Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 3/17/2025 at 6:01 PM, McLeod said:

I posle se vi bunite kad vam McLeod strucnjak za sve objasnjava. I ovo sam vam pogodio.

Expand  

Mogao bi da prognoziraš ostanak Vučića na vlasti i narednih 5 godina.

Posted

Mislim da se iz svemira vide samo kineski zid i naša pumpa.

Ali naša pumpa ipak malo jače sija.

PUMPAJ!!!

• Like 2
  • Pumpaj! 27
Posted
  On 3/17/2025 at 5:10 PM, mrd said:

naravno, ja se plasim moje, zato odmah vicem, da se stvori pogresan dojam.

Expand  

Kažu da je film Hrabro srce inspirisan likom  koji je u 13 veku uzviknuo da se ne plaši žene  i otišao u besmrtne ali kako to biva reditelj valjda zbog onih suknji da opravda kao branio Škotsku, junačina, visok  itd... Ono kad vikne slooboodaaa je istorijska činjenica al je skroz drugi kontekst u pitanju. 

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted (edited)

Ideja da se deo srpskog društva obrati međunarodnim ekspertima za zvučne topove i slične vrste nekonvencionalnog naoružanja je odličan prvi potez. 

Ti eksperti će sutra biti na listi sudskih veštaka u raznim sudovima: prvo međunarodnim, a zatim, nadamo se uskoro, i domaćim. Jer ako oni utvrde da je bilo upotrebe tog smeća i da je narod postradao zbog toga, presuda će biti izvesna.

Nenadležna institucija nije potpisivala ništa, od Briselskog sporazuma, preko Beograda na vodi pa sve do rekonstrukcije stanice u Novom Sadu, ali u ovom slučaju njegov potpis uopšte nije bitan. Reč je o komandnoj odgovornosti koju će utvrditi svedoci saradnici, koji će, kako bi izvukli vlastitu kožu, jednog dana reći ko im je naredio da postave, a zatim i aktiviraju nekakve vortekse i zvučne topove.

Slušam nekog vojnog analitičara koji kaže da je upotreba tog smeća protiv mirnih demonstranata potreba da se povrati osećaj sile, te dokaz mržnje onoga koji je to naredio i koji mrzi svoj vlastiti narod.

Veoma jednostavno i podložno krivičnom gonjenju... Kad-tad.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 2
  • Love 1
Posted

Ma spacecake im/onim nedokazanim/ matorcima posluzite i resen problem..    ima da traze parce plus :classic_tongue:                                                                            190ca2ac-712b-39c9-b9cb-1efde3906b03.jpg                                         

• Like 1
  • Love 1
Posted

Kratka crta iz Ćacilenda - drugar koji inače ima gajbu tu iznad u D. Jovanovića mi šalje malopre:

IMG-20250317-193220-133.jpg

(ako ga neko prati na X-u ili instagramu, maksa :lol_2:)

I piše (pošto idu poruka za porukom, tako ću ih pejstovati)

ja uzeo šator za uspomenu

čovek je proklet

i kriminal se osladi

sad bih se vratio po još

mislim da može da dođe da uzme ko hoće

ne moraš biti budala 😉

pored mene stajao pandur dok sam ga uzimao, gledao me

mislim, uzeo sam šator ispred onih parkiranih marica

jedan od dva pripadnika MUP-a koji su me pustili unutra, prolazim pored njih sa šatorom ispod miške:

"hvala momci, ovo mi dosta znači"

pandur: "koji si ti kralj brate..."

Expand  

:lol_2:

• Ha-ha 27
Posted
  On 3/17/2025 at 6:48 PM, fancy said:

Kratka crta iz Ćacilenda - drugar koji inače ima gajbu tu iznad u D. Jovanovića mi šalje malopre

Expand  

Pametno, kad već nisu ljudi da sve što je ostalo u hrani i opremi - a da je u dobrom stanju - doniraju sirotinji; treba sve što je upotrebljivo razmaknuti.

Posted
  On 3/17/2025 at 6:48 PM, fancy said:

Kratka crta iz Ćacilenda - drugar koji inače ima gajbu tu iznad u D. Jovanovića mi šalje malopre:

IMG-20250317-193220-133.jpg

(ako ga neko prati na X-u ili instagramu, maksa :lol_2:)

I piše (pošto idu poruka za porukom, tako ću ih pejstovati)

:lol_2:

Expand  

Ceo park je unisten. Sto od stoke, sto od traktora i istocenog goriva, sto od pandura.

A ono, PARK IMA JEBENU ZASTITU

REŠENJE
O STAVLJANJU POD ZAŠTITU PRIRODNOG DOBRA "PIONIRSKI PARK"
("Sl. list grada Beograda", br. 43/2007)

Član 1

Prirodno dobro "Pionirski park" stavlja se pod zaštitu kao spomenik prirode.

Prirodno dobro "Pionirski park" stavlja se pod zaštitu radi očuvanja prostorno-ambijentalnih, kulturno-istorijskih, botaničkih i bioekoloških karakteristika i očuvanja reprezentativnog identiteta gradskog centra, kao i održavanja i unapređenja stanja bioloških, estetskih i turističkih vrednosti Beograda.

Expand  

Mada, ono. I ljudski zivot ima zastitu pa ih zabole ceo kurac.

• Like 2
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 8
Posted
  On 3/16/2025 at 8:16 PM, DJ_Vasa said:

To je već sadržano u drugom zahtevu: 

Zahtevamo potvrdu nadležnih organa o identitetu svih lica za koja postoji osnovana sumnja da su fizički napala studente i profesore, kao i pokretanje krivičnih postupaka protiv njih. Takođe zahtevamo razrešenje pomenutih lica ukoliko se pokaže da su ista javni funkcioneri.

Studenti i profesori jesu bili pod topovskim udarom, a zahtev nije vremenski ograničen.

Expand  

Tacno.Moja greska.

Ova tematika pripada trecem zahtevu koji ipak treba prosiriti sa konkretnim dogadjajima kao i sa odgovornoscu za nekaznjeno  prisustvo organizovane kriminalne grupe u Pionirskom parku,sada kolokvijlano poznate kao Cacilend. 

Posted

Ћациленд је био покушај политичке пенетрације режима у протест. Ако је на протесту био разјарени бик протенстант онда је Ћациленд била црвена марама која изазива. Међутим као у отварању у шаху ћаци сада развијају крило и подносе кривичне пријаве према ректорима универзитета. Дакле политичка борба прса у прса. Овако никада није прштало у вишестраначкој Србији. Режим се конолидовао на тренутак, мада је притисак и даље огроман јавности, људи, протестаната. Мени је незамисливо да пропадне академска година. Како ствари стоје пропашће. Јел зна неко појединости око Н1 и Нове С. Када креће пренос власништва, Вучић данас рече почетком априла. И шта то значи? Да ли тренутна промена уређивачке политике или постепено гушење....