Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, DJ_Vasa said:

Tačno. Skinuće se s vlasti tako što će neko polomiti pet praznih stolica u nekom ćumezu.

Mora se od necega poceti.

Eto sutra dodje neko u NS i hoce da se uclani u SNS i gde da ode?😀

Posted
8 minutes ago, Clash said:

Pa to je bar lako kod njihovog boga Ace.

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Clash said:

Pisao sam ovde hiljadu puta o građanskoj neposlušnosti i još nekim stvarima koje su studenti predložili pred ono famozno zeleno svetlo. Kako bi bilo da npr. studenti pozovu na bojkot SNS-ovih firmi koje drže maloprodaje i da ih označe kao ćaci firme? Ima npr. onaj Lili što prodaje kojekakve mackalice, a vlasnik je poslanik kartela. Ovo je samo jedan primer, a pošto taj višak para daje zna se već kome, šteta bi bila mnogo veća nego da se polomi nekoliko prozora i stolica. A džep boli, to smo odavno apsolvirali.

Ako je neko lud da se učlani u kartel, tj. da ide u četnike četres' pete, može to i u nekoj njihovoj kafani, a i takve treba bojkotovati.

• Like 3
Posted (edited)
3 minutes ago, DJ_Vasa said:

Pisao sam ovde hiljadu puta o građanskoj neposlušnosti i još nekim stvarima koje su studenti predložili pred ono famozno zeleno svetlo. Kako bi bilo da npr. studenti pozovu na bojkot SNS-ovih firmi koje drže maloprodaje i da ih označe kao ćaci firme? Ima npr. onaj Lili što prodaje kojekakve mackalice, a vlasnik je poslanik kartela. Ovo je samo jedan primer, a pošto taj višak para daje zna se već kome, šteta bi bila mnogo veća nego da se polomi nekoliko prozora i stolica. A džep boli, to smo odavno apsolvirali.

Ako je neko lud da se učlani u kartel, tj. da ide u četnike četres' pete, može to i u nekoj njihovoj kafani, a i takve treba bojkotovati.

Pusti bojkote Vaso, gradjanska neposlušnost je otisla na sledeći nivo.

Za ovu prebijenu decu u Valjevu nećemo kupovati u DISu i kvit smo?

Nasilje nije rešenje osim kad jeste. 

Edited by Clash
  • Like 11
Posted

Mislim da smo već pisali o tome: koliko god ti bojkoti firmi, odbijanje plaćanja računa i ostalo bili ispravni i pravi put, to u Srbiji ne funkcioniše. Funkcionišu batine, demonstracije i narod na ulicama. Jebiga.

• Like 7
Posted
Just now, freethrow said:

Mislim da smo već pisali o tome: koliko god ti bojkoti firmi, odbijanje plaćanja računa i ostalo bili ispravni i pravi put, to u Srbiji ne funkcioniše. Funkcionišu batine, demonstracije i narod na ulicama. Jebiga.

Pa valjda bi ti koji izlaze na ulice bojkotovali takve firme, plus i mnogi drugi opoziciono nastrojeni. Neće da se baci ako se koristi kao pomoćno sredstvo. Pa ona Efektiva, za koju niko nije ni čuo, uspela je da lupi šamar jednom Maxiju, što znam od čoveka koji tamo radi.

Posted

bojkot je dobra stvar ali mora da se istraje u tome bez obzira šta je alternativa maxiju ili liliju

sukobi se trebaju isplanirati i pametno voditi sa više koordinacije tako da policija ne može da stigne da pokrije sve lokacije, kad se primeti da su negde dobro organizovani povuće se mirno pa otvoriti frku na drugoj lokaciji

svaka borba protiv ovog režima je dobra i poželjna   

Posted

Predlagao sam jos na samom pocetku, ne samo zbog vlasnistva, vec i zbog skupoce, da stisnemo petlju i jedemo mast i Alevu, eventualno pastetu. Na kraju se, kao i kod drugih stvari svede: Dobra je Argeta, ali vrat na rostilju je ipak mljac.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Perkos2 said:

bojkot je dobra stvar ali mora da se istraje u tome bez obzira šta je alternativa maxiju ili liliju

sukobi se trebaju isplanirati i pametno voditi sa više koordinacije tako da policija ne može da stigne da pokrije sve lokacije, kad se primeti da su negde dobro organizovani povuće se mirno pa otvoriti frku na drugoj lokaciji

svaka borba protiv ovog režima je dobra i poželjna   

Da ima organizacije i koordinacije ovo bi odavno bilo gotovo.

