Janne240 Posted Tuesday at 07:59 PM Posted Tuesday at 07:59 PM Srednjoskolci iz Smedereva idu u setnje za Smederevsku Palanku i Veliku Planu. Blokade u akciji 15 minuta tisine traju svakog dana u isto vreme u centru grada-. 3
Nek grmi jako Posted Tuesday at 09:38 PM Posted Tuesday at 09:38 PM (edited) Ubedljivo najbolje objašnjeno šta su nam doneli i šta će nam doneti studentski protesti. Ja ovde godinama gulim tastaturu u nemogućnosti da ovako lepo i jednostavno sebi objasnim pojedine fenomene, a onda se pojavi ova gospođa i sve to sažme u nekoliko rečenica. I ostavi me oduševljenog, a u neku ruku i tužnog što nisam mogao ovako kao ona: Edited Tuesday at 09:40 PM by Nek grmi jako 5
DameTime Posted Wednesday at 09:36 AM Posted Wednesday at 09:36 AM (edited) Doček studenata iz Kraljeva, Užica i Čačka, sinoć u TS... Danas su u Kruševcu ❤️ https://www.instagram.com/p/DGgvPT9uawX/ https://www.instagram.com/p/DGg5xCporGB/ https://www.instagram.com/p/DGg7_kaqGkP/ Kaže moja drugarica koja je sinoć bila na Trgu: Quote Joj, bas mnogo (ljudi), sto bi ona kokoška rekla PREVIŠE Prelepo stvarno, baš, za jedan Trstenik, svi složni. Sve se prikupilo od stvari, hrane itd za manje od 24h Stvarno su svi bili toooooliko složni, da ja reči nemam. Došli su lekari i fizioterapeuti iz VB, KŠ (cela ambulanta poliklinike), lekari iz KV. Imalo je stvarno mnogo lekara. Valjda su se ljudi razljutili kada su čuli šta je ona (dr Žaklina Ristić) uradila…. I večita referenca 😁 Edited Wednesday at 09:44 AM by DameTime dopuna 8 5 1
Perkos2 Posted Wednesday at 09:24 PM Posted Wednesday at 09:24 PM U Kruševac stigla carska vojska, doček veličanstven 9
fancy Posted yesterday at 06:55 AM Posted yesterday at 06:55 AM Dva utiska od juče su mi iznad svih: Novi Pazar: I klinci iz V Beogradske koji su isterali estradnu direktorku, plus detalj - zalepili joj sendvič na vrata: Bonus, mala mesta o kojima se ne priča mnogo, u epizodi Knjaževac: 13 3 1
srlepajce Posted yesterday at 08:03 AM Posted yesterday at 08:03 AM Koliko ovo znaci njima Imam utisak da im znaci samo da kroz njihovo selo neko prodje jos ako poprica sa njima 🥲❤️ 6 8
fancy Posted yesterday at 08:04 AM Posted yesterday at 08:04 AM 10 hours ago, Perkos2 said: U Kruševac stigla carska vojska, doček veličanstven 3 1 1
McLeod Posted yesterday at 08:50 AM Posted yesterday at 08:50 AM Prelepe slike pogotovo iz Novog Pazara. 1 1
DameTime Posted yesterday at 08:58 AM Posted yesterday at 08:58 AM 53 minutes ago, fancy said: Iz Srbije, brale, iz Kruševca gradaaaa Moj rodni grad ❤️ 2 3
fancy Posted yesterday at 09:31 AM Posted yesterday at 09:31 AM 31 minutes ago, DameTime said: ... Iz Srbije, brale, iz Kruševca gradaaaa Moj rodni grad ❤️ Znam, mislio sam da ćeš ti da postaviš, al reko ajd dok se ti ne setiš... da napumpam malo ja 1
DameTime Posted yesterday at 09:32 AM Posted yesterday at 09:32 AM Just now, fancy said: Znam, mislio sam da ćeš ti da postaviš, al reko ajd dok se ti ne setiš... da napumpam malo ja Neka, ne bunim se... Morala sam malo da odmorim od Twittera 1
nemanjaol Posted yesterday at 05:02 PM Posted yesterday at 05:02 PM A evo i ovde Just now, nemanjaol said: https://www.reddit.com/r/serbia/s/DT0ETTa8AI Evo kome se malo plače 😄 1
fancy Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago ETF priprema neko iznenađenje S druge strane Filozofski Novi Sad sprema ozbiljno zaoštravanje... https://www.instagram.com/p/DGlE1dCsdql/?igsh=MTd5dmkwcTlsNjQzNA== 3
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 hours ago, DameTime said: Kako pumpa FDU ekipa, jooooj! 11:30 - 20:45 Antologijski, u svakom smislu. 9 minuta i 15 sekundi suštine. 1
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) U međuvremenu, đaci V beogradske su zauzeli V i započeli blokadu. Edit: Plenum je u toku. Edited 7 hours ago by fancy 3 3
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, fancy said: 11:30 - 20:45 Antologijski, u svakom smislu. 9 minuta i 15 sekundi suštine. Fantastični su. Od sada želim samo ovakav Dnevnik. Kontam da su ovo studenti sa katedre glume koje gledamo u programu, nema zime ni za tu profesiju. 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne zaboravimo i na ovaj vid pritiska koji mnogi studenti trpe od početka blokada. I koji je čak i teži za odupreti mu se i istrajati u borbi, u odnosu na spoljašnje pritiske režima. Pri čemu ne mislim na finansijski deo, već na činjenicu da roditelji prete odricanjem od deteta i sl. 4 1 1 1
Constantin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Još kad bi g.žvalavo konačno u sebi spoznalo gde mu je mesto. Ovoliko Srbije na ulicama, putevima....naša deca i naše majke (mislim na ovu bakicu sa jabukom ...ne mogu da opišem emociju 😢 ).... 1 1
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Odlična reportaža BBC NEWS na srpskom, Polazak iz Svrljiga, ništa manje spektakularno od prijema sinoć: 1 1
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) "Virus" Pete beogradske se širi? 💪💪💪 Edited 6 hours ago by fancy
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Peta BGD vazda bila najjaca skola nasvit. Ono potpuno objektivno i nepristrasno. 2
Recommended Posts