Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
12 minutes ago, Cavani said:

Docekasmo i Euroligu na Rts, Real- Bajern u prenosu, ustupila im Arena.

Sad kad zagrmi iz Madrida "el que no salta es un ćaci" pa moraju opet da prekidaju prenos.

Edited by Čvarkov
  • Love 1
  • Ha-ha 14
  • Pumpaj! 1
Posted

Fića, Peđa i Umbra su blokadni mačići koje su studenti FPU pronašli u kontejneru, pa ih sada odgajaju na faksu ❤️

Ali redarski prslučić 🥹🥹🥹

• Like 3
  • Love 11
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Ljudi moji, suze su mi krenule ❤️❤️❤️

Ja ne znam da li svesno koriste narativ "ako se nešto desi", u svakom slučaju je vrlo korisno, jer Vučić je lud čovek.

(Samo lud čovek može upotrebiti zvučni top i posle negirati da ga ima.

Da ne nabrajam još.)

Slično je uradio i Milivojević sa blokadom RTS -a, da se "sprema razbijanje blokada".

Posted
8 hours ago, DameTime said:

Ljudi moji, suze su mi krenule ❤️❤️❤️

Zbog ovoga verujem da nema nazad i da samo neko treba da im kaze da su izgubili.

• Like 5
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Milomir Jaćimović iz Đurđeva sinoć je ponudio svoj autobus i vozio svoje sugrađane u Beograd, kako bi pomogli i bili uz naši decu, studente, ispred RTS-a.

Čovek koji nije hteo da uzme ni jedan dinar za gorivo, već je insistirao da se isti da studentima, po povratku kući, zatekao je razvaljenu kapiju, širom otvoreno dvorište i ISEČENE GUME na autobusima koji su se nalazili tu.

Imate još informacija i video na IG zabalj_ne_cuti.

Pa sve im jebem 😠

Edited by DameTime
  • Ruke su vam krvave! 3
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Pa sve im jebem 😠

Štimara na X-u poslao njegov račun da se čoveku pomogne s nabavkom novih guma.

Znam da je dosta ljudi uplatilo.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Pa sve im jebem 😠

Nesilovanje, Nenasilje majku im bezobraznu.

Posted
6 minutes ago, fancy said:

Štimara na X-u poslao njegov račun da se čoveku pomogne s nabavkom novih guma.

Znam da je dosta ljudi uplatilo.

Jbt, ako nisi hronično online, ne mož' da ispratiš...

Uplatila, vidim da će čovek opet da pumpa, pardon, vozi, tako da trebaće mu.

• Like 5
  • Love 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Pogledah intervju sa Čedom na "Bez Cenzure"  od pre neki dan i on sada tvrdi da je sa zvučnim topom ili nečim sličnim dejtvovano sa dve lokacije. Ako su dve lokacije onda je sigurno planirano jer ne može da se desi da dvojica slučajno i na svoju ruku pritisnu dugme u isto vreme.

Posted
4 hours ago, srlepajce said:

Koliko tuzno kad kazu "istroseni zivoti" 🥺 

Ranjen sa 21.god, tuga 

Svaka cast za govor 

2 hours ago, McLeod said:

Zbog ovoga verujem da nema nazad i da samo neko treba da im kaze da su izgubili.

Kao što kaže predivna Ana Mirković, psihološkinja i komunikološkinja, studenti leče ovu zemlju i bude ono najbolje u ljudima. Ipak ima nade za nas.

Veterani se vrlo dobro sećaju izjava Neandreja, 100 muslimana za 1 Srbina, vide i šta radi danas - deportuje i progoni Hrvate, targetira "zle Šiptare". Poetski je da upravo oni danas stoje ispred studenata, govore o besmislenosti ratova i podela, jer su ih lično iskusili. Sa 20ak godina su poslani da budu topovsko meso u tuđem ratu, pod lažnim parolama upravo onih likova kakvi su i danas na čelu države.

Razlika je što tada nisu mogli da biraju i verovatno nisu bili svesni. Ali ovaj govor pokazuje da danas i te kako jesu svesni, a razlika je u tome što ovog puta lično biraju da ako treba polože život za ono u šta zaista veruju. Zbog toga je njihova podrška toliko važna i budi emocije. 

• Like 7
  • Love 5
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Kao što kaže predivna Ana Mirković, psihološkinja i komunikološkinja, studenti leče ovu zemlju i bude ono najbolje u ljudima. Ipak ima nade za nas.

Veterani se vrlo dobro sećaju izjava Neandreja, 100 muslimana za 1 Srbina, vide i šta radi danas - deportuje i progoni Hrvate, targetira "zle Šiptare". Poetski je da upravo oni danas stoje ispred studenata, govore o besmislenosti ratova i podela, jer su ih lično iskusili. Sa 20ak godina su poslani da budu topovsko meso u tuđem ratu, pod lažnim parolama upravo onih likova kakvi su i danas na čelu države.

Razlika je što tada nisu mogli da biraju i verovatno nisu bili svesni. Ali ovaj govor pokazuje da danas i te kako jesu svesni, a razlika je u tome što ovog puta lično biraju da ako treba polože život za ono u šta zaista veruju. Zbog toga je njihova podrška toliko važna i budi emocije. 

4cd6837c-156f-48e1-9857-9bf29cad8ef8_tex

• Like 5
Posted (edited)

Ajoj sto na informeru pene.Kazu studenti vozili kombijima biciklo pa onda kao izadju 2-3 minuta da N1 snimi. Hahahahahahaha.Pa nismo mi caci koji su isli autobusom sa Kosova.

Spoiler

image.png.4bb68eca5d650b6567810b11ae06fc69.png

:thumbup:

Edited by Don Dusko