Ovako imamo stihijske reakcije na brutalne napade na gradjane koji demonstriraju od strane kriminalnih grupacija organizovanih od strane SNS u koordinaciji sa policijom.

To nam je što nam je, nemamo bolje za sada. Kao što nememao bolje od studentske liste za izbore.

Igramo sa tim kartama koje imamo.

• Like 4
Posted
9 minutes ago, Clash said:

Da ima organizacije i koordinacije ovo bi odavno bilo gotovo.

Ovako imamo stihijske reakcije na brutalne napade na gradjane koji demonstriraju od strane kriminalnih grupacija organizovanih od strane SNS u koordinaciji sa policijom.

To nam je što nam je, nemamo bolje za sada. Kao što nememao bolje od studentske liste za izbore.

Igramo sa tim kartama koje imamo.

nema predaje i nema stajanja ali treba se i organizovati i učiti na nekim greškama

• Like 1
Posted

Zgadija odvratna, sad su im deca mete.

https://www.reddit.com/r/serbia/comments/1mqq6hp/dobrodosli_u_srbiju/

1 hour ago, DameTime said:

Još jedan dokaz da su panduri većinom sadisti koji uživaju u svemu ovome i koriste priliku. Nema tu nikakve savesti.

Gde je sad onaj forumaš koji je kukao da previše generalizujemo pandure? Talog i smeće.

Krajnje vreme je da pripadnici ove grupacije budu izopsteni bar sa ovog foruma.

• Thanks 1
Posted (edited)

Previse simbolike na jednom mestu.

Natpis koji je ostao ”Srbija da stane”

Gradonacelnik koji se pita za svoj posao otprike koliko i ja, dovucen po naredjenju sa odmora ne zna da li je posao ili dosao.

Broj lojalista  koji su ostali verni vodji i kojima sede glave i iskustvo nisu nista doprinele njihovoj mudrosti.

Broj gradjana vecinske Srbije koja samo brani svoju kucu motkama i pirotehnikom koji je dosao da vidi sta se desillo sa njihovom kucom=nula

Edited by Clash
Posted
5 minutes ago, Clash said:

Previse simbolike na jednom mestu.

Natpis koji je ostao ”Srbija da stane”

Gradonacelnik koji se pita za svoj posao otprike koliko i ja, dovucen po naredjenju sa odmora ne zna da li je posao ili dosao.

Broj lojalista  koji su ostali verni vodji i kojima sede glave i iskustvo nisu nista doprinele njihovoj mudrosti.

Broj gradjana vecinske Srbije koja samo brani svoju kucu motkama i pirotehnikom koji je dosao da vidi sta se desillo sa njihovom kucom=nula

A kako su navukli ove što stoje ispred? Vekna hleba, flaša ulja i kilo šećera?

Posted

Predsednik Vučić mi je rekao da ono što se desilo sinoć u NS ga je podsetilo i probudilo i emocije i razmišljanja, na slike i scene kada su porodične kuće Vučića u Čipuljiću spaljene od strane ustaša 1992. godine

Ahahahahaha, pa Kurcoglavi dobro je, voli te Acika više od Siniše Malog trenutno, ne moraš baš toliko da se uvlačiš. 

8 minutes ago, DJ_Vasa said:

A kako su navukli ove što stoje ispred? Vekna hleba, flaša ulja i kilo šećera?

Mislim da su došli da se raspitaju dokle se došlo sa otvaranjem klastera 3.

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Još jedan dokaz da su panduri većinom sadisti koji uživaju u svemu ovome i koriste priliku. Nema tu nikakve savesti.

Gde je sad onaj forumaš koji je kukao da previše generalizujemo pandure? Talog i smeće.

Vjerovatno misliš na mene, ja sam tu, i užasavam se nasilja svih vrsta.

A i generalizovanja , niti su svi panduri siledzije niti su svi miroljubivi.

Isto tako mislim i za drugu stranu(studente i gradjane). Većinom su ljudi vodjeni normalnim porivima , protestvuju zbog kriminala i zla u državi, ali i tu ima siledzija .

