JPM Posted February 11 Posted February 11 Ja sam siguran da Luis ima šta da kaže, još uvek, i da će ući veoma motivisan u ovu sezonu. Za mene lično, Hamilton je bolji od Šumahera, baš dosta bolji, a i kao osoba i kao neko ko treba da ti bude kolega na stazi. Mihael je znao prečesto da bude prljav vozač, a Luis nisam primetio da je ikada išao preko granice bezbedne vožnje. Biće mi jako drago da Luis ima nekakav uspeh u Ferariju. Meni je mnogo veći pritisak na Lekleru. Vreme je da pokaže nešto više, odavno je on već tu i ništa. Mislim, nije baš ništa, ali ni jednom nije predstavljao ozbiljnog konkurenta Luisu i Maksu.
DASUBO Posted February 19 Posted February 19 (edited) 'Ajd tifozi nek' vam je sa srećom. https://x.com/ScuderiaFerrari/status/1892152920126185633/photo/1 Edited February 19 by DASUBO 1
Dzoni_m Posted March 12 Posted March 12 (edited) https://youtu.be/mR4uDqRzRUM?si=MvkqkgzjzeO_m3Kw Fantasticno Edited March 12 by Dzoni_m 2 1
Radoye Posted March 18 Author Posted March 18 Prebacio raspravu koja se ne drzi teme tamo gde joj je mesto na predloge i zalbe.
alberto.ascari Posted March 27 Posted March 27 Rešili smo problem sa težinom bolida. https://www.facebook.com/share/p/1XZSLnb1Pn/ 4
alberto.ascari Posted Monday at 07:59 PM Posted Monday at 07:59 PM Ovde nema šta da se doda. 🚨| Ferrari, the cyclical error that is repeated all the time: — Ferrari’s winless streak continues to weigh heavily, with no drivers’ title since 2007 and no constructors’ title since 2008. As years pass, the reality grows more bitter, suggesting this is no longer just a dry spell but a structural failure within the team. — Early signs from the SF-25 are disheartening. Despite being only three races into the season, there’s already widespread disappointment. Hopes of improvement seem faint, especially as this car appears to lack a clear development path or consistent strengths. — The recurring pattern remains unchanged. One year a Ferrari might excel in certain areas but fail in others, only for the following car to correct those flaws while introducing new weaknesses. Over time, the team loses its technical compass, producing uninspired machines. — Regulatory stability has not helped Ferrari avoid fundamental mistakes. If issues now involve ride height or ground effects—four years into the same rules—it suggests a deeper flaw. Equipment and tools may be world-class, but poor decisions persist in car design and development. — A full technical reset seems necessary. Continuing with current staff who’ve failed to deliver titles offers no guarantee of progress. What’s missing isn’t just results—it’s methodology, vision, and the know-how that once defined Ferrari’s golden eras. #charlesleclerc #lewishamilton #scuderiaferrari 🇮🇹 VIA: [funoanalisitecnica]
staneC Posted yesterday at 11:38 AM Posted yesterday at 11:38 AM Pa ajde bolid, koji i nije za bacanje. Tu je odmah iza Mclarena. Veči problem su vozači. Leclerc nije The One, a Hamilton je Has been. Sve što ima, Ferrari mora da uloži u Maxa, a ne da neki kikiriki Aston dobije daleko najboljeg vozača generacije-ja. Da se ja pitam, a ne pitam se, niti bi Hamilton video Ferrari iznutra, niti bi Max vozio AM.
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja mislim da se u prelazak Maksa u Aston možeš i kladiti. Samo je pitanje momenta. Šta su mediji pisali o tome kakvu ponudu mu spremaju, Ferari nema šanse.
alberto.ascari Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, staneC said: Pa ajde bolid, koji i nije za bacanje. Tu je odmah iza Mclarena. Veči problem su vozači. Leclerc nije The One, a Hamilton je Has been. Sve što ima, Ferrari mora da uloži u Maxa, a ne da neki kikiriki Aston dobije daleko najboljeg vozača generacije-ja. Da se ja pitam, a ne pitam se, niti bi Hamilton video Ferrari iznutra, niti bi Max vozio AM. Nije stvar u bolidu koji nije za bacanje nego u kanceru kojí traje od začátku 2007. do danas i ne vidi mu se kraj. Bolid koji nije za bacanje može da ima Haas a ne Ferrari. 1
staneC Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago OK, ali poanta je bila, da bi Max sa tim bolidom bio kandidat za naslov. Skoro da je nemoguče imati ultra dominantan bolid na kraju razvoja nekog tipa bolida. Možda se potrefi nekom timu sledeče godine, pa izdominira pod novim pravilima. Ako ste se tifozi uzdali u to ove godine, džaba ste krečili. 2 hours ago, JPM said: Ja mislim da se u prelazak Maksa u Aston možeš i kladiti. Samo je pitanje momenta. Šta su mediji pisali o tome kakvu ponudu mu spremaju, Ferari nema šanse. Pa ja i ne kqžem, da če u Ferrari🤷♂️
aleksandar2806 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 hours ago, staneC said: Pa ajde bolid, koji i nije za bacanje. Tu je odmah iza Mclarena. Veči problem su vozači. Leclerc nije The One, a Hamilton je Has been. Sve što ima, Ferrari mora da uloži u Maxa, a ne da neki kikiriki Aston dobije daleko najboljeg vozača generacije-ja. Da se ja pitam, a ne pitam se, niti bi Hamilton video Ferrari iznutra, niti bi Max vozio AM. Bolid je trenutno treci ili cetvrti po brzini u zavisnosti od staze do staze.
alberto.ascari Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 hours ago, staneC said: OK, ali poanta je bila, da bi Max sa tim bolidom bio kandidat za naslov. Skoro da je nemoguče imati ultra dominantan bolid na kraju razvoja nekog tipa bolida. Možda se potrefi nekom timu sledeče godine, pa izdominira pod novim pravilima. Ako ste se tifozi uzdali u to ove godine, džaba ste krečili. Pa ja i ne kqžem, da če u Ferrari🤷♂️ This time next year we'll be champions 😂😂
Hertzog Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hajde nije sve tako crno, eto npr ove godine nam poslednja vozacka titula postaje punoletna. Nije mala stvar 1
Recommended Posts