Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Ajoj sto na informeru pene.Kazu studenti vozili kombijima biciklo pa onda kao izadju 2-3 minuta da N1 snimi. Hahahahahahaha.Pa nismo mi caci koji su isli autobusom sa Kosova.

Hide contents

image.png.4bb68eca5d650b6567810b11ae06fc69.png

:thumbup:

kaze jedan od studenata koji je pricao u parlamentu da su evroposlanici najvise krugova ocima napravili kad su im rekli kako mediji u srbiji prolivaju da su se vozili kombijima do strazbura a samo u gradovima stvarno pedalirali

• Pumpaj! 5
Posted
4 minutes ago, woolgatherer said:

kaze jedan od studenata koji je pricao u parlamentu da su evroposlanici najvise krugova ocima napravili kad su im rekli kako mediji u srbiji prolivaju da su se vozili kombijima do strazbura a samo u gradovima stvarno pedalirali

To i moja majka tvrdi 🥲 Evo zapenila je sad kako je Neandrej previše blag i popustljiv, ona bi to rešila po kratkom postupku. 

• Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Nadam se da je neko snimao ceo put, pao da objavi. Pa da se popisa na sve svinjoformere i pinkosvinjetine.

Njih i njihovu publiku si mogao i da vodiš ceo put sa studentima, opet ne bi verovali. 

Takve treba samo ignorisati i onda kad se sve promeni - eliminisati. 

• Like 13
Posted
1 minute ago, Eddard said:

Njih i njihovu publiku si mogao i da vodiš ceo put sa studentima, opet ne bi verovali. 

Takve treba samo ignorisati i onda kad se sve promeni - eliminisati. 

Ma znam, nego da vidimo koliko njihova glupost ide i dokle.

Pa onda eliminisati po kratkom postupku.

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Nadam se da je neko snimao ceo put, pa da objavi. Pa da se popisa na sve svinjoformere i pinkosvinjetine.

Jel to oni treba da se pravdaju tabloidima?

• Like 6
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

To i moja majka tvrdi 🥲 Evo zapenila je sad kako je Neandrej previše blag i popustljiv, ona bi to rešila po kratkom postupku. 

To je taj drugi sloj propagandne price rezimskih medija, to su mu garant Izraelci radili, tesko da se Suzi setila toga.

Svi su za resenje po kratkom postupku, i narod i dezurni analiticari,  jedini koji brani studente i zeli mir je Vucic mirotocivi i blagorodni i trpeljivi koji tantalove muke podnosi da studentima ne bi dlaka sa glave falila.

• Like 3
Posted
15 minutes ago, Don Dusko said:

Nadam se da je neko snimao ceo put, pa da objavi. Pa da se popisa na sve svinjoformere i pinkosvinjetine.

• Like 5
  • Pumpaj! 2
Posted
11 minutes ago, Clash said:

To je taj drugi sloj propagandne price rezimskih medija, to su mu garant Izraelci radili, tesko da se Suzi setila toga.

Svi su za resenje po kratkom postupku, i narod i dezurni analiticari,  jedini koji brani studente i zeli mir je Vucic mirotocivi i blagorodni i trpeljivi koji tantalove muke podnosi da studentima ne bi dlaka sa glave falila.

Pa da, studenti krše Ustav a verovaće da su biciklali do Strazbura samo ako postoji snimak koji traje 13x24h. Naravno, Neandreju veruje da je strpljiv i blag 🤡 

Ja sam digla ruke, vreme je da progutam tu gorku pilulu. Neko će reći "treba se potruditi da se objasni tim ljudima", ali ne možeš objasniti onom ko ne želi da čuje. 

• Like 3
Posted (edited)
16 minutes ago, DameTime said:

ali ne možeš objasniti onom ko ne želi da čuje. 

Konja možeš da dovedeš do potoka, ali ne možeš da ga nateraš da pije. 🥸

Edited by mrd
  • Like 2
Posted

zatitr'o mi sfinkter na nezgodnoj frekvenciji, moram pohitati

Ministarstvo spoljnih poslova izarazilo je danas zabrinutost povodom višednevne blokade Radio-televizije Srbije i apelovalo na sve relevantne međunarodne institucije i aktere da dignu svoj glas i pomognu da se obezbedi nesmetan rad RTS-a, kako bi se garantovalo pravo građana na informisanje i pravo medija na nesmetan rad.

• Thanks 1
Posted

^^^

Marta Kos je veoma zabrinuta, a u isto vreme cvrsto ubedjena da ce demokratska Srbija umeti da se izbori sa tim raznoraznim teroristima, koji osim sto sire ljubav, pametnija posla nemaju.

Posted (edited)

Bravo za mašince (protiv mašinerije) koji su se ogradili od dečka koji jeste pedalao do Strazbura, ali isto tako podržava Izrael i priznao je da podržava ubijanje "crne i braon dece" 💪

Da pojasnim, nekako su iskopali njegove komentare od pre 6 nedelja, na nalogu Palestina Srbija. Jasno je da je studentski pokret raznorodan, ali ovaj otvoreni rasizam ne sme biti prihvatljiv.

Spoiler

spacer.png

Edited by DameTime
dopuna posta
  • WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Bravo za mašince (protiv mašinerije) koji su se ogradili od dečka koji jeste pedalao do Strazbura, ali isto tako podržava Izrael i priznao je da podržava ubijanje "crne i braon dece" 💪

Da pojasnim, nekako su iskopali njegove komentare od pre 6 nedelja, na nalogu Palestina Srbija. Jasno je da je studentski pokret raznorodan, ali ovaj otvoreni rasizam ne sme biti prihvatljiv.

Reveal hidden contents

spacer.png

Jel to onaj nakazni okot što je nosio genocidašku zastavu, i solio po Strazburu, ili je ovaj sad neki drugi?

Posted
3 minutes ago, Maharaja said:

Jel to onaj nakazni okot što je nosio genocidašku zastavu, i solio po Strazburu, ili je ovaj sad neki drugi?

Ovo je drugi. Onaj lepi dečko kog su svi šerovali po Twitteru (mislim da sam čak ja okačila ovde post). 

Ovaj @Maharaja

• WOW 1
Posted

Zakuvava se i unutra samog RTS-a. https://vreme.com/drustvo/zbor-radnika-rts-a-аkо-nam-se-rukovodstvo-hitno-ne-obrati-smatracemo-da-su-se-povukli/

„Zahtevamo trenutnu promenu uređivačke koncepcije informativnog programa RTS-а i profesionalno izveštavanje, u skladu sa važećim zakonima i novinarskim kodeksom, što podrazumeva izveštavanje o svim aktuelnim događajima u Srbiji, koji su od javnog interesa za sve građane“, navodi se u zaključcima Zbora radnika.

• Like 9
  • Pumpaj! 8
Posted

ovo mi uopste nije palo na pamet

Podseća se da je zbog neizveštavanja sa studentskog protesta 15. marta Arhiv RTS trajno ostao uskraćen za taj materijal i u budućnosti će morati da koristi dokumentaciju drugih televizija koje su to ispratile.

jbte, ubedljivo najveci skup u istoriji drzave, verovatno i jedan od najvecih na svetu gledano proporcionalno prema broju stanovnika i oni nemaju sopstvene snimke i izvestaje :ajme:

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Gledam sada vesti N1, neka Ćaci-baba izgrebala po licu jednu gospođu, koju je kasnije policija privela, a tabloidi zluopotrebili informaciju i prikazali gospođu kao napadača.   Ispostavilo se da je Ćaci-baba Meri Cakić, poznata još iz 70-ih po he, he, he, ne mogu da kažem, znaće stariji  forumaši. 

Edited by Edinburgh
  • Ha-ha 1