DameTime Posted Monday at 10:12 AM Posted Monday at 10:12 AM 11 hours ago, Don Dusko said: Ali kad je vodio interviju sa glavnim cacijem...Kako mu se gadio(u ocima).Sreca pa imao naocare pa nije mogao da skonta. 😄 Zato je bio zoom na njegovu facu dok Ćaci govori u pozadini, vidi se par milimetara ispod naočara, samo što ne zakoluta očima 11 hours ago, Papanikolesku said: Prolazim oko 21h kod Kalenić pijace, Sinđelićevom, formirala se neka velika kolona, vidim brdo policije, blokirane ulice, nisam znao da je tu neki skup. I ne mogu ni tamo ni vamo, izlazim iz kola i prilazim dvojici policajaca ispred "marice" i pitam šta se dešava, jel mogu da prođem - kažu oni meni ne, tamo je sve blokirano, probaj da uparkiraš pa idi tamo da pumpaš 😄 Ja u čudu, nisam ni siguran da li sam ih dobro čuo, reko, vi ste naši? Kaže ovaj jedan car, jel ti ličimo mi na ćake? 😂 Pružim ruku, oni se smeju, neko vreme sam pokušavao da uparkiram, izašao iz kola i otišao među ljude, bilo je 30-ak motorista koji su jako pumpali, razgalili narod, bilo je veselo, vidim nasmejana lica oko mene, ulepšaše mi veče, i evo sad stigoh kući. Baš pozitivan utisak ostaviše ova dva policajca, neka nada da će se u nekom narednom periodu desiti neke lepše stvari. Ovo jako lepo zvuči, ali ja moram još jednom ponoviti da pandurima ne verujem ništa. Sve dok se ne dokažu i u odsudnom trenutku, kad je stvarno bitno, stanu na stranu naroda. Što bi rekli stari Latini, res, non verba. 3
Kooineeperk Posted Monday at 10:17 AM Posted Monday at 10:17 AM Video je zanimljiv jer ima i neku pricu. 🙂 Kameleon je, ako malo bolje razmislimo, sintagma nekog klasicnog srpskog politicara (da generalizujem tako). To je ono sto kazemo "preletacevic" ali upgrade-ovano. SNS je to bas doveo do besmisla. Ne samo u smislu menjanja sredine (preletanja) i stapanje sa istom vec i da se pritaji kada treba, da promeni ulogu u toj sredini, i to sve polako, tiho... Sad ces biti ovo, pa kad zabrljas, pritaji se malo, pa ces biti nesto drugo. I onda ta prica kako su oni presli iz "blokadera" u "cacije". 😄 Pa ih zovu da se vrate... a on sa kapuljacom na glavi, tera ih odatle, to mi je najbolji momenat 😄 Da, ocekivao sam vise ali sta je vise moglo da se snimi sto vec nije Sarovic snimio? Mozda evenutalno da su bili tamo i 15.03. ali to bi bilo bas rizicno, biti u grotlu tih kriminalaca. Tamo tada nije bilo ni glavnog Cacija, uveren sam u to. Samo batinasi. Bravo deco! 6
DameTime Posted Monday at 10:23 AM Posted Monday at 10:23 AM (edited) 5 minutes ago, Kooineeperk said: Video je zanimljiv jer ima i neku pricu. 🙂 Kameleon je, ako malo bolje razmislimo, sintagma nekog klasicnog srpskog politicara (da generalizujem tako). To je ono sto kazemo "preletacevic" ali upgrade-ovano. Isto sam protumačila, tj. da je metafora za svaku osobu koja se savija pred režimom i pomera svoj sistem vrednosti, uverenja itd. kako bi se uklopila, a sve to zarad lične koristi (oni bi to opravdali preživljavanjem u divljini, baš kao kameleon). Edited Monday at 10:23 AM by DameTime 1
McLeod Posted Monday at 10:29 AM Posted Monday at 10:29 AM Ocekivao sam inkriminisuci materijal, a ovo je ono sto radi Sarovic, samo slabije. U svakom slucaju svaka cast na hrabrosti, to treba ceniti. On topic, na protestu ispred ministarstva neka zena govori o stranom okupatoru koji je na danasnji dan nacinio zlocin protiv Srbije i i dalje ciljano drzi okupiranom nasu prosvetu i tako nastavljaju zlocin protiv Srbije i srpske porodice Bar cujem da je reakcija na gluposti koje prica mlaka, al gde je nadjose da govori... 1
srlepajce Posted Monday at 10:32 AM Posted Monday at 10:32 AM Lako je pricati moglo je bolje. Odlicni su na okolnosti i okruzenje u kom su se nasli. Toliko odskacu od njih. Onaj lik koji je prozivao Sarovica za alimentaciju je ucestvovao u ubistvu Tatona. 1
Čvarkov Posted Monday at 10:34 AM Posted Monday at 10:34 AM (edited) Kontam da su i sačuvali za pravi momenat neki kec u rukavu. Inače priča je odlična, svaka čast na hrabrosti, pregledi se povećavaju neverovatno brzinom. Svaka čast deco! ❤️ Edited Monday at 10:35 AM by Čvarkov 2
