DJ_Vasa Posted Sunday at 01:52 PM Posted Sunday at 01:52 PM 33 minutes ago, Perkos2 said: Ima puno građana koji bi pobedu nad ovim režimom sad i odmah i grdno su nervozni ako vide da mora da se oznoji guzica da bi se ova kuga poterala sa vlasti. Koliko verujemo sami u sebe i koliko sml spremni da se borimo protiv režima raznim metodama pitanke je, uglavnom uperimo prst na nekog da je kriv umesto da svako krene prvo od sebe i vidi koliko je doprineo da se režim sruši. Ne smatram da je iko kriv, bilo kao pojedinca, bilo kao kolektiv, niti da je problem u zalaganju. Problem je način na koji se dolazi do cilja. Mora se naći efikasniji. Jedino što meni pada na pamet jeste građanska neposlušnost, ali ima sigurno i boljih načina. 2
Perkos2 Posted Sunday at 03:22 PM Posted Sunday at 03:22 PM 1 hour ago, DJ_Vasa said: Ne smatram da je iko kriv, bilo kao pojedinca, bilo kao kolektiv, niti da je problem u zalaganju. Problem je način na koji se dolazi do cilja. Mora se naći efikasniji. Jedino što meni pada na pamet jeste građanska neposlušnost, ali ima sigurno i boljih načina. Bitno je da se ima cilj od kojeg se ne sme odustati, u ovim slučaju to je svrgavanje ovog režima. Neko bi to brže, neko preciznije i čistije ali ne treba nikad odustati od cilja. Do njega će se doći kad se poklope neke stvari kako u samoj Srbiji tako i šire. Do tad treba bušiti, pumpati, blokirati, štrajkovati iz dana u dan, bez prestanka, bez predaje 4
Volter Posted Sunday at 08:02 PM Posted Sunday at 08:02 PM Studenti su uradili dovoljno, a dovoljno je to što više nema nazad, niti se možemo vratiti na staro. Bili izbori ove ili početkom sledeće godine, ona energija sa početka protesta će se vratiti. Imaćemo masu ljudi na ulicama a o kreativnosti kampanje i da ne pišem. Razvaliće ćacijevce. Do tada ne dati mira režimu, a i režim će svojim delovanjem sigurno dati motiv svima nama da istrajemo. 7 2 2
Don Dusko Posted Sunday at 08:55 PM Posted Sunday at 08:55 PM (edited) 12 minutes ago, Red said: muzicka podloga? Glupan nije gledao Matrix. :D Edited Sunday at 08:56 PM by Don Dusko
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:38 AM Posted yesterday at 08:38 AM Biće dovoljno ljudi 28og, možda ne kao 15.03. ali nije toliko ni važno. Važno je da se tenzije i tonus protesta ne spuštaju i tome ovaj novi veliki protest u Beogradu i služi. A od jeseni kreće završna faza dinstanja. 12 1 1
Janne240 Posted yesterday at 01:53 PM Posted yesterday at 01:53 PM 22 hours ago, Perkos2 said: Bitno je da se ima cilj od kojeg se ne sme odustati, u ovim slučaju to je svrgavanje ovog režima. Neko bi to brže, neko preciznije i čistije ali ne treba nikad odustati od cilja. Do njega će se doći kad se poklope neke stvari kako u samoj Srbiji tako i šire. Do tad treba bušiti, pumpati, blokirati, štrajkovati iz dana u dan, bez prestanka, bez predaje i u slucaju nestanka, struje, vode i bilo kakvih iskljucenja, deblokadiranja i ostalih pokusaja opstruiranja, zabarikadiranja i oportuniranja. No surrender till D last One dan.
NMX Posted yesterday at 03:04 PM Posted yesterday at 03:04 PM 6 hours ago, Chaos Is Me said: Biće dovoljno ljudi 28og, možda ne kao 15.03. ali nije toliko ni važno. Važno je da se tenzije i tonus protesta ne spuštaju i tome ovaj novi veliki protest u Beogradu i služi. A od jeseni kreće završna faza dinstanja. Quote Pokret za narod i državu, čiji inicijator je predsednik Aleksandar Vučić, održaće 28. juna u Beogradu svoj skup, objavio je Blic. Studenti u blokadi su prethodno najavili veliki protest za taj dan, objavio a potpredsednica Narodne skupštine Marina Raguš kazala je „da građnani ne treba da brinu“ i da će skupovi biti odvojeni. Jutrić kafica kontramitingčić 1
Smrtokapa Posted yesterday at 04:14 PM Posted yesterday at 04:14 PM Ja napisah već da me ništa neće iznenaditi od ovog vladajućeg ološa što se tiče kopiranja narativa, ali su me nadjačali, nisam očekivao da će i Boj na Kosovu na Vidovdan da probaju da kopiraju. Naravno oni ne bi bili oni da im kopija nije retardirana, pošto ni Kosovo nemamo.
Drug Crni Posted yesterday at 04:20 PM Posted yesterday at 04:20 PM 1 hour ago, NMX said: Jutrić kafica kontramitingčić Zlo kao takvo 3
JohnnyDragon Posted yesterday at 04:28 PM Posted yesterday at 04:28 PM Nr znam jeste li videli, nece biti Exit od iduće godine u NS, izmesta se u Zagreb radi podrške studentima.
