Pletilja Posted March 4 Posted March 4 "Ajmo, ko nije rucao...." Gledam ga, slusam , iz cista mira mi se po glavi motaju imena srpskih vitezova u pesmama Kosovskog ciklusa koje nam je tata recitovao kad smo bili mali...ova deca ce, konacno, i od mene da naprave.....patriotu? Jednostavno je, imam, konacno, i ja na sta da budem ponosna, ovo je nase, raslo tu, pored nas...... https://www.facebook.com/reel/1349858335946535 1 1
Don Dusko Posted March 4 Posted March 4 1 hour ago, DameTime said: Ceo niz @A sad Kad si ti otisao u Tutin? :P 4
A sad Posted March 4 Posted March 4 7 hours ago, Don Dusko said: @A sad Kad si ti otisao u Tutin? 😛 Svuda me ima. 😀
shonke Posted March 4 Posted March 4 (edited) 20 hours ago, nemanjaol said: I mislim da ne treba ocekivati konacni obracun 15, vec samo prelazak u neku narednu etapu protesta i otvoreniji politicki angazman studenata (bez ovih sa filozofskog), da budem do kraja maliciozan, izmenio sam ti ovo gore. Edited March 4 by shonke
Red Posted March 5 Posted March 5 https://n1info.rs/vesti/mreza-solidarnosti-za-prosvetu-it-strucnjaci-pozivaju-gradjane-da-doniraju-pomoc/ Quote Neformalna grupa IT stručnjaka pozvala je građane da se priključe mreži "Solidarnost za prosvetu" i doniraju pomoć prosvetnim radnicima, koji se bore protiv nepravde i suočeni su sa pretnjama, tužbama i smanjenjem plata. 8
DameTime Posted March 5 Posted March 5 Danas (tj. već je to sinoć) sam posetila Blokadni bazar u Dorćol platz-u, gde su studenti umetničkih fakulteta u blokadi prodavali stvarčice koje su sami izradili, a sa blokadnom tematikom. Svi prihodi idu za finansiranje nastavka blokada. Moj skromni doprinos, moram da imam Slavkovu sliku, tu je i novi bedž da se pridoda kolekciji... Malko me je podsetio i na Pink Floyd 4
Pletilja Posted March 6 Posted March 6 Potpisala... https://peticije.kreni-promeni.org/petitions/stop-korupciji-otkazi-expo?source=web-share-api-button&utm_source=web_share_api&share=9379ceea-40da-45dc-ad24-74b5298f8b0f 3
Pletilja Posted March 6 Posted March 6 VAZNO! https://docs.google.com/forms/d/1uoQcXMhfpwTsrRa1UT4lsDdgwiRtgrHvHlbxdtdvx2I/viewform?edit_requested=true&pli=1 Prakticno, nemamo ni S od sindikata, bez strajkackih fondova strajk je skoro pa samoubilacki cin. IT sektor reaguje na najbolji i najpametniji nacin, ko moze, neka pomogne, ovo moze da bude presudni faktor za sve sto je do sada ucinjeno. 3 2
JPM Posted March 6 Posted March 6 Smanjenje plata a? Ovi bukvalno pozivaju ljude da ih linčuju. Ili da izazovu građanski rat.
DameTime Posted March 6 Posted March 6 16 minutes ago, Pletilja said: VAZNO! https://docs.google.com/forms/d/1uoQcXMhfpwTsrRa1UT4lsDdgwiRtgrHvHlbxdtdvx2I/viewform?edit_requested=true&pli=1 Prakticno, nemamo ni S od sindikata, bez strajkackih fondova strajk je skoro pa samoubilacki cin. IT sektor reaguje na najbolji i najpametniji nacin, ko moze, neka pomogne, ovo moze da bude presudni faktor za sve sto je do sada ucinjeno. Done, nemam mnogo, ali važno je da se što više nas priključi, koliko god smo u mogućnosti 1 2
Pletilja Posted March 6 Posted March 6 (edited) Verovala sam,, do ovog trenutka da sam sve videla od becasca clanova SNS ali to da ne ustanu na reprodukciju snimka drzavne himne - stvarno nisam mogla da zamislim. To se trenutno desava u skuppstini grada Bg. Nisu samo zli, oni su i neverovatno glupi. To izgleda ide u paketu. Edited March 6 by Pletilja
suptil Posted Thursday at 11:23 AM Posted Thursday at 11:23 AM Menjamo 100 naprednjaka na vlasti za jednog postenog u vlasti.
dali_man Posted Thursday at 02:16 PM Posted Thursday at 02:16 PM 50 minuta genijalstine Ja se unapred izvinjavam ako ce se neko naci uvredjenim, al nek se yebe svako ko misli da je pametniji od ove dece i, iz topline doma svoga, zna bolje od njih sta nam je ciniti.
woolgatherer Posted Thursday at 02:49 PM Posted Thursday at 02:49 PM ovaj covek sto na 13:15 prica o situaciji u boru i okolini pa ne znam robija je malo, novi krugovi pakla treba da se izmisle 1
suptil Posted Thursday at 05:23 PM Posted Thursday at 05:23 PM Vucicevi studenti sa satorima u Pionirkom parku. Krece SNS-a kontrarevolucija 1
Drug Crni Posted Thursday at 05:53 PM Posted Thursday at 05:53 PM 2 hours ago, srlepajce said: Ovi filozofi nisu bas sasvim svoji Nisam 100% siguran,ali mislim da je ovo fejk nalog
DJ_Vasa Posted Thursday at 05:58 PM Posted Thursday at 05:58 PM 34 minutes ago, suptil said: Vucicevi studenti sa satorima u Pionirkom parku. Krece SNS-a kontrarevolucija Jesu li poveli i Ćacija?
dali_man Posted Thursday at 06:00 PM Posted Thursday at 06:00 PM 35 minutes ago, suptil said: Vucicevi studenti sa satorima u Pionirkom parku. Krece SNS-a kontrarevolucija Ko je u mogucnosti nek im odnese sendvice. Budite solidarni. Nisu oni krivi sto im roditelji nisu pazili.
Recommended Posts