A to što ti misliš da su svi smeće; i ja mislim da je smece onaj  ili ona koja ne bi dala zednom covjeku vode makar bio i pandur, a moguce da nisam u pravu .

Uopste ne pisem na ovu temu niti planiram, ali kad vec pitas gdje sam  da se javim.

Valjda će se raspisati izbori pa da se malo smire tenzije da neko ne pogine ili ostane invalid, to je jedino misljenje ,odnosno želja, koje bih podijelio na forumu

• Pumpaj! 1
Posted
9 minutes ago, Clash said:

Mislim da su došli da se raspitaju dokle se došlo sa otvaranjem klastera 3.

Ja već zamišljam kako to pokušavaju da prevale preko jezika. Možda ovako:

- Gos'n Mićin, kako vam napreduje taj treći klistir?

:lol_2:

• Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, Jelencom said:

Isto tako mislim i za drugu stranu(studente i gradjane). Većinom su ljudi vodjeni normalnim porivima , protestvuju zbog kriminala i zla u državi, ali i tu ima siledzija .

A to što ti misliš da su svi smeće; i ja mislim da je smece onaj  ili ona koja ne bi dala zednom covjeku vode makar bio i pandur, a moguce da nisam u pravu .

Uopste ne pisem na ovu temu niti planiram, ali kad vec pitas gdje sam  da se javim.

Valjda će se raspisati izbori pa da se malo smire tenzije da neko ne pogine ili ostane invalid, to je jedino misljenje ,odnosno želja, koje bih podijelio na forumu

Druže, izabrao si najpogrešniji od svih pogrešnih trenutaka za svoju agitaciju.

1312

• Like 4
Posted
4 minutes ago, Jelencom said:

A to što ti misliš da su svi smeće

U pravu si, nisu smeće. Oni su govna, i to svi do jednog.

Promeniću mišljenje kada neko od njih uradi sledeće:

- Uhapsi ćacije koji im stoje ispred nosa i gađaju građane pirotehnikom.

- Uhapse kolege koji

a) otvaraju lobanju studentu i lome mu vilicu, a zatim ga vezuju za krevet

b) mlate neku penzionerku u letnjoj haljini kao da je terorista

c) u čoporu od deset mlate nekog klinca koji se onesvestio (Valjevo, 15 godina)

d) bacaju suzavac po novobeogradskim naseljima gde nema nijednog učesnika protesta, ali ima porodica sa decom plus obdaništa (Novi Beograd, znam šta mi se dešava ispred nosa)

Mrzi me da pišem dalje, ali društvene mreže su dovoljne za edukaciju.

Jeste da mislim da demoliranje prostorija sekte neće doneti ništa značajno, ali ako se ovaj niz nastavi, mislim da će se tih svinja u uniformi odreći i porodice.

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Jelencom said:

Drugar, ja prvi ne smatram da su svi panduri isti i da svi zaslužuju sve najgore. Međutim, ovo što ti pišeš je teško proseravanje, da budem direktan i precizan. Mislim da nema potrebe elaborirati zašto.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Svi koji obuku onu prokletu uniformu i stave kacigu zaslužuju samo i isključivo prezir. Nema tu više "nisu svi isti". Nisam još vidio da je neko od njih dao otkaz zbog ovih dešavanja. 

To je stoka najgore vrste i prema njima ne treba da bude milosti jer ga i oni ne daju bilo kome, što smo imali priliku da vidimo nebrojano puta.

Ono u Valjevu je nestvarno. Mislim da i životinje imaju više empatije od njih. 1.3.1.2

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Jelencom said:

Potpuno se slažem: Apsolutno nema razlike u tome da kao službeno lice gaziš po glavi ljude, krvnički ih prebijaš i uskraćuješ im lekarsku pomoć, a onda i zakonska prava sa jedne strane, i to da policajac stoji na ulici, a ti ne uzmeš svoju vodu da mu daš da pije. Dva lica iste medalje. Treba obe strane da se smire i spuste tenzije, a sve za dobrobit Srbije.

Posted
16 minutes ago, Jelencom said:

Sve dok hapse studente a za cacike nediraju oni jesu govna pa bio moj brat ili komsija.

• Like 1
Posted

Pa dobro, nisu ni svi pripadnici SS-a bili takvi, samo su slušali naređenja. I Hans mitraljezac je u logoru samo radio svoj posao.

• Like 2