Boxy Posted yesterday at 11:13 AM Share Posted yesterday at 11:13 AM Bukvalno ne postoji dobar pobednik ovog meca, jedan ima doping skandal, drugi maltretira i zlostavlja zene. A ako bas moram da biram, bolje Siner... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted yesterday at 11:26 AM Share Posted yesterday at 11:26 AM Zverko bolje da je preključe predao meč Đokoviću. Novak ionako povređen bi igrao bolje od njega protiv dopingovanog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted yesterday at 11:29 AM Share Posted yesterday at 11:29 AM (edited) 18 minutes ago, Dracarys said: Ja mislim da više Zverev nema glavu za GS finala, nego što on nema igru za njih, jer vodi u h2h protiv Alkarasa i Sinera. Treće Zverevo izgubljeno GS finale. Jasno je da njemu nista ne ide u prilog kako vreme odmice, a u odnosu na njih dvojicu-trojicu. Ovaj dopingovani vise nije isti igrac, kakav je bio do pre godinu i po dana. Sasine sanse za najvece titule, mislim pre svega i ja na Slemove se sada svode na minimum, mastersi su ipak neka druga kategorija. Steta za njega. Edited yesterday at 11:31 AM by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted yesterday at 11:59 AM Share Posted yesterday at 11:59 AM Nisam gledao, je li publika pozdravila ovacijama dopingovanog? I dokazani prevarant im je valjda bolji od najboljeg ikada na AO. Ima li ga BB, sta veli Mekinro... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted yesterday at 12:08 PM Share Posted yesterday at 12:08 PM (edited) Ja se iskljucila nakon TB , jasno je bilo u kom smeru mec ide,a tenis koji su igrali mi nije bio interesantan da bih nastavila..Zverev se osramotio dobrano u ta 2 koja sam videla.Koliko samo gresaka na svom najjacem udarcu,I to iz pozicija gde je rutinski morao da dobije poen.Pritisak,sta li vec.. Ako je tako,to jos jedan odraz sveta u kome zivimo.Varke I lazi propaganda pretvori uzoran model za uspeh Edited yesterday at 12:08 PM by Keira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted yesterday at 01:04 PM Share Posted yesterday at 01:04 PM (edited) Siner je vezao 21 pobedu na slemovima koji se igraju na hardu. Ovo je brutalan uspeh koji su još samo Federer i Novak ostvarili, makar u Open eri. Moguće je i da je jedan od najboljih igrača na toj podlozi ikada Edited yesterday at 01:05 PM by Dracarys 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted yesterday at 01:13 PM Share Posted yesterday at 01:13 PM Ćao Nisam gledao finale - što je bezveze jer sam baš želeo da navijam protiv Sinera. Ljudi u mojim godinama def. treba da pripaze na duža izbivanja van kuće, povezana sa alkoholom. Ustao sam relativno malopre i relativno mamuran... I po svemu sudeći - bolje što nisam gledao. Sineru neću da čestitam. Zvereva mi je baš žao. Sazreo je kao čovek, ali kao igrač...baš mi ga je žao. Šta ćemo da radimo @delgado i ja što se tiče zainteresovanosti za ovaj sport -u godinama koje dolaze - pojma nemam. Idem da čitam vaše komentare ... koji ih izgleda nema puno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted yesterday at 02:30 PM Share Posted yesterday at 02:30 PM Nema vajde od Zvereva. I tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted yesterday at 04:22 PM Share Posted yesterday at 04:22 PM 3 hours ago, Besni lala said: Ćao Nisam gledao finale - što je bezveze jer sam baš želeo da navijam protiv Sinera. Ljudi u mojim godinama def. treba da pripaze na duža izbivanja van kuće, povezana sa alkoholom. Ustao sam relativno malopre i relativno mamuran... I po svemu sudeći - bolje što nisam gledao. Sineru neću da čestitam. Zvereva mi je baš žao. Sazreo je kao čovek, ali kao igrač...baš mi ga je žao. Šta ćemo da radimo @delgado i ja što se tiče zainteresovanosti za ovaj sport -u godinama koje dolaze - pojma nemam. Idem da čitam vaše komentare ... koji ih izgleda nema puno. Nema puno jer je finale bila jednosmerna ulica nazalost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Crta se Sineru ozbiljna dominacija ove sezone. Alkaraz stagnira, Novak se povređuje, ostali nisu ni blizu. Jedino što može da ga spreči je suspenzija koja bi bila pravična ali mislim da se neće desiti. Siner ovakvom formom može do kalendarskog slema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Nije ni blizu kalendarskog slema, i na sljaci i na travi ima sijaset igraca koji mogu da ga pobede. Alkaraz je uvek guy to beat, on izgleda da stagnira jer je takticki i dalje izuzetno nezreo. Smatram da treba da promeni trenera. Treba da kontaktira Nadala ako je zainteresovan, to partnerstvo bi moglo da bude GG za ostatak tura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Za šljaku se slažem, to će mu biti najveći test. Ali mi se ne sviđa u kom pravcu to sve ide. Nivo Zvereva u finalu je bio čak i ispod onoga što sam očekivao a očekivao sam bar da namuči Janika. A ono 0 brejk lopti u celom meču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Zverev ocito nije bio u nekoj formi, on se dobrano provukao protiv Pola, protiv Novaka se nije moglo videti koliko zaista moze, a juce je sve ogoljeno. Ima on finu konstantu u poslednje vreme, to je za ovu tanku konkurenciju dovoljno da bude u zavrsnicama, ali kada je stani pani, nije to to. Ispusteno 2-0 protiv Medvedeva prosle godine u polufinalu AO, pa poraz od Muzetija na OI, pa od Frica na Vimbldonu, USO i Torinu, sad lagan poraz u finalu. Edited 4 hours ago by Milutinov Tata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Milutinov Tata said: Zverev ocito nije bio u nekoj formi, on se dobrano provukao protiv Pola, protiv Novaka se nije moglo videti koliko zaista moze, a juce je sve ogoljeno. Ima on finu konstantu u poslednje vreme, to je za ovu tanku konkurenciju dovoljno da bude u zavrsnicama, ali kada je stani pani, nije to to. Ispusteno 2-0 protiv Medvedeva prosle godine u polufinalu AO, pa poraz od Muzetija na OI, pa od Frica na Vimbldonu, USO i Torinu, sad lagan poraz u finalu. i poraz u finalu RG od Alkaraza .................. konstantnoscu u istanjenoj konkurenciji, dolazi do polufinala, pa i finala Slemova i onda nista ................ ipak, uzeo je dve titule na mastersima prosle godine i to na dve razlicite podloge, moglo bi se reci da je on princ mastersa 🤗 Edited 3 hours ago by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts