Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Simona Halep is the best grass-court player left in this tournament other than Serena." -- EVERT, CHRIS

This is an actual quote just now on ESPN

:prevrcem ocima:

• 3 weeks later...
Posted

Za divno čudo ja sam pogodio, na hint "crnkinja". Obično se vrlo slabo sećam teniske istorije u smislu rezultata, a i istorije sporta generalno, pa sam zato još srećniji što sam pogodio. :classic_biggrin:

Čak mislim i da se sećam prenosa tog meča, išao je kod nas na tv i mislim da je Mićo Dušanović prenosio. 

Posted (edited)
9 hours ago, Green23 said:

Prošle godine 😄 

Ništa, greška. Totalno sam se pogubila s godinama :79:

Edited by alcesta
Posted

Koji su im ovo novi komentatori na SK? Evo ovaj što prenosi Serenu i Osaku sve vreme razvija teoriju kako Osaka ima tremu jer na ovom turniru ima priliku da dođe do broja jedan prvi put u karijeri pa joj je pritisak preveliki :smiley5:

• Ha-ha 1
Posted

Komentator meca Monfis-Tiafoe je zacudjeni konstatovao da publika ipak malo vise navija za Frensisa jer jbg cudno je sto Amerikanac u Americi ima vise navijaca :classic_laugh:

• Ha-ha 1
Posted

Pa dobro, imao je Izner onaj meč, beše li baš protiv Monfisa, gde se žalio što publika ne navija za njega iako je bio domaći turnir :classic_biggrin: ali generalno nivo komentatora se i na SK snižava, posebno sad kad nema više ni Pralice :classic_sad:

Posted

kaze ovaj na SK: ovo vristanje sto sad cujete, to je zato sto neko od velikih zvezda prolazi pored publike, najverovatnije Djokovic, a mozda je i Nadal, ide na trening :smiley26:

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Mora da je to onaj isti što nas je obavestio kako Osaka ima prvi put šansu za prvo mesto :classic_laugh:

Edit: evo sad i ovaj na SK počeo Muguruzu da zove Garbin, čuo na ES, šta li :classic_sad:

Edited by alcesta
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Pešikan ne odustaje od Žaroma Šardija :smiley12: a ovaj drugi što prenosi taj meč obavestio nas je da ne može da nađe Kecmanovićev trenutni rezultat pa će nam reći posle reklama :classic_biggrin:

Naš prevod na ES: "Zverev pravi 55% duplih grešaka kad ima brejk loptu" :smiley5:

Edited by alcesta
Posted (edited)

Objasnjava nemacki komentator na ES (Markus Theil) zasto se de Minaur bodri na spanskom: to je zato sto mu je trener Spanac. :ajme:

Momku majka Spankinja, otac Urugvajac (provodi dosta vremena u Spaniji, dobar deo detinjstva), a on se bodri na Spanskomm zbog trenera! :twak:

Edited by wwww
Posted

Sede Beker i Stah pored terena (na tribinama) i odatle gledaju mec Köpfer - Basilashvili, a u studiju komentrise drugi (treci :classic_biggrin: ) komentator. I ukljucuju ovu dvojicu da daju utiske iz blizine. Ova dvvojica tiho (polusapatom) komentarisu nesto. I zavrse oni, ponovo se ukljucuje ovaj u kabini - i sapuce (kao da on odatle ometa igrace) :lol_2::ajme:

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Hahaha kakvo je on lupetalo, pa to svet nije video. A ne zaklapa i jos veze nema sa tenisom [emoji38]

Onaj Pesikan sa druge strane nije nista bolji, jaaauce na sav glas, ali bar zna da ucuti i nestane na neko vreme [emoji52]

Posted

Standardno.

Ja sam se nadala da će biti opet onaj ES 4K da ne moram da ih slušam ali ništa :classic_sad:

Sad se Pešikan pita kako će Monfisov poraz emotivno uticati na Svitolinu u polufinalu sutra :smiley33:

Posted

On je toliko iritantan da reci nemam. A ne samo sto jauce i kuka nesto, nego se cereka ko nenenrormalan, kao da je na nekim drogama, boze me oprosti.

I uopste, izuzetno mali broj tih komentatora prenosi jednostavno, sa sto manje pricanja. Ne samo da trtljaju ko neke zenetine na pijaci, vec filuju, ubacuju doskocice i posalice, objasnjavaju i prepricavaju stvari koje sami vidimo ..ma grozno :(
Bas me iznervira.
Ove godine sam primorana da USO slusam na srpskom, na ES, posle ko zna koliko godina i malo sam besna [emoji3]

Posted

Nije loša ideja bila da ES dovede stručnog konsultanta za polufinale, on ne drobi mnogo a Pešikan ne može da melje ni blizu koliko je navikao. Sasvim podnošljivo u odnosu na uobičajeni nivo, pu pu pu da ne ureknem.

Posted (edited)
On 9/4/2019 at 9:12 PM, zoe Bg said:

Pesikan jauce kao da ga neko muci a ne da komentarise teniski mec. :smiley5:

😁

20190907_173322.jpg

Edited by x|o
  • Ha-ha 1