Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, fancy said: Gle probudio se još jedan Mada slažem se s tezom "bez milosti sa ovima koji su na strani mafije", stoga: 1312 Ne znam gde me tačno svrstavaš? Bio sam na slavi 9. Avgusta gde su preko puta mene igrom slučaja sedeli 2 pandura, pričali su nešto oko tih dnevnica. Ovaj jedan mu je odbrusio glasno i jasno “Ja neću da idem. Neka sam primio 90 hiljada, a ti 130 , neću da idem. Meni je obraz čist i moja vera mi ne dozvoljava da radim takve stvari. “ Za ove ostale, koji stoje u kordonu i spremni su da ti glavu otvore, stojim iza svojih reči. Bez milosti. I da, nemojte da im dajete vodu, da ih ove devojke kite cvećem , vidim na nekim snimcima jedan ih je izljubio sve kolektivno.. Nemojte to da radite.
Geronimo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Nikada ne treba generalizovati ljude. Ima dosta pandura u manjim mestima da ih lično poznajem koji su na neki način odbili da čuvaju ološe i kriminalce i veliko poštovanje za njih. Ipak, bez milosti sa ovima koji su na strani mafije, jednostavno to su isti oni kojima su svi navijači “drogiraši i klošari” I gde su sad? Da dignu glas - necemo da radimo dok se siledzije ne izvedu pred lice pravde, necemo da nam majmuni kaljaju zanimanje, mi smo tu da branimo narod i drzavu, a ne sektu. Ne, oni su u misijim rupama, gledaju manijake u svojim redovima kako nasu decu ritaju u jaja i zataskavaju. Ok, panduri su bolesnici s jedne strane i pizde s druge. 1 1
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kod pandura je zeznuto što oni ništa drugo ne znaju da rade pa ako dobiju šut kartu mogu jedino da budu negde izbacivači a to je znatno lošiji posao od tog koji imaju. Zato ćute i spremni su i da krše zakon samo da bi sačuvali posao. Dakle ne nadajte se od 99% pandura da će uraditi nešto časno. Onih 1% je već napustilo policiju ili je oterano, niko častan ne može da izdrži tamo 13 godina da ćuti i radi kako mu se kaže. Sad bih potegao paralelu sa Aušvicom ali suzdržaću se. 2
Dragan Mićić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nece niko od pandura da digne glas jer su obicne 3,14cke! Juce vidim predsednik sindikata pandura objavio saopstenje gde pise kako su to samo ljudi koji su danima na ulici izlozeni nasilju (parafraziram) i moli da se smire strasti i sa jedne i sa druge strane. Sto znaci da nas izjednacava sa Prelicem i slicnim glavama. A kad ovo prodje ide stara prica radili smo svoj posao.
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Klotzen said: Kod pandura je zeznuto što oni ništa drugo ne znaju da rade pa ako dobiju šut kartu mogu jedino da budu negde izbacivači a to je znatno lošiji posao od tog koji imaju. Zato ćute i spremni su i da krše zakon samo da bi sačuvali posao. Dakle ne nadajte se od 99% pandura da će uraditi nešto časno. Onih 1% je već napustilo policiju ili je oterano, niko častan ne može da izdrži tamo 13 godina da ćuti i radi kako mu se kaže. Sad bih potegao paralelu sa Aušvicom ali suzdržaću se. Sustinski onaj najgluplji sloj drustva ciji IQ granici s mentalnom retardacijom pa bi za privilegije solidne plate ciji ni dio ne zasluzuju i osjecaja moci jer nose pistolj i pendrek i svoje bliznje zlostavljali. 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali sto DJV, Dacic i co kukaju na ugrozenost policajaca. Jbt.
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: I da, nemojte da im dajete vodu, da ih ove devojke kite cvećem , vidim na nekim snimcima jedan ih je izljubio sve kolektivno.. Nemojte to da radite. Nadam se da je taj što ih je ljubio neki sa herpesom ili koronom. 6 minutes ago, Klotzen said: Kod pandura je zeznuto što oni ništa drugo ne znaju da rade pa ako dobiju šut kartu mogu jedino da budu negde izbacivači a to je znatno lošiji posao od tog koji imaju. Zato ćute i spremni su i da krše zakon samo da bi sačuvali posao. Dakle ne nadajte se od 99% pandura da će uraditi nešto časno. Mogu da čuvaju ovce, koze, krave, svinje... Jeste da zahteva malo više mozga, ali savladaće. Kažu seljaci da teško mogu da nađu nekoga da im bere maline, to je još lakše. A ako otvore radna mesta u Gradskoj čistoći, može i to, već su stekli neko iskustvo. Pre petog oktobra me je jednom vozio taksista bivši pandur, koji nije hteo da ratuje po susednim zemljama. Bar znanje vožnje može da se unovči.