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Danas je dan Filozofskog fakulteta, najstarijeg fakulteta u Srbiji ❤️ Drago mi je što će ga obeležiti kako dolikuje. 2
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (VIDEO) Interventna policija nasrnula na građane u Novom Sadu: Jedan mladić se od udaraca onesvestio, drugi student priveden https://n1info.rs/vesti/interventna-policija-nasrnula-na-gradjane-u-novom-sadu-jedan-mladic-se-od-udaraca-onesvestio-drugi-student-priveden/ 3
Ljubitelj baklave Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Jel bio na N1 snimak nekog zaludjenika sto seta u centru Vrnjacke Banje sinoc i ispaljuje 10 metaka u prostorije SNSa, u centru grada u najpoznatijem turistickom mestu??? Hoda lagano i puca, da je ono bilo u Vashingtonu, policija bi ga skinila na keca. Imate snimak, posto toga nema na N1. Zasto nije na N1 pustena vest da je priveden , ako im je vec stalo do toga da izvestavaju o svakom privedenom? Ili se nije desilo, jer N1 tako kaze. Edited 8 hours ago by Ljubitelj baklave
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Ljubitelj baklave said: Jel bio na N1 snimak nekog zaludjenika sto seta u centru Vrnjacke Banje sinoc i ispaljuje 10 metaka u prostorije SNSa, u centru grada u najpoznatijem turistickom mestu??? Hoda lagano i puca, da je ono bilo u Vashingtonu, policija bi ga skinila na keca. Imate snimak, posto toga nema na N1. Zasto nije na N1 pustena vest da je priveden , ako im je vec stalo do toga da izvestavaju o svakom privedenom? Ili se nije desilo, jer N1 tako kaze. Vest objavljena jos sinoc, u 23:50 https://n1info.rs/vesti/muskarac-pucao-u-vrnjackoj-banji-ostecen-izlog-srpske-napredne-stranke/ Ali posto izgleda ovde konacno imamo priliku da cujemo nekog ko misli drugacije od nas koji pisemo po ovim temama. Stvarno bih boleo da procitam tvoje vidjenje situacije u poslednjih 7 i po meseci 1
Mina D. Harker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 18 minutes ago, Ljubitelj baklave said: Imate snimak, posto toga nema na N1. OK. Đe je snimak, pošto ga nema?😆 Meščini da bi ovo moglo da bude naprednjačko maslo. Važno je da nema povrijeđenih, a staklo će se lako zamijeniti. Vučićevim glasom: Imamo mi pare.
Div Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Mina D. Harker said: Meščini da bi ovo moglo da bude naprednjačko maslo. Važno je da nema povrijeđenih, a staklo će se lako zamijeniti. Vučićevim glasom: Imamo mi pare. Kaže Vučić da će biti još nekoliko napada oko 26. juna, očekujem i da objave fotografije budućih napadača i kad će biti uhapšeni, na koga ili šta će pucati.
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja očekujem tih dana njegovo pojavljivanje na TV u ovakvom fazonu: 1
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Od velikog je znacaja za citavu pricu sta ce i kad ce sud da gukne na temu zvucnog oruzja 1
Zvezdarac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 54 minutes ago, Stiletto said: Ja očekujem tih dana njegovo pojavljivanje na TV u ovakvom fazonu: Ovo je onako malo bzv,posebno sto su neki ljudi iz njegovog okruzenja platili glavom sta god da mi mislili o VD. Tada su neki i iz opozocije ovo prikazivali kao predstavu i sprdali se a na kraju se ispostavilo da jeste bio pokusaj ubistva u Budvi. Nije bas neka paralela. 2 1
Edinburgh Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) On 6/16/2025 at 10:38 AM, Chaos Is Me said: Biće dovoljno ljudi 28og, možda ne kao 15.03. ali nije toliko ni važno. Važno je da se tenzije i tonus protesta ne spuštaju i tome ovaj novi veliki protest u Beogradu i služi. A od jeseni kreće završna faza dinstanja. He , znas sta Zvala kaze na ovo - "odose sad na more pa ce posle da prave revoluciju" i upisava se od smeha. Lepo je sve to, odrzavanje tenzija i slicno, ali to njega ne pogadja. To sto mi mislimo "uuuf sad kad svi izadjemo, ima da bude i ovo i ono..." nije znak da ce se promena desiti uskoro. Mnooogo vise od ovoga sto imamo danas je potrebno da se desi stvarna promena. Ta promena nije samo u tome da avav ne bude vise na vlasti -ono sto je neophodno je da se srusi radikalski duh i njihov pogled na svet. A sto se njega tice, pa svi znamo da je njegov pokretac volja za vlascu, a ne novac, dobar zivot i slicno tome, tj njega ne pokrece sve ono sto na nas racun upraznjavaju drugi pripadnici radikala. To je pravi uzrok njegovog fanatizma. Edited 2 hours ago by Edinburgh 2
freethrow Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 1 hour ago, Edinburgh said: ono sto je neophodno je da se srusi radikalski duh i njihov pogled na svet upravo.
Recommended Posts