Helena Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mahom vernici, ženili se po nekoliko puta, sva žgadija oko tranpa puna boga i alkohola i a nađe se i seksa sa maloletnicama. Divni vernici
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Pa da, najveci licemeri koji to primenjuju na drugima ali ne na sebi
40Wins Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Plus, republikanci sve to rade 'narodskim' jezikom, jer vecina ni ne razume o cemu demokrate govore. Pa nije ni čudo da ne razumeju, kad Kamala Haris nije razumela samu sebe šta priča u kampanji.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 3 minutes ago, 40Wins said: Pa nije ni čudo da ne razumeju, kad Kamala Haris nije razumela samu sebe šta priča u kampanji. Pa da, eto, ona se smeje blesavo pa sad imamo ovo. Kud ces bolje...
40Wins Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pa da, eto, ona se smeje blesavo pa sad imamo ovo. Kud ces bolje... Šta ćeš, kad izbace kandidata koji ume da spoji koherentnu rečenicu biće bolje.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago (edited) 28 minutes ago, 40Wins said: Šta ćeš, kad izbace kandidata koji ume da spoji koherentnu rečenicu biće bolje. Pa upravo je ustolicen jedan koji ne moze da izbaci ni jednu koherentnu recenicu... I nije do njenih recenica, nego do njenog pola... zena ce ovde jos sacekati dugo da dodje na vlast. Hilari je imala vise nego koherentne recenice, pa je opet Tramp pobedio... Levicari u americi su desnicari bilo gde drugde u svetu... Edited 11 hours ago by 𝓑𝓪𝓫𝔂 2
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 hours ago, moonovermarin said: I idemo opet u trolovanje, random chatgpt confirmation I ostalo... A šta je ovaj tvoj post? Ajde smanji malo sa virtue signalling, postaješ dosadan. Baci se na nadolazeće otvaranje prognoza, čekamo te
Nicklord Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, 40Wins said: Šta ćeš, kad izbace kandidata koji ume da spoji koherentnu rečenicu biće bolje. Njen protivnik i sadašnji predsednik je elokventan znači? To je presudilo? 2
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, Nicklord said: Njen protivnik i sadašnji predsednik je elokventan znači? To je presudilo? Ajde prestani sa tom mentalnom gimnastikom i ignorisanjem elementarnih činjenica. Zar je toliko teško biti realan i priznati da su svojom politikom Demsi odbacili deo umerenih glasača? Ali ne, lakše je nazvati sve glasače Trampa glupim a za sebe implicirati moralnu gromadu. Tipičan virtue signalling i glava u pesak mentalitet.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 43 minutes ago, Darko said: Ajde prestani sa tom mentalnom gimnastikom i ignorisanjem elementarnih činjenica. Zar je toliko teško biti realan i priznati da su svojom politikom Demsi odbacili deo umerenih glasača? Ali ne, lakše je nazvati sve glasače Trampa glupim a za sebe implicirati moralnu gromadu. Tipičan virtue signalling i glava u pesak mentalitet. Meni recimo uopste nije problem sto su demokrate odbacene od dela glasaca, veci mi je problem sto to ne mogu da urade republikanci, no matter what... sto bi bilo odsustvo kriticnog misljenja
Angelia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Meni recimo uopste nije problem sto su demokrate odbacene od dela glasaca, veci mi je problem sto to ne mogu da urade republikanci, no matter what... sto bi bilo odsustvo kriticnog misljenja Kako to mislis? Opet ne zezam, zbunjena sam. Razumes ima 4 grupe glasaca, oni koji ce bez obzira ko je kandidat za Dems ili Reps, to su dve grupe ili tzv baze, treca su nezavisni (ili neopredeljeni) koji nekad glasaju levo a nekad desno, zavisno sta misle da im je bolje (ili manje zoo), vecina su centristi. I cetvrta grupa koja ionako nikad ne glasa. Reps trenutno imaju blagu prednost u bazi. Imaju vise registrovanih glasaca. Ako nezavisni ne glasaju Reps ce dobijati izbore. Ako sam pravilno razumela, ti zastupas nesto kao beli listici? Neko ce ipak pobediti. Ustvari postojanje nezavisnih glasaca je dokaz kritickog misljenja. Izbor Trampa je bio dokaz kritickog misljenja, jer nisu nezavisni glasali za njega jer podrzavaju Reps, znali su da on ustvari nije stvarno republikanac, nego je izabran kao anti-establishment. Mozes reci da ti se ne svidja rezultat, ali on jeste bio izabran kao pobuna protiv klasicnih politicara. Prvi put, drugi put je izabran zbog napustanja politike Demsa. 1
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Meni recimo uopste nije problem sto su demokrate odbacene od dela glasaca, veci mi je problem sto to ne mogu da urade republikanci, no matter what... sto bi bilo odsustvo kriticnog misljenja Ko kaže da ne mogu? Ne pričamo o zadrtim glasačima stranke i MAGA, nego umerenim glasačima. Ti se itekako mogu pridobiti.