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Klotzen said: Kod pandura je zeznuto što oni ništa drugo ne znaju da rade pa ako dobiju šut kartu mogu jedino da budu negde izbacivači a to je znatno lošiji posao od tog koji imaju. Zato ćute i spremni su i da krše zakon samo da bi sačuvali posao. Dakle ne nadajte se od 99% pandura da će uraditi nešto časno. Onih 1% je već napustilo policiju ili je oterano, niko častan ne može da izdrži tamo 13 godina da ćuti i radi kako mu se kaže. Sad bih potegao paralelu sa Aušvicom ali suzdržaću se. Ne bih rekao. U 2025-oj možeš da radiš i naučiš 50 različitih poslova i sa srednjom školom, neke i sa osnovnom. Zanati nikad bolje nisu plaćeni, neka lepe pločice, rade moleraj, voze taksi, viljuškar, peru čaše u Austriji, šta god, ništa to nije sramota. Naprotiv. Biće gospoda fino plaćeni i bezbedni. Ali ne brdsko-stranačko govno hoće lagan stan za 500e kvadrat, pa još jedan, pa sina i ćeru u službu, penziju sa 52 i sve to za 15 godina staža. Zato ih pošten čovek prezire i jebe mater redom. 6
uncletima Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Klotzen said: ne znaju da rade... Bila je prica, sad da li ovde, ili sam je pokupio na nekoj drugoj strani... Zandarm zatecen u nekoj demokratiji kako fizikalise: Nisam mogao vise ta sranja da trpim. Za lopatu i razmer tri sljunka, jedan cement nije ti potreban ubrzani kurs batinasa. Dnevnica je ista, ali ti je barem savest cista. 2
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/418107/Bajkeri-iz-Beograda-stizu-veceras-u-Novi-Sad-Kada-udare-jednog-udarili-su-sve.html "Kada udare jednog, udarili su sve. I zato - svi kao jedan", poručili su bajkeri. U objavi su istakli i da ovo nije defile, kao ni vožnja druženja, već borba za pravdu.
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U međuvremenu su počeli da se mlate međusobno. Nije mnogo, ali nije ni loše. SAZNAJEMO U jučerašnjim neredima u Beogradu povređen šef SBPOK-a Ivanović, načelnik UKP-a Cmolić na bolovanju Pogledajte kako policajac u uniformi pendrekom nasrće na koleginicu u civilu u Kragujevcu VIDEO Ako vas mrzi da čitate, u prvoj vesti piše da je neki načelnik sa nadimkom Đana, ovaj, htedoh da kažem Đani, dobio po đani glavi od nekog ćacija. U drugoj piše da su panduri greškom izlemali pandurku. Nije mi ih žao. 1
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Petog oktobra je sklopljen dil sa crnim đavolom sa tetoviranom ružom. Vojska mu je otkazala poslušnost, mamlazi sa tribina nisu bili na tamnoj strani. Sem policije, Milosevica nije imao ko da brani. Danas je mnogo drugacije. Sva bagra je na njegovoj strani. Najveci šljam iz RS i sa Kosova je tu, stoka sa tribina takođe, nepismeni i vazda iskompleksirani panduri konacno dobili mogucnost da mlate ono što najviše mrze, a to je mlad, lep, perpsektivan i obrazovani svet. Raspisace izbore, morace da ih debelo pokrade. To ce izvesti ne sto ili trista hiljada, vec milion ljudi i to ce mu biti kraj. Ja vec sada unapred kiptim od besa jer znam da ce vecina mrcina da se izvuce. Od ovih batinaša, pa do milijardera. 1
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Clash said: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/418107/Bajkeri-iz-Beograda-stizu-veceras-u-Novi-Sad-Kada-udare-jednog-udarili-su-sve.html "Kada udare jednog, udarili su sve. I zato - svi kao jedan", poručili su bajkeri. U objavi su istakli i da ovo nije defile, kao ni vožnja druženja, već borba za pravdu. Svi znamo da ovo nisu one bajkerske bande iz filmova, vecinom obicni ljudi sa poslovima i porodicama koje veže ljubav prema motorima. Ne treba od njih očekivati da budu neke udarne jedinice jer to nisu i ne treba da budu. Bitno je da pokazuju svoj stav i žrtvovanje svog komfora i svoje imovine na karaju krajeva za neki ideal. Bitno je i kad ono, šta znam, udruženje za posmatranje leptira reaguje a kamoli oni. Respect. 2
