Jump to content

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, Janne240 said:

Kad studenti dodju iz Strazbura, bice ...

Možda je vreme za ogromne grafite:

KAD SE STUDENTI IZ STRAZBURA VRATE 🇷🇸

:default_coffee:

• Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 6
Posted

Ухапшен је господин Зоран Ђајић, човек који је први проговорио и који је много тога жртвовао у овој борби за правду и истину.

Морамо сада да се покажемо и да сви станемо иза њега, заслужио је то!

Posted

Ja se samo nadam, i zelim, da ova nasa mladost ostane ovako pametna, i ciste duse, i puna ljubavi, solidarnosti i dobrote, pa makar i ne uspeli sada, za mesec-dva-godinu dana... jer uspece kad-tad. I ako ostanu takvi, to ce onda biti to. 

• Like 4
Posted

Ne znam za vas, ali ja prvi put u ovoj deceniji osecam neki ponos sto sam gradjanin ove zemlje i pripadnik ovog naroda. Slike pobunjenog naroda, ljudi koji pesace uprkos sili koja deluje da je nezaustavljiva, slike poput ove sa mog avatara, jedinstvo, postovanje i ljubav medju ljudima svih nacija i svih veroispovesti, borba za neke ideale, vera u bolje sutra.

Nisu ti ideali nesto veliko ili kompleksno, neke fantazije ili ista slicno. Sve sto svi mi trazimo je drustvo u kojem nece vladati kriminal i korupcija, postovanje zakona i rad institucija. Svi smo saglasni da je dosta bilo lazi i dosta bilo mrznje. Zna se ko je u ovoj zemlji uveo ambijent u kojem se vlada uz pomoc laganja i histerije.

Bez obzira na neslaganja oko bilo koje ideoloske, sportske ili politicke teme, zelim da izjavim svoje duboko postovanje svakome coveku koji makar i malo doprinosi ovoj borbi svih nas za smenu ovog rezima, sto je zapravo borba za opstanak ove drzave i ovog naroda. Sve je najbolje opisao ovaj decko u klipu sa Sarovicem koji je postavio @fancy. Buducnost sa jos par godina pod ovim rezimom je da ce takvi mladi ljudi i ta deca da odlaze, a ostajace ili nezainteresovane ovce ili wannabe krimosi.

• Like 8
Posted
6 hours ago, Red said:

Ухапшен је господин Зоран Ђајић, човек који је први проговорио и који је много тога жртвовао у овој борби за правду и истину.

Морамо сада да се покажемо и да сви станемо иза њега, заслужио је то!

Nema sumnje da je nenadležnik ozbiljno mislio kad je pretio tužiocima i policiji, i da će mnogi požuriti da mu ispunjavaju želje, hapšenja će biti sve masovnija, takođe i otkazi i druge disciplinske kazne u školstvu, zdravstvu, na univerzitetima. 

Sve veća represija, će izazvati i veći otpor, ne želim da špekulišem dokle će to ići i kojim sve metodama. On neće prezati ni od kog sredstva, šta god da uradi nije iznenađenje, treba biti spreman, mudrost je potrebna za reakciju, ne ćutati a i ne izlagati ljude prevelikom riziku.

Posted
4 hours ago, Papanikolesku said:

Pročitah sad da nije emitovan Dnevnik 3, već repriza Dnevnika 2. 

Ne daj da stane. 

Svi dnevnici su i onako reprize tu ništa novo nema decenijama osim možda prognoze vremena, tu malo imaju slobode da šaraju.

Posted
5 hours ago, Papanikolesku said:

Pročitah sad da nije emitovan Dnevnik 3, već repriza Dnevnika 2. 

Ne daj da stane. 

47 minutes ago, Nikola said:

Svi dnevnici su i onako reprize tu ništa novo nema decenijama osim možda prognoze vremena, tu malo imaju slobode da šaraju.

Da, ali prvi put od 5.10.2000. nije emitovan 3. Dnevnik - odustali su. Tako daaa, pumpaaaj!

• Pumpaj! 6
Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Šta više reći, ovi fenomenalni ljudi!

Ideju za Strazbur sam već nekoliko puta na forumu nazvao fantastičnom, a napisao sam i da bi bilo izvanredno ako naprave neku sličnu akciju.

Ukratko: i z v a n r e d n o !

Svaka im čast na tome što su nastavili u istom stilu, što su rešili da malo razbude uspavanu briselsku birokratiju i što su sve podigli na viši nivo.

• Like 6
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Ovo je prelepa slika, samo sam ubeđen da ce ovaj policajac da potegne i pendrek i pištolj na iste ove studente čim dobije takvo naređenje.

• Like 4