Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Nikola said:

Jel oni nešto znaju što mi ne znamo ili onako pišu da bi pumpali, pitanje je sad?

Ni jedno ni drugo. Samo konstatuju šta će biti.

Ako bi bukvalno sutra cela ekipa bila uhapšena, otkriće se nezamisliv haos u mnogim institucijama i preduzećima, kao i mnogi slučajevi krađe i korupcije. A kada studenti kažu da su odradili svoje, počinje obnova, koja će biti duga i teška.

Ukratko, svodi se na to da su opisali logičan sled događaja.

Posted
9 hours ago, Clash said:

Da mu ja sudim ovo sa djakuzijem bih mu uzeo kao olakšavajuću okolnost.

8 hours ago, Mina D. Harker said:

Što, jer za promjenu ne spopada dječake? :whistling:

Zakleli su se na celibat, dakle trpi, bato!

Iskreno, kad su pricali da necim drze Porfirija, ja sam ocekivao neku gej pedofiliju. Ako je bio sa dobrovoljno prisutnim punoletnim zenama u stiskavcu to mu je ono i ponajmanji greh. 

• Like 4
Posted
8 minutes ago, Čvarkov said:

O čemu se radi? Ne mogu da otvorim sliku.

ETF kaže da će ćaci uskoro odgovarati ali i da će ostaviti černobilj za sobom.

• Thanks 1
Posted
53 minutes ago, Helena said:

Ne znam jel ovde nešto montirano ili lažirano.

On ima nekih problema sa kolenom. Pao je sam na stepenicama ispred DIF-a i tada je dislocirao koleno. Pošto ima iskustva sa tim namestio ga je ali su mu pomogli dvojica do hitne da došeta. Ovo je snimak kada je od hitne krenuo verovatno prema kolima, izgleda da mu je opet iskočilo koleno pa je ovako pao kao pokošen. Naravno sad će on svašta da priča, nepomenik će ga naterati da lupa kao i onaj pandur što je lagao da su ga studenti tukli.

Posted
9 hours ago, 40Wins said:

Iskreno, kad su pricali da necim drze Porfirija, ja sam ocekivao neku gej pedofiliju. Ako je bio sa dobrovoljno prisutnim punoletnim zenama u stiskavcu to mu je ono i ponajmanji greh. 

• Ha-ha 6
Posted
27 minutes ago, Clash said:

Pa jebem mu misa, ako si dzudista prvo sto naucis je kako se pada.

Možeš da znaš da padneš, ali džabe. Video sam brata jednom kad mu je otkazalo koleno, na pešačkom, samo je propao na dole. Kaže kao da je neko izvukao tlo ispod njega. Inače je trenirao realni aikido i džudo dugo godina.

• Like 4
Posted
27 minutes ago, berti said:

Na trodnevni vašar stizu u Niš i gosti iz inostranstva. Investitori merkaju nišku tvrđavu

Ne znam šta mu znače sad ova višednevna zamlaćivanja. Ne može ni jedan dan da odradi kako treba a sad pravi EXIT od svakog okupljanja.

Jedno što mi pada na pamet je standardno skretanje pažnje sa svega drugog i pravljenje veće mogućnosti za eventualne fizičke sukobe.

Ili ponovo kopira studentske proteste.

Ili je standardno lud.

Posted

Pre 400 godina su se naselili u kraj istočno od Beča. Danas ih u Austriji živi preko 50.000. U mestu Veliki Borištof su sinoć ugostili naše studente maratonce.
Veliko hvala gradišćanskim Hrvatima!

• Like 4
  • Love 3
  • Pumpaj! 1
Posted
22 minutes ago, Clash said:

Ne znam šta mu znače sad ova višednevna zamlaćivanja. Ne može ni jedan dan da odradi kako treba a sad pravi EXIT od svakog okupljanja.

Jedno što mi pada na pamet je standardno skretanje pažnje sa svega drugog i pravljenje veće mogućnosti za eventualne fizičke sukobe.

Ili je standardno lud.

Lud je sigurno, ti nema dileme. Ovo radi da izazove sukobe, pravi generalne probe za građanski rat. Mozda mu uskoro i uspe. Lačio se mata

• Like 4
Posted
10 minutes ago, Clash said:

Ili je standardno lud.

Niš ga gadno svrbi. Ne može se pomiriti sa onakvim rezultatima izbora u Nišu, sa onakvim skupom koji su organizovali studenti, sa jajima koji su dobili njegovi lakeji, dekanka Jovanović mu zapalila živce...Besan je zbog svega toga i ovih dana pokušava na sve načine da mobiliše ljude, priča kako je u Nišu najveće interesovanje za učlanjenje u njegov govnarski pokret što naravno nema veze sa istinom. Na tom skupu najmanje ljudi biće iz Niša, ko zna koliko autobusa će dovesti al će opet doživeti fijasko kao sa skupom u Beogradu.

• Like 5
Posted

Čisto da znate, i nevezano za ovaj opštenarodni bunt protiv režima, ta Dekanka Jovanović je jedno nadobudno seljačko iskompleksirano govedo ranga Aleksandra Vučića, s tim što su joj ovlašćenja manja pa manji broj ljudi maltretira. Na Filozofskom u Nišu vlada bukvalno preslikana diktatura koja vlada u globalu u Srbiji.

To nije nikakav borac za ljudska prava. To je govedo uhvaćeno u gomili malverzacija i gluposti, koje sada sebe želi da predstavi kao političku žrtvu režima jer joj zatvor visi nad glavom.

• Like 2
Posted

Naravno, mi Nislije odlicno znamo kakva je hohstaplercina Banana. Taj je, naravno u manjoj meri nego ova bagra, muljao sa gradjevinskim dozvolama. I njega su zvali komsija, kao i uhapsenu Satanovsku. Preletao je iz stranke u stranku.

Naravno, svako je dragocen u borbi protiv Vucica, ali taj majmun ne sme da ima nikakvu funkciju kada se sns makne sa vlasti.

• Thanks 1