Perkos2 Posted Friday at 09:22 PM Posted Friday at 09:22 PM 24 minutes ago, srlepajce said: Oni su ladno pustili sve ove ljude da budu gadjani i vredjani a oni glavni igraci se nisu ni pojavili 😀 usrali se ko grlice Ti ljudi su prodane duše koje da im psihopata kaže da uđu u Nišavu i podave se oni bi zbog funkcije to uradili. Ne žalim ni jednog odbornika iz Niša koji je po naredbi psihopate glasao za brdo zakona na štetu Niša i njegovih građana. 8
Čvarkov Posted Friday at 09:22 PM Posted Friday at 09:22 PM 3 minutes ago, nemanjaol said: https://www.reddit.com/r/serbia/s/8kykxNFWQM Ne može više da sakrije svoju nervozu i koliko mrzi ovaj narod. 2
Constantin Posted Friday at 09:26 PM Posted Friday at 09:26 PM 3 minutes ago, Perkos2 said: Ti ljudi su prodane duše koje da im psihopata kaže da uđu u Nišavu i podave se oni bi zbog funkcije to uradili. Ne žalim ni jednog odbornika iz Niša koji je po naredbi psihopate glasao za brdo zakona na štetu Niša i njegovih građana. 5 8
Čvarkov Posted Friday at 09:43 PM Posted Friday at 09:43 PM https://www.facebook.com/share/r/1DiYw5TrNH/ 4
JohnnyDragon Posted Friday at 09:48 PM Posted Friday at 09:48 PM 50 minutes ago, Constantin said: Evo vam vaša policija, širimo ljybav,naybolji post na forumy, nećemo da prljamo ryke, samo Gandi.
suptil Posted Friday at 09:54 PM Posted Friday at 09:54 PM Ниш је како ствари стоје репрезентативни узорак Србије. 2
Constantin Posted Friday at 09:56 PM Posted Friday at 09:56 PM 3 minutes ago, Geronimo said: Nislije ne dinstaju, oni pohuju 🥰 . Tako je....prvo se dobro uvalja u jaja, posoliš brašnom i to je to...pohovanje 1
Clash Posted Friday at 10:11 PM Posted Friday at 10:11 PM 14 minutes ago, Čvarkov said: Kad Zvali BIA donese ovaj izvestaj sta li on kaze? Garant kaza, ma pusti mi te studente vise, znam da su na sve strane. Predsednice, ovo su gradjani i opozicija., izvestaj za studente jos uvek pripremamo. 1
Don Dusko Posted Friday at 10:16 PM Posted Friday at 10:16 PM (edited) Spoiler Kako bi ja ovu facu lemao... Edited Friday at 10:17 PM by Don Dusko
DameTime Posted Friday at 10:20 PM Posted Friday at 10:20 PM 1 hour ago, berti said: A mrcina odmah udarila na patetiku. Njegovo dvoje dece nemaju majku. Pa dzukeletino jedna, zbog tebe neke majke su ostale bez dece jer je njih smrvila nadstrenica Njegovo dvoje starije dece ima majku, ali je ona nažalost preminula. Generalno mislim da je jako ružno u takvim situacijama reći da nema majke - sećanje na nju bi trebalo da i dalje živi, mada ovaj monstrum nije sposoban za lepa osećanja. P.S. Iz Niša moji, znaš ti dobro koji! Bravo breee! 2
Helena Posted Friday at 10:21 PM Posted Friday at 10:21 PM Nišlija...ili Nišan Bez straha, otvoreno. Advokatica nisu dali da uđe do njega, ne znam da li se u međuvremenu nešto promenilo 6
Don Dusko Posted Friday at 10:22 PM Posted Friday at 10:22 PM Quote Vučić: Nasilje velikih razmera dogodilo se u Nišu, to je bilo pravo fašističko divljanje Fasisticko je sta ti radis moronu jedan! 1
Cavani Posted Friday at 10:22 PM Posted Friday at 10:22 PM Cekaj, on je iz hotela Nais u Nisu rekao uskoro dolazim u Nis da rasteram svu bandu, hahahaha.🤣 1
Helena Posted Friday at 10:22 PM Posted Friday at 10:22 PM Just now, DameTime said: Njegovo dvoje starije dece ima majku, ali je ona nažalost preminula. Generalno mislim da je jako ružno u takvim situacijama reći da nema majke - sećanje na nju bi trebalo da i dalje živi, mada ovaj monstrum nije sposoban za lepa osećanja. P.S. Iz Niša moji, znaš ti dobro koji! Bravo breee! Da, jbt, Ksenija sa ne znam koje televizije, sad sam skontala.
Del Piero Posted Friday at 10:31 PM Posted Friday at 10:31 PM Svaka cast za Nislije. Koliko zbog onoga sto se desavalo u toku dana, toliko i zbog toga sto su se okupili ispred MUP-a zbog uhapsenih ljudi. Citam da su uhapsili preko 20 ljudi. Sve je lepo kad se jure govna po ulici, gadjaju jajima i polivaju, ali onda dodjes kuci i dodje ti policija i uhapsi te. I onda imas taj osecaj da si prepusten sam sebi, tako da je bitno da se pumpa za te ljude. A to sto policija ne pusta advokate u stanicu je prava odlika policijske drzave. 20 1 2
Clash Posted Friday at 10:36 PM Posted Friday at 10:36 PM Inace ima puno snimaka i iz Nisa i iz drugih gradova gde ovi gmazovi prilikom dolaska na ove sastanke, skupstine, pokazuju srednji prst narodu, naravno zasticeni kordonom. Jebigica drugari, malo ste se zajebali, ne moze to bas tako. Mislim moglo je pre, sad tesko.
DJ_Vasa Posted Friday at 10:41 PM Posted Friday at 10:41 PM Je l' čika doktor beše opoziciJonar? Dr Dragan Milić osudio napad na gradonačelnika Niša 3
deez nuts. Posted Friday at 10:42 PM Posted Friday at 10:42 PM Just now, DJ_Vasa said: Je l' čika doktor beše opoziciJonar? Dr Dragan Milić osudio napad na gradonačelnika Niša To je onaj sto veruje u institucije. 3
Recommended Posts