Jump to content

Recommended Posts

Posted

Što se tiče prenosa ko je na SBB biće na N1 samo što neće non stop biti uključeni neko tek kad studenti dođu, za sada se uključuju po malo, trg je već pun za one koji nisu videli. Ako imate SBB na 400 imate KTV za koji radi Šarović pa možete i na njihovom TV kanalu da pratite taj stream ako hoćete da oslobodite komp za nešto drugo. Ne znam da li će Insajder prenositi.

Od streamova otišao je i onaj iz srbin.info, ostale stremere sam video uglavnom na ovim blokadama RTS i RTV juče i danas tako da sumnjam da je još neko otišao. Možda onaj youtuber što vozi bicikl uključi kasnije stream.

Posted
2 minutes ago, Papanikolesku said:

Auh kakav nalet emocija me spucao dok ih gledam 🥹

Retko zatvorim vrata kancelarije, ali sada sam morao, da me ne vide kolege kako placem...

• Like 3
  • Love 3
  • Pumpaj! 1
Posted

Slusam jednog momka od ovog naseg ponosnog skupa i decgo govori prefectan engleski. To Srbiji treba, ovi obrazovani i skromni ljudi, a ne volovi koji nam sede u skupsitni koji se macaju laca. 

Bravo deco!

• Like 6
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Какве емоције, каква енергија, какве људине...

Девојке и момци, свака вам част, успели сте. Ви сте хероји, хвала вам! Немам речи да опишем ово дивно осећање. Кренуле и сузе јебига...

Edited by Red
  • Like 3
  • Love 2
  • Pumpaj! 2
Posted
29 minutes ago, Janne240 said:

Kad studenti dodju iz Strazbura, bice ...

Možda je vreme za ogromne grafite:

KAD SE STUDENTI IZ STRAZBURA VRATE 🇷🇸

:default_coffee:

• Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 6
Posted

Ухапшен је господин Зоран Ђајић, човек који је први проговорио и који је много тога жртвовао у овој борби за правду и истину.

Морамо сада да се покажемо и да сви станемо иза њега, заслужио је то!

Posted

Ja se samo nadam, i zelim, da ova nasa mladost ostane ovako pametna, i ciste duse, i puna ljubavi, solidarnosti i dobrote, pa makar i ne uspeli sada, za mesec-dva-godinu dana... jer uspece kad-tad. I ako ostanu takvi, to ce onda biti to. 

• Like 4
Posted

Ne znam za vas, ali ja prvi put u ovoj deceniji osecam neki ponos sto sam gradjanin ove zemlje i pripadnik ovog naroda. Slike pobunjenog naroda, ljudi koji pesace uprkos sili koja deluje da je nezaustavljiva, slike poput ove sa mog avatara, jedinstvo, postovanje i ljubav medju ljudima svih nacija i svih veroispovesti, borba za neke ideale, vera u bolje sutra.

Nisu ti ideali nesto veliko ili kompleksno, neke fantazije ili ista slicno. Sve sto svi mi trazimo je drustvo u kojem nece vladati kriminal i korupcija, postovanje zakona i rad institucija. Svi smo saglasni da je dosta bilo lazi i dosta bilo mrznje. Zna se ko je u ovoj zemlji uveo ambijent u kojem se vlada uz pomoc laganja i histerije.

Bez obzira na neslaganja oko bilo koje ideoloske, sportske ili politicke teme, zelim da izjavim svoje duboko postovanje svakome coveku koji makar i malo doprinosi ovoj borbi svih nas za smenu ovog rezima, sto je zapravo borba za opstanak ove drzave i ovog naroda. Sve je najbolje opisao ovaj decko u klipu sa Sarovicem koji je postavio @fancy. Buducnost sa jos par godina pod ovim rezimom je da ce takvi mladi ljudi i ta deca da odlaze, a ostajace ili nezainteresovane ovce ili wannabe krimosi.

• Like 8
Posted
6 hours ago, Red said:

Ухапшен је господин Зоран Ђајић, човек који је први проговорио и који је много тога жртвовао у овој борби за правду и истину.

Морамо сада да се покажемо и да сви станемо иза њега, заслужио је то!

Nema sumnje da je nenadležnik ozbiljno mislio kad je pretio tužiocima i policiji, i da će mnogi požuriti da mu ispunjavaju želje, hapšenja će biti sve masovnija, takođe i otkazi i druge disciplinske kazne u školstvu, zdravstvu, na univerzitetima. 

Sve veća represija, će izazvati i veći otpor, ne želim da špekulišem dokle će to ići i kojim sve metodama. On neće prezati ni od kog sredstva, šta god da uradi nije iznenađenje, treba biti spreman, mudrost je potrebna za reakciju, ne ćutati a i ne izlagati ljude prevelikom riziku.

Posted
4 hours ago, Papanikolesku said:

Pročitah sad da nije emitovan Dnevnik 3, već repriza Dnevnika 2. 

Ne daj da stane. 

Svi dnevnici su i onako reprize tu ništa novo nema decenijama osim možda prognoze vremena, tu malo imaju slobode da šaraju.

Posted
5 hours ago, Papanikolesku said:

Pročitah sad da nije emitovan Dnevnik 3, već repriza Dnevnika 2. 

Ne daj da stane. 

47 minutes ago, Nikola said:

Svi dnevnici su i onako reprize tu ništa novo nema decenijama osim možda prognoze vremena, tu malo imaju slobode da šaraju.

Da, ali prvi put od 5.10.2000. nije emitovan 3. Dnevnik - odustali su. Tako daaa, pumpaaaj!

• Pumpaj! 6