Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 413 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, srlepajce said:

Oni su ladno pustili sve ove ljude da budu gadjani i vredjani a oni glavni igraci se nisu ni pojavili 😀

usrali se ko grlice

Ti ljudi su prodane duše koje da im psihopata kaže da uđu u Nišavu i podave se oni bi zbog funkcije to uradili. Ne žalim ni jednog odbornika iz Niša koji je po naredbi psihopate glasao za brdo zakona na štetu Niša i njegovih građana. 

• Like 8
Posted
3 minutes ago, Perkos2 said:

Ti ljudi su prodane duše koje da im psihopata kaže da uđu u Nišavu i podave se oni bi zbog funkcije to uradili. Ne žalim ni jednog odbornika iz Niša koji je po naredbi psihopate glasao za brdo zakona na štetu Niša i njegovih građana. 

spacer.png

• Like 5
  • Love 8
Posted
14 minutes ago, Čvarkov said:

Screenshot-20250321-225117-Facebook.jpg

Kad Zvali BIA donese ovaj izvestaj sta li on kaze?
Garant kaza, ma pusti mi te studente vise, znam da su na sve strane.

Predsednice, ovo su gradjani i opozicija., izvestaj  za studente jos uvek pripremamo.

• Like 1
Posted
1 hour ago, berti said:

A mrcina odmah udarila na patetiku. Njegovo dvoje dece nemaju majku. Pa dzukeletino jedna, zbog tebe neke majke su ostale bez dece jer je njih smrvila nadstrenica

Njegovo dvoje starije dece ima majku, ali je ona nažalost preminula. Generalno mislim da je jako ružno u takvim situacijama reći da nema majke - sećanje na nju bi trebalo da i dalje živi, mada ovaj monstrum nije sposoban za lepa osećanja.

P.S. Iz Niša moji, znaš ti dobro koji! Bravo breee! :Hail:

• Like 2
Posted

Nišlija...ili Nišan 

Bez straha, otvoreno.

Advokatica nisu dali da uđe do njega, ne znam da li se u međuvremenu nešto promenilo 

• Pumpaj! 6
Posted
Just now, DameTime said:

Njegovo dvoje starije dece ima majku, ali je ona nažalost preminula. Generalno mislim da je jako ružno u takvim situacijama reći da nema majke - sećanje na nju bi trebalo da i dalje živi, mada ovaj monstrum nije sposoban za lepa osećanja.

P.S. Iz Niša moji, znaš ti dobro koji! Bravo breee! :Hail:

Da, jbt, Ksenija sa ne znam koje televizije, sad sam skontala.

Posted

Svaka cast za Nislije. 

Koliko zbog onoga sto se desavalo u toku dana, toliko i zbog toga sto su se okupili ispred MUP-a zbog uhapsenih ljudi. Citam da su uhapsili preko 20 ljudi. 

Sve je lepo kad se jure govna po ulici, gadjaju jajima i polivaju, ali onda dodjes kuci i dodje ti policija i uhapsi te. I onda imas taj osecaj da si prepusten sam sebi, tako da je bitno da se pumpa za te ljude. A to sto policija ne pusta advokate u stanicu je prava odlika policijske drzave. 

• Like 20
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Inace ima puno snimaka i iz Nisa i iz drugih gradova gde ovi gmazovi prilikom dolaska na ove sastanke, skupstine, pokazuju srednji prst narodu, naravno zasticeni kordonom.

Jebigica drugari, malo ste se zajebali, ne moze to bas tako. Mislim moglo je pre, sad tesko.