033zero330 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 48 minutes ago, srlepajce said: Zemunci razlupali sediste radikala Konačno sam to doživeo da vidm! Konačno! Edited 12 hours ago by 033zero330 2 5 1
Perkos2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, 033zero330 said: Konačno sam to doživeo da vidm! Konačno! Još da šešeljugu šutiramo u dupe na terazijama 3 4
Klipan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Perkos2 said: Još da šešeljugu šutiramo u dupe na terazijama Ili da se bar oklizne na koru od banane… 2 1 1 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sad gledam kako skice na informeru. Nasilje nasilje.Valjda se plase da njih neko....
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vala ozbiljna frka u Valjevu. I onaj policajac uzdiše, umorio se.
srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Onaj kreten od nacelnika PU je rekao da ce dovesti dodatnih 2000 koji ce ih sacekati i ubiti od batina i skroz razumem ove poteze 8
033zero330 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Nalog je postao zaključan, ostala je slika. Spoiler Edited 12 hours ago by 033zero330 11 1
ras kass Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Onaj kreten od nacelnika PU je rekao da ce dovesti dodatnih 2000 koji ce ih sacekati i ubiti od batina i skroz razumem ove poteze Da ne pricamo da im upadaju u kuce, lome stanglama , razbijaju glave... 4
Ikac Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 53 minutes ago, Volter said: Ovo u Valjevu nepotrebno, mislim na baklje u prostorije stranke, iznad ima stanara. Zapaliće zgradu. 5
Perkos2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja imam neku svoju viziju kako će koji grad da reaguje na ovu vlast i krene u borbu sa njima. Najveća enigma mi je Kruševac, ako me i oni prijatno iznenade onda ovaj ludak nema više ni jedno uporište
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 21 minutes ago, Perkos2 said: Još da šešeljugu šutiramo u dupe na terazijama Koliko mu je dupe to bi se razvuklo od Terazija do Skupštine. Inače, i ja sam mislio da bi trebalo malo povući ručnu ali posle ovih stvari u Valjevu vidi se da su psihopate dobile svu slobodu. Svaki gest kojim se poziva na povratak u normalne tokove posmatraju kao slabost i boje se samo da će se robovi pobuniti. Pored toga, već 792. puta je informer najavio državni udar, ubistva i slično, tako da kao što je davno rečeno ionako će da priča da smo je klali. Samo se bojim da ne strada ili bude osakaćen neko sa naše strane i to je to. 15
Dragan Mićić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ono sto mogu da primetim poslednje tri veceri je da tv Bljuc bolje izvestava sa protesta nego N1. Cak i lepo kazu da sirom zemlje ima protesta, sto se ne moze cuti na nacionalnoj frekvenciji.
Nicklord Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Valjda se ljudi lepo organizuju za razilaženje kad se smanji broj ljudi, da ih opet policija ne pohvata kad su u malim grupama
fancy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Valjevo. A sećam se kad je bilo Kraljevo. Što reče Cane... "Kraljevo, Valjevo, isti..." ♥️ Sloboda dolazi kroz dim i suzavac. Puno mi je srce večeras. 6 5 8
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago U Valjevu se izgleda trenutno renoviraju i prostorije SPS. Najs. 1 5
uncletima Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 minutes ago, Helena said: U ovoj sobi se N1 gasi. Kao sa vasara: Evo polici..., khm, khm, sad je krenula... Kao neki Polis navijac, a ne novinar. Fuck off!
Klipan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago @Clash Rekao bih da ti je ovo neki rekord veceras u broju napisanih “najs” 1 1
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sad ozbiljno, Hulja je sklonila batinase da dobije slike terorista koji demoliraju i sukobljavaju se sa policijom. Takodje da produbi mrznju izmedju naroda i policije. Za sta nas naravno zabole kurac za njegovu strategiju i taktiku. Meni je problem sto NS pada na drugo mesto iza Valjeva po indexnim poenima. 1 1
Recommended Posts