DJ_Vasa Posted March 10 Posted March 10 24 minutes ago, nemanjaol said: Oni se sad trude na sve nacine da obeshrabre ljude od dolaska 15. to je poenta svih ovih nastupa. Nek jedu govna, da prostiš na izrazu. 1
Helena Posted March 10 Posted March 10 8 minutes ago, Clash said: Cirav dan twiter puca, imaju neki masivan napad. Valjda zbog Muska, jebu ga i za auto industriju istovremeno To tvrde oni, koliko je ljudi pootpuštao, dobro i radi.
srlepajce Posted March 10 Posted March 10 22 minutes ago, Constantin said: Odgledah...prilično ih je zajebunio Samo ovo "studenti" od 40 god. koji odsedaju u hotelu Balkan pa dovoljno Drugi deo razgovora posle (kratke 😄) pauze je bio ipak u drugom tonu
Constantin Posted March 10 Posted March 10 14 minutes ago, srlepajce said: Drugi deo razgovora posle (kratke 😄) pauze je bio ipak u drugom tonu Podsetili ga šta je sve služba učinila za njega 1
Kooineeperk Posted March 10 Posted March 10 1 hour ago, srlepajce said: Malopre slusam na n1 da za prosvetu nisu isplacena ni trudnicka bolovanja Pa jbm vam mater da vam jbm Prost je razlog za to i verovatno sledeci - direktorka je solidarna sa svojim kolektivom u obustavi i nije poslala obracun sa umanjenjem i ministarstvo to nije odoborilo i nikom plate nisu isplacene. Dakle ceo obracun pada u vodu, a ne pojedinacno po clanu kolektiva. 1
suptil Posted March 10 Posted March 10 Bratanac danas posle dugo vremena imao casove 45 minuta. Da lii je udaranje po dzepu prinudilo deo kolektiva da prekinu strajk.... Ucitelj je bas bio aktivan u protestu.
srlepajce Posted March 10 Posted March 10 11 minutes ago, Kooineeperk said: Prost je razlog za to i verovatno sledeci - direktorka je solidarna sa svojim kolektivom u obustavi i nije poslala obracun sa umanjenjem i ministarstvo to nije odoborilo i nikom plate nisu isplacene. Dakle ceo obracun pada u vodu, a ne pojedinacno po clanu kolektiva. Jasno, nego kakvi su oni idioti da dozvole to a ovamo gomila radnika javnog sektora se izlezavaju na lejzibegovima glumeci studente 1
Constantin Posted March 10 Posted March 10 Kaže "on" :"Ušli su nam u sve službe" (parafraziram)...a Ministar unutrašnji dela i Direktor BIA-e...ništa...ni dlaka s glave. Bem ti takvu službu i ako laže. Mislim da laže.
Clash Posted March 10 Posted March 10 https://x.com/charligula/status/1899207586768896419?s=46&t=82GmiA9uc9d7wW9szXcB2w Ahahha svu stoku je angazovao. Misa Vacic i ekipica se slikaju sa Cacijima. 1
shonke Posted March 10 Posted March 10 1 hour ago, Helena said: Ja ne znam jel tviter puca samo kod nas, pošto nemam kontakata van. Od ovih stranih, koje pratim, nisam videla da se neko žalio. Elem, pumpa i Vučić "rulju", kako je novinarka RTS-a rekla. "Mogu do prelazne vlade samo ako mene ubiju". Ne radi mi ni preko VPN. Ni tvoj ni sledeći post ne mogu da otvorim (mislim na twitter link iz post-a).
DameTime Posted March 10 Posted March 10 3 minutes ago, srlepajce said: Opa krece blokada rts-a Bravo bre Ima live na IG profilu studenti_u_blokadi 1 1
diego Posted March 10 Posted March 10 (edited) 2 hours ago, nemanjaol said: Da imamo pokradene izbore pre ovoga bilo bi lakse Imamo, bar prethodna dva, ali ne postoji dovoljna uredjenost i fer kontrola birackih mesta da bi se to dokazalo. Ali to znaju i vrapci na grani. Edited March 10 by diego
Marvin Posted March 10 Posted March 10 (edited) Opaaa edit: Može link za lajv? Edited March 10 by Marvin
Plavi Dres Posted March 10 Posted March 10 (edited) Pošto je protestante voditeljka u intervju sa nepomenikom nazvala "ruljom" RTS je baš zaslužio večeras ovu blokadu. Edited March 10 by Plavi Dres 16
Don Dusko Posted March 10 Posted March 10 5 minutes ago, Plavi Dres said: Pošto je protestanet voditeljka u intervju sa nepomenikom nazvala "ruljom" RTS je baš zaslužio večeras ovu blokadu. Pred njim koji je njenu kolegu nazvao imbecilom i rekao im da ne rade profesionalno posao. Bljak. 4
DameTime Posted March 10 Posted March 10 6 minutes ago, Marvin said: Opaaa edit: Može link za lajv? Nažalost završen je pre par minuta... Snimili su malo stanje ispred RTS-a, dosta studenata je tamo. 1
Clash Posted March 10 Posted March 10 Posto vam ne radi twiter evo ovako Све се распада и ти од свих глупих ствари друже решиш да вређаш Чачане 😄😄😄 5 3
Maharaja Posted March 10 Posted March 10 šta god da se desi 15. marta, RTS ne bi smeo da postoji 16. marta. 11
Perkos2 Posted March 10 Posted March 10 1 minute ago, Clash said: Posto vam ne radi twiter evo ovako Све се распада и ти од свих глупих ствари друже решиш да вређаш Чачане 😄😄😄 Tip baš voli da sam sebi nabija autogolove, znam da će jebati Čačani na suvo! 3 1
srlepajce Posted March 10 Posted March 10 Citam naloge studenata na tw pisu da su ovo planirali dugo Carevi
DameTime Posted March 10 Posted March 10 Idu opet live @Marvin Uključite notifikacije ako vam je lakše, da vam stigne svaki put kad uključe live.
Recommended Posts