ide u to do list. Ja sam na netu naleteo da piše da je u pitanju vila nekog bivšeg premijera. Odnosno lika koji je u više navrata bio premijer u poslednjih desetak godina i njega su nalupali ali je policija uspela da ga spasi i da ga krvave glave izvede iz mase
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Daleko bilo. Fan sam sudskog postupka. Ma kako naivno zvučalo. Inače, on je verovatno najbolji mogući budući okrivljeni saradnik koji bi, u teoriji, pomogao da se dosta toga sazna. Previše je on krvavih ruku da bi bio svedok saradnik, praktično je drugi čovek cele bande. 3
uncletima Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ne prodje dan, a da se ne iska rehabilitacija nekom od tih zlotvora. Zatvori nas, izmlati... streljaj, ali sa vama vise razgovora nema. Edited 7 hours ago by uncletima
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) He he Samo nek ide po redu Edited 6 hours ago by Clash
Ref4ever Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam na čemu temeljite taj optimizam da će iko odgovarati za sva zlodela. Mislim na krupnije igrače, naravno.
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Spoiler Zena nepalskog premijera prala sudove Njemu javili 💩 Edited 4 hours ago by srlepajce
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jeste poginula zena, ostala zarobljena u spaljenoj kuci. To je zena tog bivseg premijera
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma jeste ali cuj prala sudove, kao zna on A i ona je koliko citam bila na nekoj funkciji
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, srlepajce said: Hide contents Zena nepalskog premijera prala sudove Njemu javili 💩 Pokazuje svoju mizogoniju jer sta ce zena u kuci da radi nego da pere sudje u kuhinji... 11 minutes ago, nemanjaol said: Jeste poginula zena, ostala zarobljena u spaljenoj kuci. To je zena tog bivseg premijera Okej to nego bas prala sudje? Nemoj da ti dodje sad @DameTime :)) 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Pokazuje svoju mizogoniju jer sta ce zena u kuci da radi nego da pere sudje u kuhinji... Okej to nego bas prala sudje? Nemoj da ti dodje sad @DameTime :)) Bravo, Dule, bravo, uštedeo si mi jedan post. ;))
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Pumpa se i na Rajku. Vučiću pederu i ko ne skače, taj je ćaci. Edited 2 hours ago by Volter 3
Kalinic10 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nepomenik je totalno izgubio kontrolu, ovo što je večeras pokušao sa batinašima na Marakani je takva bruka, neviđena, da je svako mogao da vidi ko su nasilnici, a ko ne. Fasciniran sam da je skoro pa celi stadion skandirao “ko ne skače taj je ćaci”. Nepomenik puca po svim šavovima, jedva čekam da čujem šta će da kaže za ovo..
Recommended Posts