MV91 Posted May 10 Posted May 10 Вјечнаја памјат. Остаће овај Милетов подкаст као једно искрено сведочење и верни приказ друге стране медаље. Огољени приказ истине и свака част обојици, велика је ствар (условно речено) да у овако трагичним околностима остане овај подкаст. Почивај у миру.
Geronimo Posted May 10 Posted May 10 Vazda sam bio u fazonu 'Labud je lud, sam je kriv, ko ga sisa'... Valjda me je zbog toga ovo jos vise pogodilo. Uzasna tragedija... Nek pociva u miru. Valjda ce se iz ovog nesto nauciti...
goldberg bcd Posted May 12 Posted May 12 Jedan od najtalentovanijih kosarkasa one generacije. Labovic, Erceg, Teo, Samardziski uz Cvetkovica i Krstovica i polufinale EC. Strasno je bilo kako je igrao sa samo 20 godina, toga vise nema u kosarci. RIP. 3
Don Dusko Posted September 4 Posted September 4 https://www.b92.net/zivot/aktuelno/160960/preminuo-djordjo-armani/vest Jeste da se on ostvario negde drugde ali je bio vlasnik Olimpije Milano.
JPM Posted Saturday at 09:29 PM Posted Saturday at 09:29 PM Preminuo je Rodney Rodgers, jedan od mojih junaka mladosti u NBA. Obozavao sam njegov stil igre, kada bih bacao trojke vikao bih RODGERS!!! Nakon dobre NBA karijere, imao je tezak udes vozeci terensko vozilo. Umro je sa 54 godine zivota. Nosio je broj 54 kroz karijeru. Rest In Peace. 2
Recommended Posts