srlepajce Posted March 21 Posted March 21 Jbt koliko bedno da si lekar a da dozivis da te sugradjani ovako gadjaju 2 2
DJ_Vasa Posted March 21 Posted March 21 On 3/21/2025 at 8:39 PM, berti said: I gradonacelnik je danas dobio porciju. Kakvo epsko veče. Pumpanje, dinstanje, pohovanje, polivanje... Expand Svaka čast i naklon do poda. Bravo, Nišlije! 5 2 1
Clash Posted March 21 Posted March 21 Ja mislim da ce Zvala moliti za prelaznu vladu ali bice kasno za to. 5
Constantin Posted March 21 Posted March 21 Lepo se vidi na snimku. Nismo mi Nišlije hteli da ga linčujemo, već samo da ga operemo. 1 1
Volter Posted March 21 Posted March 21 On 3/21/2025 at 8:38 PM, sasha arsenal said: https://www.facebook.com/share/v/16AQ8CQhbp/ Bravo za Niš! edit:https://www.facebook.com/share/v/16DrMK3GKz/ Ovo kao da gledam STAR WARS 😀 Expand Ovaj naprednjak u plavom odelu udara desnom, a onda mu lik uzvraća levicom po nosu.
srlepajce Posted March 21 Posted March 21 On 3/21/2025 at 8:52 PM, berti said: Nekog klinca su navodno veceras uhapsili Expand Taj je gadjao gradonacelnika
Constantin Posted March 21 Posted March 21 On 3/21/2025 at 8:52 PM, berti said: Nekog klinca su navodno veceras uhapsili Expand Kažu ovog Mateju....ispre SUP-a "izvestan" broj gradjana...biće svašta još večeras.
Volter Posted March 21 Posted March 21 Hapsili su oni i prethodniih dana, pokušava tako da zastraši ljude.
srlepajce Posted March 21 Posted March 21 Oni su ladno pustili sve ove ljude da budu gadjani i vredjani a oni glavni igraci se nisu ni pojavili 😀 usrali se ko grlice 2
Constantin Posted March 21 Posted March 21 On 3/21/2025 at 8:54 PM, Constantin said: Kažu ovog Mateju....ispre SUP-a "izvestan" broj gradjana...biće svašta još večeras. Expand On 3/21/2025 at 8:54 PM, Clash said: Expand
Constantin Posted March 21 Posted March 21 On 3/21/2025 at 9:03 PM, Clash said: Poslusajte do kraja. On ce implodirati vrlo brzo😄 Expand Imaš li ženu ? Imam, odakle mi dete ako nemam ženu 10
berti Posted March 21 Posted March 21 A mrcina odmah udarila na patetiku. Njegovo dvoje dece nemaju majku. Pa dzukeletino jedna, zbog tebe neke majke su ostale bez dece jer je njih smrvila nadstrenica 9
Cavani Posted March 21 Posted March 21 @Constantin@berti@JPM@BattleBender i ostala juznjacka ekipa, alal vam kurac. 2 10
nemanjaol Posted March 21 Posted March 21 On 3/21/2025 at 9:03 PM, Clash said: Poslusajte do kraja. On ce implodirati vrlo brzo😄 Expand Doziveo je da mu se smeju i ovi jadnici sto ih vucara da sede i slusaju ga kako jede govna Ima i ovo https://www.reddit.com/r/serbia/s/8kykxNFWQM Nekom zvoni telefon 3 puta dok on pokusava da prica, odlepio je. Nema nazad posle svega ovoga, jednostavno nece biti moguc povratak u neku normalnost dok se oni ne sklone. Eto do cega su doveli zemlju, koliko su osioni i bahati bili. Jedino je uzasno sto smo kao narod ovoliko dugo bili anestezirani, ovo sve je trebalo da bude jos posle Hercegovačke 9 1 1
Recommended Posts