Perkos2 Posted Monday at 10:37 AM Posted Monday at 10:37 AM 2 minutes ago, srlepajce said: Lako je pricati moglo je bolje. Odlicni su na okolnosti i okruzenje u kom su se nasli. Toliko odskacu od njih. Onaj lik koji je prozivao Sarovica za alimentaciju je ucestvovao u ubistvu Tatona. đorđe prelić vođa tadašnje grupe grobara "alkatraz", bio je nešto osuđen ali eto vidimo ga na slobodi kako brani ovog što se predstavalja za vođu delija neki izvori kažu da je na krovu skupštine viđen i kurak ali dok se ne vidi konkretno ništa nije sigurno 1
DameTime Posted Monday at 10:38 AM Posted Monday at 10:38 AM (edited) Seka Sablić za N1 kaže da je videla različite režime, ali da je ovo ubedljivo najveći mrak za njenog života. Da ne kažem pametnom dosta. Op op op Edited Monday at 10:44 AM by DameTime 4 1 4
implant Posted Monday at 10:53 AM Posted Monday at 10:53 AM 14 minutes ago, DameTime said: Op op op 6
Čvarkov Posted Monday at 11:01 AM Posted Monday at 11:01 AM Deca ga ubijaju, kontam da šizi na svaku novu objavu, svaki novi tvit. Volem. 🥰 2
Don Dusko Posted Monday at 11:03 AM Posted Monday at 11:03 AM Just now, Čvarkov said: Deca ga ubijaju, kontam da šizi na svaku novu objavu, svaki novi tvit. Volem. 🥰 DJV samo slog sto ne strefi. Koja je to protuva. Kaze lako je vredjati i pljuvati na daljinu(opoziciji) a ja razmisljam sta ti radis pa vredjas iz studija gde si najsigurniji bato moj. 7
40Wins Posted Monday at 11:17 AM Posted Monday at 11:17 AM Nema sta, ocekivao sam vise jace bolje, ali reci njima moglo je bolje je isto kao i reci istrazivacima: Idite na Sentinel island samo sa kamerom, hocu top materijal, a usput i da prezivite. Msm uveren sam da narod na Sentinelu imaju makar neka moralna nacela, za razliku od orkova iz Smrdicacilenda. 2
Helena Posted Monday at 11:52 AM Posted Monday at 11:52 AM 1 hour ago, DameTime said: Seka Sablić za N1 kaže da je videla različite režime, ali da je ovo ubedljivo najveći mrak za njenog života. Da ne kažem pametnom dosta. Op op op 3 6 12
Knipex Posted Monday at 12:06 PM Posted Monday at 12:06 PM Bili smo juče na protestu, odnosno prvom zboru u našoj opštini. Sledeći zakazan za 30.03. Na kraju smo išli sin koji je druga godina mastera, Piksi i ja. Po mojoj slobodnoj proceni skupilo se nešto manje od 1000 ljudi. Ne znam da li je to malo ili puno, ali bilo je solidno organizovano i bez ikakvih incidenata. Zaključili smo da dosta ljudi nije ni znalo za skup i da treba više da se radi na širenju vesti. Govornici su navodili probleme iz svakog mesta da bi na kraju studenti preuzeli i objasnili kako funkcionišu zborovi i šta je cilj. Bilo je dosta emotivno, posebno trenutak kada su pušteni beli baloni za nastradale u padu nadstrešnice. 5 11
Clash Posted Monday at 12:46 PM Posted Monday at 12:46 PM https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-objavio-snimak-na-tik-toku-resio-sam-da-budem-manje-debeo/pxj2jse O bože dragi. Krizni menadžment propo. 1
DameTime Posted Monday at 01:12 PM Posted Monday at 01:12 PM 25 minutes ago, Clash said: https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-objavio-snimak-na-tik-toku-resio-sam-da-budem-manje-debeo/pxj2jse O bože dragi. Krizni menadžment propo. Razvaljuju ga u komentarima 2
srlepajce Posted Monday at 01:33 PM Posted Monday at 01:33 PM 2 hours ago, Perkos2 said: đorđe prelić vođa tadašnje grupe grobara "alkatraz", bio je nešto osuđen ali eto vidimo ga na slobodi kako brani ovog što se predstavalja za vođu delija Da taj lik I sad apsurd da on proziva nekoga Katastrofa gde zivimo
Helena Posted Monday at 02:14 PM Posted Monday at 02:14 PM 1 hour ago, Clash said: https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-objavio-snimak-na-tik-toku-resio-sam-da-budem-manje-debeo/pxj2jse O bože dragi. Krizni menadžment propo. Mislim da sam konačno skontala pravo značenje reči krindž 1
Red Posted Monday at 02:37 PM Posted Monday at 02:37 PM (edited) Solidan broj ljudi kod Generalštaba trenutno. Edited Monday at 02:41 PM by Red
Volter Posted Monday at 02:49 PM Posted Monday at 02:49 PM 1 hour ago, Clash said: https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-objavio-snimak-na-tik-toku-resio-sam-da-budem-manje-debeo/pxj2jse O bože dragi. Krizni menadžment propo. Kaže čovek da je propao, mrzovoljan, podočnjaci...Realno brate Clash i mi bismo propali da nas ovi mladi ovako poprckavaju. Nervoza je zajebana stvar, evo vidim da će sad pokušati nekim ludosmehom to da prikrije, al ne vredi, još i on sam sebe zakopa svojim potezima. 2
Recommended Posts