Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Koliko se rezim boji ovih protesta vidi se po informeru i slicnima koji 24/7 pokusavaju da predstave kako se 28 sprema gradjanski rat. 1
fancy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najuruju Zagorku Dolovac. Nije im dovoljno proaktivna i poslušna, hehe... Šta je mislila da će i oni da joj tolerišu sati se pravila morski krastavac? Nije da mi je žao, zanima me koju će sad budalu tu da postave. Al baš nekog krvnika, ja cenim...
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Daj bože da ste u pravu. Ja druge izvore osim ovog foruma nemam, pa mi se učinilo da je malo zamrlo.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 16 minutes ago, Eddard said: Daj bože da ste u pravu. Ja druge izvore osim ovog foruma nemam, pa mi se učinilo da je malo zamrlo. Ne grešiš, nije onako euforična atmosfera. Ali ne mora ništa da znači, Vučić kuri, oni njegovi dnovinarčići kerovi isto. Moj utisak je da prosto žeđa za krvlju a isto tako i dobar broj policije da "naplate" ponižavanja. Ne znam šta će biti u subotu, ali narod nije više tako uplašen što se vidi kroz sitne stvari koje mnogo znače-đak generacije u Bečeju odbio je rukovanje sa gradonačelnikom i slično. Vučićeva pobeda je praktično nevidljivost n1 i nova s televizija i pretvaranje RTS-a u pink. Pobeda normalne Srbije je da on više ne vlada, nego se brani. Edited 4 hours ago by Helena
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imam osećaj da studenti imaju nekog keca u rukavu. Ne umem da objasnim, ali to naprosto osećam.
Janne240 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 hours ago, Eddard said: Ako je suditi po atmosferi na ovoj temi, skup će biti fijasko... a kako drugacije<? zar dan posle moze brez? +38C nece to proci bez smrkova i kupanja u fontani.
Malkolm Brogdon Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da je nekim slucajem vreme u subotu kao danas, ne znam kako bi se prezivelo to, 20% ljudi bi se srusilo u nekom trenutku. Ovako sa 10 stepeni manje moze da bude sasvim okej. Naravno da nije euforija kao pre 15. ali znam dosta ljudi koji i nisu toliko bili aktivni u poslednje vreme ali subotu definitivno ne propustaju.
Janne240 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bice jako u subotu, siguran sam! i prejako, samo je pitanje ko ovoj budali to moze da objasni i dokle ce takav idiot da tera ovaj narod u stradije i posle svega.
mrd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Eddard ej ja sam tu ovaj put i idem da im kažem šta ne valja. Ova mreža kriminalaca mora da pukne! Just now, Janne240 said: Bice jako u subotu, siguran sam! i prejako, samo je pitanje ko ovoj budali to moze da objasni i dokle ce takav idiot da tera ovaj narod u stradije i posle svega. Mi smo pustili ovaj ološ da vodi zemlju.
JohnnyDragon Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago U njihovim medijima ista matrica kao pred 15 mart. A nesto ce veliko se sprema izgleda, jer studenti najavljuju "narodno nezadovoljstvo" to vece, ako ne ispune uslove a znamo da neće.
Recommended Posts