DJ_Vasa Posted Monday at 08:11 PM Posted Monday at 08:11 PM 24 minutes ago, nemanjaol said: Oni se sad trude na sve nacine da obeshrabre ljude od dolaska 15. to je poenta svih ovih nastupa. Nek jedu govna, da prostiš na izrazu. 1
Helena Posted Monday at 08:15 PM Posted Monday at 08:15 PM 8 minutes ago, Clash said: Cirav dan twiter puca, imaju neki masivan napad. Valjda zbog Muska, jebu ga i za auto industriju istovremeno To tvrde oni, koliko je ljudi pootpuštao, dobro i radi.
srlepajce Posted Monday at 08:20 PM Posted Monday at 08:20 PM 22 minutes ago, Constantin said: Odgledah...prilično ih je zajebunio Samo ovo "studenti" od 40 god. koji odsedaju u hotelu Balkan pa dovoljno Drugi deo razgovora posle (kratke 😄) pauze je bio ipak u drugom tonu
Constantin Posted Monday at 08:36 PM Posted Monday at 08:36 PM 14 minutes ago, srlepajce said: Drugi deo razgovora posle (kratke 😄) pauze je bio ipak u drugom tonu Podsetili ga šta je sve služba učinila za njega 1
Kooineeperk Posted Monday at 08:38 PM Posted Monday at 08:38 PM 1 hour ago, srlepajce said: Malopre slusam na n1 da za prosvetu nisu isplacena ni trudnicka bolovanja Pa jbm vam mater da vam jbm Prost je razlog za to i verovatno sledeci - direktorka je solidarna sa svojim kolektivom u obustavi i nije poslala obracun sa umanjenjem i ministarstvo to nije odoborilo i nikom plate nisu isplacene. Dakle ceo obracun pada u vodu, a ne pojedinacno po clanu kolektiva. 1
suptil Posted Monday at 08:40 PM Posted Monday at 08:40 PM Bratanac danas posle dugo vremena imao casove 45 minuta. Da lii je udaranje po dzepu prinudilo deo kolektiva da prekinu strajk.... Ucitelj je bas bio aktivan u protestu.
srlepajce Posted Monday at 08:54 PM Posted Monday at 08:54 PM 11 minutes ago, Kooineeperk said: Prost je razlog za to i verovatno sledeci - direktorka je solidarna sa svojim kolektivom u obustavi i nije poslala obracun sa umanjenjem i ministarstvo to nije odoborilo i nikom plate nisu isplacene. Dakle ceo obracun pada u vodu, a ne pojedinacno po clanu kolektiva. Jasno, nego kakvi su oni idioti da dozvole to a ovamo gomila radnika javnog sektora se izlezavaju na lejzibegovima glumeci studente 1
Constantin Posted Monday at 09:23 PM Posted Monday at 09:23 PM Kaže "on" :"Ušli su nam u sve službe" (parafraziram)...a Ministar unutrašnji dela i Direktor BIA-e...ništa...ni dlaka s glave. Bem ti takvu službu i ako laže. Mislim da laže.
Clash Posted Monday at 09:46 PM Posted Monday at 09:46 PM https://x.com/charligula/status/1899207586768896419?s=46&t=82GmiA9uc9d7wW9szXcB2w Ahahha svu stoku je angazovao. Misa Vacic i ekipica se slikaju sa Cacijima. 1
shonke Posted Monday at 09:49 PM Posted Monday at 09:49 PM 1 hour ago, Helena said: Ja ne znam jel tviter puca samo kod nas, pošto nemam kontakata van. Od ovih stranih, koje pratim, nisam videla da se neko žalio. Elem, pumpa i Vučić "rulju", kako je novinarka RTS-a rekla. "Mogu do prelazne vlade samo ako mene ubiju". Ne radi mi ni preko VPN. Ni tvoj ni sledeći post ne mogu da otvorim (mislim na twitter link iz post-a).
nemanjaol Posted Monday at 09:50 PM Posted Monday at 09:50 PM To se kaze: Nemoj da je neko spustio tenzije!
DameTime Posted Monday at 09:51 PM Posted Monday at 09:51 PM 3 minutes ago, srlepajce said: Opa krece blokada rts-a Bravo bre Ima live na IG profilu studenti_u_blokadi 1 1
diego Posted Monday at 09:51 PM Posted Monday at 09:51 PM (edited) 2 hours ago, nemanjaol said: Da imamo pokradene izbore pre ovoga bilo bi lakse Imamo, bar prethodna dva, ali ne postoji dovoljna uredjenost i fer kontrola birackih mesta da bi se to dokazalo. Ali to znaju i vrapci na grani. Edited Monday at 09:52 PM by diego
Marvin Posted Monday at 09:52 PM Posted Monday at 09:52 PM (edited) Opaaa edit: Može link za lajv? Edited Monday at 09:54 PM by Marvin
Plavi Dres Posted Monday at 09:54 PM Posted Monday at 09:54 PM (edited) Pošto je protestante voditeljka u intervju sa nepomenikom nazvala "ruljom" RTS je baš zaslužio večeras ovu blokadu. Edited Monday at 10:05 PM by Plavi Dres 16
Don Dusko Posted Monday at 10:00 PM Posted Monday at 10:00 PM 5 minutes ago, Plavi Dres said: Pošto je protestanet voditeljka u intervju sa nepomenikom nazvala "ruljom" RTS je baš zaslužio večeras ovu blokadu. Pred njim koji je njenu kolegu nazvao imbecilom i rekao im da ne rade profesionalno posao. Bljak. 4
DameTime Posted Monday at 10:01 PM Posted Monday at 10:01 PM 6 minutes ago, Marvin said: Opaaa edit: Može link za lajv? Nažalost završen je pre par minuta... Snimili su malo stanje ispred RTS-a, dosta studenata je tamo. 1
Clash Posted Monday at 10:13 PM Posted Monday at 10:13 PM Posto vam ne radi twiter evo ovako Све се распада и ти од свих глупих ствари друже решиш да вређаш Чачане 😄😄😄 5 3
Maharaja Posted Monday at 10:15 PM Posted Monday at 10:15 PM šta god da se desi 15. marta, RTS ne bi smeo da postoji 16. marta. 11
Perkos2 Posted Monday at 10:16 PM Posted Monday at 10:16 PM 1 minute ago, Clash said: Posto vam ne radi twiter evo ovako Све се распада и ти од свих глупих ствари друже решиш да вређаш Чачане 😄😄😄 Tip baš voli da sam sebi nabija autogolove, znam da će jebati Čačani na suvo! 3 1
srlepajce Posted Monday at 10:16 PM Posted Monday at 10:16 PM Citam naloge studenata na tw pisu da su ovo planirali dugo Carevi
DameTime Posted Monday at 10:22 PM Posted Monday at 10:22 PM Idu opet live @Marvin Uključite notifikacije ako vam je lakše, da vam stigne svaki put kad uključe live.
Recommended Posts