Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Ajmo, ko nije rucao...."

Gledam ga, slusam , iz cista mira mi se po glavi motaju imena srpskih vitezova u pesmama Kosovskog ciklusa koje nam je tata recitovao kad smo bili mali...ova deca ce, konacno, i od mene da naprave.....patriotu? Jednostavno je, imam, konacno, i ja na sta da budem ponosna, ovo je nase, raslo tu, pored nas......

https://www.facebook.com/reel/1349858335946535

• Like 1
  • Love 1
Posted (edited)
20 hours ago, nemanjaol said:

I mislim da ne treba ocekivati konacni obracun 15, vec samo prelazak u neku narednu etapu protesta i otvoreniji politicki angazman studenata (bez ovih sa filozofskog),

da budem do kraja maliciozan, izmenio sam ti ovo gore. 

Edited by shonke
Posted

Danas (tj. već je to sinoć) sam posetila Blokadni bazar u Dorćol platz-u, gde su studenti umetničkih fakulteta u blokadi prodavali stvarčice koje su sami izradili, a sa blokadnom tematikom. Svi prihodi idu za finansiranje nastavka blokada.

Moj skromni doprinos, moram da imam Slavkovu sliku, tu je i novi bedž da se pridoda kolekciji... Malko me je podsetio i na Pink Floyd :classic_love:

spacer.png

• Like 4
Posted
16 minutes ago, Pletilja said:

VAZNO!

https://docs.google.com/forms/d/1uoQcXMhfpwTsrRa1UT4lsDdgwiRtgrHvHlbxdtdvx2I/viewform?edit_requested=true&pli=1

Prakticno, nemamo ni S od sindikata, bez strajkackih fondova strajk je skoro pa samoubilacki cin.

IT sektor reaguje na najbolji i najpametniji nacin, ko moze, neka pomogne, ovo moze da bude presudni faktor za sve sto je do sada ucinjeno.

Done, nemam mnogo, ali važno je da se što više nas priključi, koliko god smo u mogućnosti :classic_smile:

• Like 1
  • Love 2
Posted (edited)

Verovala sam,, do ovog trenutka da sam sve videla od becasca clanova SNS ali to da ne ustanu na reprodukciju snimka drzavne himne - stvarno nisam mogla da zamislim. To se trenutno desava u skuppstini grada Bg. Nisu samo zli, oni su i neverovatno glupi. To izgleda ide u paketu.

Edited by Pletilja
Posted

50 minuta genijalstine :classic_biggrin:

Ja se unapred izvinjavam ako ce se neko naci uvredjenim, al nek se yebe svako ko misli da je pametniji od ove dece i, iz topline doma svoga, zna bolje od njih sta nam je ciniti.

Posted
35 minutes ago, suptil said:

Vucicevi studenti sa satorima u Pionirkom parku. Krece SNS-a kontrarevolucija:twak::Hail::lol_2:

Ko je u mogucnosti nek im odnese sendvice. Budite solidarni. Nisu oni krivi sto im roditelji nisu pazili.