Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cak i da je, recimo, mirdonopska situacija, a nije, naravno... Milion brojila x 300 i kusur dinara, svakog meseca: Na sta? Izblajhane reprize? Pa, gde je tu, Opstanak? O trecem kanalu necu... jer, eto ti separatiste!

Posted

To sto, Nikola i Novak misle da ih rekordi peru od misljenja, ne znaci da ih ostali nemaju, zar ne? Okacili par slika na svojim profilima i dets it... E, pa nije. Vanja Marinkovicu, Luka Mitrovicu, Bogdane?!, Pirocanac, nas najveseliot selektor? Njega to ne interesuje?! Sta te, bre, ne interesuje? Pa, neka ti oni iz Pionirske satre igraju za tu istu reprezentaciju i neka falsuju Bogove pravde... Nameces u istoj da samo postoji srpski rod. Koji, bre, pola familije su mi, Makedonci?

Posted

Kao da je, neka nova olimpijska disciplina, pa cemo sad u Areni da se nadjacavamo ko ce biti glasniji. Utrkuju se ko ce biti kvazi/anti i na kraju osta samo, Stime!

PS. srlepajce je kacio kvalitetne zapise - hvala!

• Like 2
Posted

@ N1 i Nova

I jos jedna stvar, veoma bitna, onda ne treba da vas zacudi stu vas na sekund blokirali zajedno sa RTS-om u tim sumama 

Mantese, duhova proslosti: Bivsi premijeri, predsednici, ministri, kvaziOpozicionari. Kad vam zafali gostiju - pozovite, decu, majku mu!

Evo vam i PS. Srecom pa, Dacic, nije pustio policiju na studente?

Svako ko dozvoli da je sreca bilo sta vezano za nesrecu koja nas nagna treba da bude ugasen

+ Alimpijevici i neki ruzici sad kao neke zrtve? More, cibe!

Posted
Spoiler

I, cisto da udje u zapisnik. Onomad, interventni nisu povukli rucnu zato sto im je naredjeno, vec sto za Stimca nemaju adekvatan pendrek, pa da se ne blamiraju.

Posted (edited)
8 hours ago, uncletima said:

Pirocanac, nas najveseliot selektor? Njega to ne interesuje?! Sta te, bre, ne interesuje? Pa, neka ti oni iz Pionirske satre igraju za tu istu reprezentaciju i neka falsuju Bogove pravde... Nameces u istoj da samo postoji srpski rod. Koji, bre, pola familije su mi, Makedonci?

Prema Kariju sam popustljiv zbog svih radosti koje nam doneo sa reprezentacijom, pa zato gledam da ga ne okrznem. :classic_biggrin: Gledajući emisju ''Živeti kao sav normalan svet'' u kojoj je on bio gost, baš me razočarao. Priča kako su mu došli ljudi iz komšiluka tražeći da utiće na neke ljude u Leskovcu kako bi im konačno asfaltirali ulicu. On im odgovorio - Šta se meni žalite, eno vam gradonačelnik pa idite kod njega. Pa jebo ga ja, ljudi želeli da on svojim imenom utiče na vlast, a šta je problem da je dao i novac, to sića za njega. Vidi i sam da mu je ulica u haosu i ne smeta mu.

Edited by Volter
Posted

Kazimo, igraci su pod ugovorom, pa da ga izguraju isti, zar ne? Ne!
Da vidimo kad krenu prozivke za EP, ko ce u reprezentaciju i pod kojim uslovima da se odazove. Nije problem, tu je i
PS. U ugovoru ti ne pise, da i u reprezentaciji moras da budes pizda!

Posted
9 minutes ago, Papanikolesku said:

Pumpa narod i za rektora 😌

Za tog obojenog revolucionara?! SRAMOTA!Da li je to moguce?MOGUCE?!!!!

Spoiler

Glasom konja iz informera.

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Za tog obojenog revolucionara?! SRAMOTA!Da li je to moguce?MOGUCE?!!!!

Reveal hidden contents

Glasom konja iz informera.

Nemoj da vređaš konje!

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Svaka čast za podršku no malo mi je krivo što nije došao gotovo niko da podrži Žunića. Slagali se ili ne slagali s njim svaki čovjek je bitan u ovoj borbi protiv zla i nemamo taj luksuz da se odričemo bilo koga. Pravda za Žunjaru!

• Like 5
  • Love 1