DJ_Vasa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Koliko ljudi ❤️💪 Alal vera Da se pohvalim da sam bio tamo i da je zaista bilo dosta ljudi. Ne bih umeo da procenim broj jer je ulica veoma široka, ali čak i na takvom prostoru se videlo da je skup velik. 7 2
uncletima Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Slagali se... ima u Novome Sadu nekih inzinjera, koji peglaju pritvor, ako cemo vec poimence.
uncletima Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ima i PS, naravno. Sa apetitom vracam prvi minut, cisto da vidim kako Čovek sa apetitom guta knedle!
Son_of_a_gun Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Iskren da budem strah me je malo za ovu divnu djecu iz Novog Pazara ako ostanu na vjetrometini u vrijeme Vaskrsa. Kao žrtva radikalskog terora tokom devedesetih godina dobro znam da iz njegove glave nikad nije izvjetrila sto-za-jednog psihoza i da je, pogotovu sad kad je satjeran u ćošak, spreman na sve moguće i nemoguće gadosti. Oprez ljudi, i nađite im se ko god može, poštujem i praznik i sve, ali ima među nama i ateista pa i vjernika koji mogu da prepoznaju važnost trenutka i situacije, ne ostavljajte ih same bolesniku na tacni. 16
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 13 minutes ago, Son_of_a_gun said: Iskren da budem strah me je malo za ovu divnu djecu iz Novog Pazara ako ostanu na vjetrometini u vrijeme Vaskrsa. Kao žrtva radikalskog terora tokom devedesetih godina dobro znam da iz njegove glave nikad nije izvjetrila sto-za-jednog psihoza i da je, pogotovu sad kad je satjeran u ćošak, spreman na sve moguće i nemoguće gadosti. Oprez ljudi, i nađite im se ko god može, poštujem i praznik i sve, ali ima među nama i ateista pa i vjernika koji mogu da prepoznaju važnost trenutka i situacije, ne ostavljajte ih same bolesniku na tacni. Ovo sam i ja hteo da kazem. Ko bude tamo i za vikend, cuvajte jedni druge. Ja idem sutra u Bg pa cu verovatno svratiti. 5
Molina23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 24 minutes ago, DameTime said: Pa oni stvarno hoće da budu zauvek blokirani. Pošteno je i simbolično da putuju zajedno sa nakaznim sistemom krvavih ruku. 60 godina oni ljube guzicu svakom ludaku na vlasti, ovaj poslednji i najluđi će ih odvesti na isto mesto gde i Pink. U tom smislu, puna podrška za RTS. Nemojte prelećete i glumite ucenjene i naše, do kraja u govna. Napraviće braća FDU-ovci jedan novi i pravi javni servis. 3
Clash Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 22 minutes ago, McLeod said: Ovo sam i ja hteo da kazem. Ko bude tamo i za vikend, cuvajte jedni druge. Ja idem sutra u Bg pa cu verovatno svratiti. Informeri i ostala govna pumpaju danas punom parom ubotrebu sile. Od gostiju koji se dive Vuciciu kako je strpljiv a oni su svi redom za palicu po ledjima do snimaka iz Nemacke, Francuske, Amerikebsa policijom koja nasilno rasteruje demonstrante bez konteksta zasto to rade.
uncletima Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja ako sam dobro shvatio, od samog pocetka ova decija borba nema u svojim redovima "nase" i "njihove", sto ce reci, Pazarci, Pancevci, Vrscani, Beogradjani .- izvolte i branite svoju decu. PS. Cak i kad se neki ateista medju njima zalomi. 3
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 11 minutes ago, Clash said: Informeri i ostala govna pumpaju danas punom parom ubotrebu sile. Od gostiju koji se dive Vuciciu kako je strpljiv a oni su svi redom za palicu po ledjima do snimaka iz Nemacke, Francuske, Amerikebsa policijom koja nasilno rasteruje demonstrante bez konteksta zasto to rade. Pa da sada se pravi narativ i sprema taj zaludjeni deo naroda da se sto lakse prihvati ta uptreba sile nad decom... Mada nece mu proci.Ono sto Srbina najvise boli je kada mu diras dete....
uncletima Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nema vise, majku mu, crno, crveno-beli... Pravoslavci, Muslimani i ostali Kinezi! Pa, nema ta vaš, koja je zajahala majku nam Zemlju toliko municije, da nas potamani sve. 1
woolgatherer Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 26 minutes ago, Molina23 said: Pošteno je i simbolično da putuju zajedno sa nakaznim sistemom krvavih ruku. 60 godina oni ljube guzicu svakom ludaku na vlasti, ovaj poslednji i najluđi će ih odvesti na isto mesto gde i Pink. U tom smislu, puna podrška za RTS. Nemojte prelećete i glumite ucenjene i naše, do kraja u govna. Napraviće braća FDU-ovci jedan novi i pravi javni servis. da, krivicna prijava je tacka bez povratka ova blokada im je dala idealnu sansu da udju u strajk i pridruze se narodu ispred zgrade, sansu koju nisu zasluzili i kojom su mogli da se skroz operu jer bi ih narod odusevljeno primio ali jbga vise vole na djubriste 8 2 2
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, uncletima said: Nema vise, majku mu, crno, crveno-beli... Pravoslavci, Muslimani i ostali Kinezi! To možda u tvojoj i mojoj glavi. U njegovoj postoji jasna distinkcija, nemoj nijednog trenutka da sumnjaš u to. 2
mrd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: To možda u tvojoj i mojoj glavi. U njegovoj postoji jasna distinkcija, nemoj nijednog trenutka da sumnjaš u to. Negde moramo da počnemo.
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Da ne bude zabune, znam da smo ovdje i u zdravoj Srbiji svi na istoj strani i bez podjela, ali isto tako mislim da će on u nekom trenutku svakako krenuti u proboj blokade i da vjerovatno misli da će “narod” lakše da proguta ako se pritom budu tukla neka pazarska a ne beogradska djeca. Mislim o kom pričamo ovdje, kao da je to neki razuman i moralan čovjek. 4
uncletima Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Posto sam ja sa decom: terorista, lazovcina... nastavi niz, zovi Maestra, pa neka ti on u nedelju, u dvoristu raspali rostilj. PS. Nemoj slucajno da zaboravis, da mu se zahvalis sto je jaje 11. Dinara.
uncletima Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 26 minutes ago, Son_of_a_gun said: To možda u tvojoj i mojoj glavi. U njegovoj postoji jasna distinkcija, nemoj nijednog trenutka da sumnjaš u to. Zar nisu nase glave bitne? Hoces da me streljas, zato sto navijam za neke druge? E, pa ni njima nece faliti dlaka sa glave, kad se probude, pocnu decu da slusaju i prestanu da se dele na Dragana i Safeta.
mrd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Alooo be, sta pišete? Nema hleba nikome, ako cenimo knjigu po koricama!
uncletima Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ja, jedino sto trubim je, da niko ne zasluzuje dodatnu protekciju. Mislim, osim tamo neke Naive, sta pobunjenim Slovacima iz Kovacice jos fali?
uncletima Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Meta, data, kurac - palac, okaci neko nesto sa fejsa, evo ti i kusura:https://www.facebook.com/share/162vDi8FNL/
Helena Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne razumem rukovodstvo RTS -a, Bujoševića i Stefanovića koji nisu izašli u javnost ni sa jednom rečenicom. SPC koja svugde trpa nos, ostaje nema pet meseci. Na prvom i drugom dan žalosti
srlepajce Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Procitao sam gomilu postova na tw da je situacija u sns jeziva. Osipa mu se clanstvo. Sva ova prica ja cu svirati kraj 15.03. pa 12.04. pa sad u maju, mi smo jaki, mi smo najjaci, resavam ja ovo u kratkom roku itd je zbog njegovih pristalica. Ne bi me iznenadilo da je tako
Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Evo ga u ćacilendu. Upravo je rekao da nije izdržao post. Zadrigao.
Recommended Posts