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) ako ove scene ne izvedu ljude na ulice neće ni pokradeni izbori, danas je Valjevo trebalo da stonei potpuno totalni štrajk, uostalom pokazali su Užice i Novi Pazar kako treba sa ološom, odmah u glavu. A ne da se nešto čeka ali ako građani Valjeva i drugih gradova misle da će se ovaj smilovati i stati sa prebijanjem i ubijanjem onda jebiga i treba da nas sve gurne u gasne komore Edited 3 hours ago by Perkos2
duško matić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 hours ago, Clash said: Joj, sto sam otisao kuci, ono ruglo od radikalnog legla treba zapaliti ali zapaliti zaozbilje Ma dobro je što si otišao kući, ima dana za megdana, mi smo popili nekoliko suzavaca kod Jovine gimnazije, srećom brzo smo skontali šta se dešava a i masa je bila pribrana pa nije došlo do stampeda. Osim što me je neko vreme pekla cela faca i malo me je bolela glava, nisam imao nikakve posledice, srećom. Ovaj snimak iz policijske teretane u Kralja Petra je jeziv, ali baš jeziv. Jel oni imaju mozga, ovo što rade u Valjevu i NS je samo triger da još više besnih ljudi izadje večeras na ulicu? Nadam se da niko neće stradati u atmosferi koju bolesnici konstantno podgrevaju. 3
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jeste da ovi policijskoj akademiji nisu prisli ali mladje generacije neka pogledaju 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inače neka neko kaže pametnicama od novinara da neće svako da se povuče od sukoba a da istovremeno i ne želi da čistog lica dočeka full HD kameru u nozdrvi i time namesti sebi krivičnu, pendrek i mardelj. Valjda nije toliko komplikovano, ako smo na istoj strani. 3
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Jelencom said: ko ide nekoga motkom da udari u glavu ili gadja pirotehnikom treba da odgovara, bio ćaci, ili bio bilo ko, pandur, politicar ili bilo ko. Pa nije isto. Kad batinaša orangutana zvizneš u glavu, možda se vrati u normalu. Može to za njega biti lekovito. To što kipti bes prema pandurima, ne čudi. Ovi orangutani pentraju im se na glavi, oni ništa, gađaju ih pirotehnikom, oni ništa, od naših neko baci papirić, oni pendrek u glavu. Baci li neko nešto jače, oni suzavac. Šta će običan narod, mora da ima motke kod sebe jer vidi da policija štiti krimose i režim koji ubija. Opet smo mi dobri, evo gledam u Nišu daju im ljudi vodu jer su žedni, a nisu zaslužili ni čašu vode, ni kravajče leba da im se da ako su gladni.
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Majmunu koji je odlucio da se pusti onakav snimak mozemo samo da porucimo ovo Svi znamo ko je majmun
uncletima Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 41 minutes ago, Molina23 said: Ne mozes ti da budes objektivan, ako ti dupe od konflikta zavisi.
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Molina23 said: Bilo je i ovoga. Lik nema ni ramena a nekom preti 2
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ko zna koliko puta se upiškio hulja od sreće dok gleda snimak uhapšenih srpskih mladića, to mu je životni san da maltretira vezane.
uncletima Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 21 minutes ago, Volter said: Šta će običan narod, mora da ima motke kod sebe, ili... im batinas u padu prepusti istu. Probaj da zamislis situaciju u kojoj on svojim pajtosima objasnjava: Si, vid'o, brate, kako sam mu elegantno prepustio stafetu? Mene su platili da neko jede batine - Jeo sam! 2
Recommended Posts