Milutinov Tata Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 (edited) Visko veceras "izvuce" statistiku da su samo Hjuit i Mari osvajali zavrsni turnir na domacem terenu. I jos doda kako se dugo igralo u Medison Skver Gardenu, ali eto Amerikanci nisu uspeli. Za Nju Jork mogu i da ga razumem, tada se tenis nije toliko pratio, ali on je radio u Zurnalu i bio na 3K dok su finala igrala u Nemackoj, gde su titule uzeli i Beker i Stih. Edited November 16, 2024 by Milutinov Tata
Drug Crni Posted January 17 Posted January 17 Kaže Banjac za Đokovića: Ima glumački talenat. Uh,pojma nemaš Smiljane,koliki..
Drug Crni Posted January 18 Posted January 18 Na Max platformi se nude i prenosi sa A.Opena,ali se dodatno naplaćuju?
Barker Posted January 18 Posted January 18 Za 3 eura mesecno mislim da se isplati, posebno ako pratis i ostalo sto pokriva ES. Imas bukvalno sve utakmice na dnevnom meniju, cak i dublove. 1
McLeod Posted January 18 Posted January 18 Plus, kod njih i dalje radi stari Netflix fazon. Mi smo uzeli i koristi nas troje bez problema, ulogovani smo na jedan account. 1
Milutinov Tata Posted January 21 Posted January 21 Valjda me stigao umor od skoro 20 godina pracenja Novakovih meceva, pa mi ponekad komentari Banjca u ovim napetim mecevima dodju kao osvezenje, da se malo nasmejem tokom meca i razbijem tenziju.
fancy Posted January 23 Posted January 23 Jedan post za podsećanje na ove dane i naše komentatore ljudine Smiljan: Viško: 2 2
Milutinov Tata Posted February 26 Posted February 26 Kod Viska u ponedeljak gost bio Voja Velickovic, uvek je zanimljivo slusati ga, pa ko ima vremena neka pogleda 1
Drug Crni Posted March 28 Posted March 28 (edited) Na PDF Košarka se, na isto ovakvom topiku, vodi mala diskusija oko toga ko od novinara SK preći na Arenu. Izuzetno bih se iznenadio (neprijatno dakako) ako Višković pređe. Takođe se u par postova diskutovalo da li će košarkaški komentator Darko Plavšić večeras nekako posebno da se odjavi ili neće. Pojma nemam, ali sam evo siguran da Višković u nedelju hoće. Kada bude prenosio finale u kojem će Đoković osvojiti stotu atp titulu, a SK, koji ga je od starta pratio i podržavao, se gasi. Baš ima simbolike i zato očekujem od Viška nešto posebno Edited March 28 by Drug Crni slovo
Marko Posted April 1 Posted April 1 Ja sam krenuo SK da gledam relativno odmah, mislim da je to bila kasna 2005, rana 2006. Prvi tenis mec, sto se secam da sam gledao na njihovim kanalima, je ono Fedal Rim masters finale 2006, sto je trajalo 5-6 sati (na tri dobijena seta naravno). A inace jeste tuzno na svoj nacin: Zbog svih tih godina, Viska& co, ostace u secanju/nostalgiji mnogih sto su pratili sport, pogotovo tenis, u tom dugom periodu
Recommended Posts