Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Visko veceras "izvuce" statistiku da su samo Hjuit i Mari osvajali zavrsni turnir na domacem terenu. I jos doda kako se dugo igralo u Medison Skver Gardenu, ali eto Amerikanci nisu uspeli. Za Nju Jork mogu i da ga razumem, tada se tenis nije toliko pratio, ali on je radio u Zurnalu i bio na 3K dok su finala igrala u Nemackoj, gde su titule uzeli i Beker i Stih.

Edited by Milutinov Tata
  • 2 months later...
Posted

Za 3 eura mesecno mislim da se isplati, posebno ako pratis i ostalo sto pokriva ES.

Imas bukvalno sve utakmice na dnevnom meniju, cak i dublove.

• Like 1
Posted

Plus, kod njih i dalje radi stari Netflix fazon. Mi smo uzeli i koristi nas troje bez problema, ulogovani smo na jedan account.

• Like 1
Posted

Valjda me stigao umor od skoro 20 godina pracenja Novakovih meceva, pa mi ponekad komentari Banjca u ovim napetim mecevima dodju kao osvezenje, da se malo nasmejem tokom meca i razbijem tenziju.

• Don Dusko locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic
  • 1 month later...
  • uvrnuto locked this topic
  • Don Juan unlocked this topic
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Na PDF Košarka se, na isto ovakvom topiku, vodi mala diskusija oko toga ko od novinara SK preći na Arenu.
Izuzetno bih se iznenadio (neprijatno dakako) ako Višković pređe.

Takođe se u par postova diskutovalo da li će košarkaški komentator Darko Plavšić večeras nekako posebno da se odjavi ili neće.
Pojma nemam, ali sam evo siguran da Višković u nedelju hoće. Kada bude prenosio finale u kojem će Đoković osvojiti stotu atp titulu, a SK, koji ga je od starta pratio i podržavao, se gasi.
Baš ima simbolike i zato očekujem od Viška nešto posebno

Edited by Drug Crni
slovo