Janne240 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nebojsa Obrknezev neki ministar za manjinska ljudska prava, gde sve ove botine nadje...kakav profil pa to se klonira masinerija propagande brze nego u Matrixu. 1
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 33 minutes ago, Drug Crni said: Ništa neću napisati Necu da vas saljem slike ali ima vise lepseg pola 1
Drug Crni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bukvalno najbolja stvar..pa, mesecima unazad ^ Ovo je pružena ruka ka opoziciji..Gondor call for aid 8
JohnnyDragon Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) https://www.instagram.com/p/DLf7srkIJ4s/?igsh=MWt2bmw4em4wZmx4ZQ== Je*i Zvalavce! Edited 14 hours ago by JohnnyDragon 1
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 9 minutes ago, Drug Crni said: Bukvalno najbolja stvar..pa, mesecima unazad ^ Ovo je pružena ruka ka opoziciji..Gondor call for aid And i hope ROHAN WILL ANSWER! 3
Helena Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Expo je neko ovde pominjao, evo poziv da se kreči expo. Tačno će moždani dobiti gospodin u Sevilji 1 1
Kooineeperk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 38 minutes ago, Drug Crni said: Bukvalno najbolja stvar..pa, mesecima unazad ^ Ovo je pružena ruka ka opoziciji..Gondor call for aid Studenti pruzaju ruku a sinoc gotovo da nije bilo opozicionara na ulicama a pogotovo ne ispred kordona. Jedva da su tvitnuli nesto tog dana, osim Francuza koji je cvrkutao sa Kosova...
Kalinic10 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne kapiram blokiranje ulica, svakako ćemo metroom na posao 😉 Samo rokaj rođeni! Sad je bitno, sad se lomi ⛽️ 1
033zero330 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Čudno, kad se ljudi organizuju, nema krstača, nema zamenskih šešelja, nema šizofrenija ispod šajkače i ostalih fsb/kgb boleština... 4 1 1
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovo je student iz Niša koji je priveden. Održao je govor na kontramitingu u Nišu koji se očigledno Kukavici nije svideo pa je rešio da ga privede. https://www.instagram.com/reel/DLfozmmIOXV/?utm_source=ig_web_copy_link 5
Kooineeperk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jbt dobar ovaj after... mnogo dobar! I sto je jos bolje, na vise je lokacija pa mozes da biras gde ces. 2
Helena Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 18 minutes ago, Kalinic10 said: Ne kapiram blokiranje ulica, svakako ćemo metroom na posao 😉 Samo rokaj rođeni! Sad je bitno, sad se lomi ⛽️ ...leteće aute si zaboravio 1
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nenadležni psihopata sad verovatno šizi u svom bunkeru, uh da mi je da sam muva na zidu da to vidim... 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Nenadležni psihopata sad verovatno šizi u svom bunkeru, uh da mi je da sam muva na zidu da to vidim... Vucko je pobedio... He he
Achtung! Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jedno veliko srce i ljubav za sve vas, sa juga Hercegovine! Vrijeme je da se svode računi i da se bijesni pas uhvati za krljušt. Čvrsto vjerujem da je došlo vrijeme da se prostakluku i šundu stane u kraj. 4
JohnnyDragon Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Evo, ja prvi da kažem, jeste, jeo sam govna, pričao sam to i to jer sam bio slep pored očiju... 1
Recommended Posts