Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pojma nemam o stanju u Nepalu, o politici, o ekonomiji, nista. Sto ne znaci da ovaj vatreni obilazak kuca svih mjnistara ne ide u to do list.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kod nas bi to malo teže išlo sa Sinišom Malim jer on ima desetine nekretnina. 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, NMX said: Snimak ministra finansija koji beži i neki nindža koji ga patosira lele To dajes ideje za Malog?
nemanjaol Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ima više snimaka onog ministra finansija. Posle ga jure dok beži kroz reku, a na kraju ga nose skinutog do gaća. U nekom od komentara piše da su ga na kraju predali policiji, ali ko zna. Na jednom od reddit komentara piše i da su jučerašnji incidenti koji su doveli do toga da policija zapuca bili iscenirani, mislim čak i da je iskorišćen neki izraz poput 'ubačeni elementi' Zanimljiv je i razvoj situacije u Indoneziji koja sam pomalo ispratio, tamo neki njihov Vulin sve proteste naziva obojenim revolucionarima koje podržava Soroš. Ali zaninmljivo je da se u Indoneziji situacija smirila, vlast je napravila neke manje ustupke, ali su istovremeno i krenuli u masovne akcije hapšenja ljudi koji su učestvovali u neredima, i nekih uticajnijih ljudi koji su pozivali na proteste.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Don Dusko said: To dajes ideje za Malog? Daleko bilo. Fan sam sudskog postupka. Ma kako naivno zvučalo. Inače, on je verovatno najbolji mogući budući okrivljeni saradnik koji bi, u teoriji, pomogao da se dosta toga sazna. 2
nemanjaol Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Clash said: Pojma nemam o stanju u Nepalu, o politici, o ekonomiji, nista. Sto ne znaci da ovaj vatreni obilazak kuca svih mjnistara ne ide u to do list. Ja sam na netu naleteo da piše da je u pitanju vila nekog bivšeg premijera. Odnosno lika koji je u više navrata bio premijer u poslednjih desetak godina i njega su nalupali ali je policija uspela da ga spasi i da ga krvave glave izvede iz mase
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Daleko bilo. Fan sam sudskog postupka. Ma kako naivno zvučalo. Inače, on je verovatno najbolji mogući budući okrivljeni saradnik koji bi, u teoriji, pomogao da se dosta toga sazna. Previše je on krvavih ruku da bi bio svedok saradnik, praktično je drugi čovek cele bande. 2
uncletima Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne prodje dan, a da se ne iska rehabilitacija nekom od tih zlotvora. Zatvori nas, izmlati... streljaj, ali sa vama vise razgovora nema. Edited 4 hours ago by uncletima
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) He he Samo nek ide po redu Edited 3 hours ago by Clash
Ref4ever Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam na čemu temeljite taj optimizam da će iko odgovarati za sva zlodela. Mislim na krupnije igrače, naravno.
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Spoiler Zena nepalskog premijera prala sudove Njemu javili 💩 Edited 1 hour ago by srlepajce
nemanjaol Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Jeste poginula zena, ostala zarobljena u spaljenoj kuci. To je zena tog bivseg premijera
srlepajce Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Ma jeste ali cuj prala sudove, kao zna on A i ona je koliko citam bila na nekoj funkciji
Don Dusko Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 20 minutes ago, srlepajce said: Hide contents Zena nepalskog premijera prala sudove Njemu javili 💩 Pokazuje svoju mizogoniju jer sta ce zena u kuci da radi nego da pere sudje u kuhinji... 11 minutes ago, nemanjaol said: Jeste poginula zena, ostala zarobljena u spaljenoj kuci. To je zena tog bivseg premijera Okej to nego bas prala sudje? Nemoj da ti dodje sad @DameTime :)) 1
Recommended Posts