Angelia Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, Darko said: Ko kaže da ne mogu? Ne pričamo o zadrtim glasačima stranke i MAGA, nego umerenim glasačima. Ti se itekako mogu pridobiti. Nekad su Dems znali kako da ih pridobiju ali su se fokusirali na njihove elitisticke ciljeve. I situacija se promenila. Reps su videli priliku, I preuzeli poziciju da su stranka za "avarage Joe". Ovde se pokusava neka misaona akrobatika, tipa sta je problem trans ideologija, sta je problem affirmative action, sta je problem xy...a u pitanju je kumulativni efekat. Dems nisu imali nijedan program koji se obraca vecini, samo manjinama. I njih nisu mogli da ubede. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 2 hours ago, Angelia said: Kako to mislis? Opet ne zezam, zbunjena sam. Razumes ima 4 grupe glasaca, oni koji ce bez obzira ko je kandidat za Dems ili Reps, to su dve grupe ili tzv baze, treca su nezavisni (ili neopredeljeni) koji nekad glasaju levo a nekad desno, zavisno sta misle da im je bolje (ili manje zoo), vecina su centristi. I cetvrta grupa koja ionako nikad ne glasa. Reps trenutno imaju blagu prednost u bazi. Imaju vise registrovanih glasaca. Ako nezavisni ne glasaju Reps ce dobijati izbore. Ako sam pravilno razumela, ti zastupas nesto kao beli listici? Neko ce ipak pobediti. Ustvari postojanje nezavisnih glasaca je dokaz kritickog misljenja. Izbor Trampa je bio dokaz kritickog misljenja, jer nisu nezavisni glasali za njega jer podrzavaju Reps, znali su da on ustvari nije stvarno republikanac, nego je izabran kao anti-establishment. Mozes reci da ti se ne svidja rezultat, ali on jeste bio izabran kao pobuna protiv klasicnih politicara. Prvi put, drugi put je izabran zbog napustanja politike Demsa. Kako mislim? Pa lako. Evo recimo ovo sto ti radis na forumu, to rade mahom oni najverniji Trampovi glasaci. Nema veze sta je, sta je radio, sta govri, sta radi, da li silovatelj, da li je varalica, da li su famozne cene koje su trebale biti spustene skocile, koliko je cena goriva... da ne nabrajam, vi cete naci uvek nesto da opravdate, izvrtacete do besvesti samo da se uklopi u vase zelje. Cela hajka zbog Epsteina je krenula zato sto su mislili da ce nahvatati Klintona da bi imali bar jednog zeca da vade iz sesira i upiru u demokrate, dok su demokrate rekle vodite Klintona ako je kriv, ko ga... sam pao sam se ubio. Izvodili ste kojekakve krivine da kazete da je politicka hajka bila na Trampa zbog papira u wc-u, zbog 6 januara, dan danas (eno snimaka na youtube koliko hoces) ni buduce sudije koje on treba da postavi ne mogu da izgovore da je Tramp izgubio izbore 2020. Da ne govorim recimo o hriscanskim vrednostima... Eto tako mislim. Ne odustvo kriticnog razmisljanja, nego totalno odsustvo racija, zato se i bira Tramp. I napisacu ponovo, da dodje na vrata i svom vernom glasacu ubije nekog na pragu, taj bi i dalje glasao za njega i vec nasao neki razlog da opravda. Demsi su budale, ne znaju sta hoce. Bar 70% izabranih treba izbaciti iz tih stolica gde sede, ali jbg kada nemas drugu opciju od dve.
moonovermarin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, Darko said: A šta je ovaj tvoj post? Ajde smanji malo sa virtue signalling, postaješ dosadan. Baci se na nadolazeće otvaranje prognoza, čekamo te Hoću, biće prognoza. Meni tvoje kritikovanje onoga što ja percipiram kao normalno ne doživljavam kao dosadno, već duboko razočaravajuće. Postaješ... predvidivo nepotreban glas u moru glasova koje mogu čuti svuda. Očekujem preporuku da skupim potpise pa da odmerim snagu na izborima fazon... 1
Darko Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 1 hour ago, moonovermarin said: Hoću, biće prognoza. Hvala! 1 hour ago, moonovermarin said: Meni tvoje kritikovanje onoga što ja percipiram kao normalno ne doživljavam kao dosadno, već duboko razočaravajuće. Postaješ... predvidivo nepotreban glas u moru glasova koje mogu čuti svuda. A možda imaš predrasude sa kojima se nisi suočio. Svako dobro.
Recommended Posts