Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Šta više reći, ovi fenomenalni ljudi!

Ideju za Strazbur sam već nekoliko puta na forumu nazvao fantastičnom, a napisao sam i da bi bilo izvanredno ako naprave neku sličnu akciju.

Ukratko: i z v a n r e d n o !

Svaka im čast na tome što su nastavili u istom stilu, što su rešili da malo razbude uspavanu briselsku birokratiju i što su sve podigli na viši nivo.

• Like 6
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Ovo je prelepa slika, samo sam ubeđen da ce ovaj policajac da potegne i pendrek i pištolj na iste ove studente čim dobije takvo naređenje.

• Like 4
Posted (edited)

E sad sam sve pročitao 😂 samo još čekam da opoziciji nadju neko muljanje sa del bojem 

Edited by Nikola
  • Ha-ha 1
Posted

Porfirije se sa stao sa kurcoglavim i Selakovicem da trabunjaju o narodnom jedinstvu. Dzukeletina jedna.

Da jedan od zahteva bude da se ta sotona rascini, da ceo narod uz studente zatrazi to.

Onomad zbog kobasicijade u Turiji u vreme posta Irinej Bulovic zapenio, bacao anateme na kobasice. A sada vrhovne bradonje cute dok im meso cvrci po resetkama od firiketa u vreme strogog posta. Vrh crkve nece moci da se opere nikada zbog svega ovoga.

• Like 9
  • Thanks 2
Posted
4 minutes ago, berti said:

Porfirije se sa stao sa kurcoglavim i Selakovicem da trabunjaju o narodnom jedinstvu. Dzukeletina jedna.

Da jedan od zahteva bude da se ta sotona rascini, da ceo narod uz studente zatrazi to.

Onomad zbog kobasicijade u Turiji u vreme posta Irinej Bulovic zapenio, bacao anateme na kobasice. A sada vrhovne bradonje cute dok im meso cvrci po resetkama od firiketa u vreme strogog posta. Vrh crkve nece moci da se opere nikada zbog svega ovoga.

Kad su se oprali kad su podrzavali ratne zlocince, ne vidim kako im je krsenje posta strasno.

• Like 5
Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Kad su se oprali kad su podrzavali ratne zlocince, ne vidim kako im je krsenje posta strasno.

To podrzavanje mogu da motaju u neke oblande baljezgajuci, ovo sa postom ne mogu da nikakvim muljanjima opravdaju.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, duško matić said:

Zar nisi rekao da mediji nisu bitni, otkud ovaj zaokret 😄

Nisu bitni, ali je bitno da mu svako na koga on stavi sapu pokaze zube.

• Like 3
Posted
6 minutes ago, duško matić said:

Zar nisi rekao da mediji nisu bitni, otkud ovaj zaokret 😄

Bitni su, jer su njemu bitni. Neverovatne su greške u koracima koje je napravio - prvo uplitanje samog sebe u blokade, iako nije inicijalno bio targetiran od strane studenata, a zatim i otvoreno pokazivanje karata. Koliko mu je bitan RTS kad tamo šalje buljuke pandura. Zbog toga ga tu treba udariti.

• Like 6
Posted

Pošto sam na pauzi dugog puta samo ću kratko - 

Jeo sam govna, zajebavao sam se X puta na račun Štimca, i kao igrača i na račun političkih izleta s beše nekim desničarima, ali sve povlačim, Vladimir Štimac je čovek velik do neba.

Njegov peškir je veće nacionalno blago od nečijih mvp titula.

Štime, :Hail: :Hail: :Hail: :heart:

Samo toliko.

• Like 14
  • Love 8