Jump to content

VN Sao Paola 2024

Radoye

Recommended Posts

Ne volim Maksa jer je dvolican - ok je da budes bezobrazan, ali onda nemoj da kukas kad ti neko istom merom vrati. I navijao sam da izgubi titulu ove sezone bas zbog toga. 

Ali je danas objasnio neke stvari. Titula ce biti zasluzena. I pored poteskoca koje ocigledno u RedBull-u imaju, on maksimalno odradjuje sto je do njega. Usao je u glavu Norisu. Nije Noris dorastao tom izazovu. Ne sada. Pitanje je da li ce ikada i biti dorastao kruni. Vidimo da je Pjastri cak i bolji, Noris to kao potencijalni sampion ne sme da dozvoli sebi. 

A moj Williams? Kakav raspad. Ne samo sada. Poslednjih par trka brzine ima, ali se nikako ne konvertuje u poene. Sad se konvertovalo u podugacak racun za popravke.

• Like 2

Lando je ispao smesan sa ovom izjavom gde kaze za maxa da nije bio u pitanju talenat mego sreca. Poprilicno jadno, pogotovo kada je tvoja voznja bila go ku*ac. Sve ti je bilo otvoreno, a ti bicikl nisi mogao da prestignes na stazi i sa prvog startnog mesta zavrsis poprilicno nisko. 

• Like 4

10 hours ago, alberto.ascari said:

Nikad ovi nice guys neće biti šampioni, ni Leclerc ni Norris ni Russell. 

Ovo je tako tačno. Jedini nice guy koji su bili sampioni u zadnje vreme su Baton i Rajkonen ali oni su to postali igrom slučaja, Baton jer je vozio raketu zvanu Bron, a Kimi jer se Meklaren samoubio one 2007. Doduše Kimi je zaslužio titulu zbog brzine i trkačke veštine koju je nebrojeno puta pokazao za razliku od Norisa za kojeg se ne secam ni jedne spektakularne trke. Uostalom ovo što je Max uradio sa 17. pozicije Kimi je uradio u Japanu 2005. 

Inače F1 je još jednom pokazala kakvo je bulja trkanje kada nema DRS. Ground effect propo.

5 hours ago, Hertzog said:

Lando je ispao smesan sa ovom izjavom gde kaze za maxa da nije bio u pitanju talenat mego sreca. Poprilicno jadno, pogotovo kada je tvoja voznja bila go ku*ac. Sve ti je bilo otvoreno, a ti bicikl nisi mogao da prestignes na stazi i sa prvog startnog mesta zavrsis poprilicno nisko. 

Evo sad i ja citam izjavu, bas smijesan lik.

Ovo juce je bila mozda i najimpresivnija Maxova trka u njegovoj karijeri, fenomenalno je odvozio. 

• Like 2

5000 evra i opomena za Norisa. Vau, F1 stvarno brine o bezbednosti. Coveku koji je ugrozio zivote ko zna koliko ljudi koji su ucestvovali na uklanjanju Strolovog bolida ili generalno bili na stazi u trenutku kada ne treba ni jedan bolid da se vozi po istoj. Ja sam ocekivao najmanje 20s, ako ne i crnu zastavu za tako nesto, ali dobro, oprostili su mu jer ne razume razliku izmedju "Start aborted" i "Another formation lap". Ako je vec i ovekivano da Noris to ne razume, jos vece cudo je i da predstavnik vozaca Rasel takodje ne razlikuje ta dva pojma i jos gore, ne poznaje procedure. Sta ocekivati u buducnosti od takva dva genijalca?

P.S. Zanimljivo mi je i da niko ovde nije trazio diskvalifikaciju za ono govno iz Meklarena nakon namernog torpedovanja Losona iz nemoci da ga prestigne 25 krugova. 

Edited by Jurgen
  • Tuzno 1

42 minutes ago, staneC said:

Evo cele izjave Landa. Stavri se namerno uzimaju iz konteksta, da bi se pravio pičvajz.

Ne znam šta ovo menja, to što je on rekao to su tačno i mediji preneli? 😄 

Jako je sore loser Lando uvek bio, ove godine još više. Baš puca pod pritiskom. Mislim generalno su F1 vozači oduvek bili loši gubitnici ali on je sigurno najgori na gridu trenutno

• Like 3

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Maxa mnogi ne vole iz opravdanih i manje opravdanih razloga, ali (nam) je svima juce zapusio usta, narocito onima koji tvrde da je to prosecan vozac kada nema najbrzi auto.

Ne znam da li je ovde iko to tvrdio.

Ali da se pretvori u bezobrazno bikce koje se rita okolo ne obracajuci paznju koga ce da mune kada nema najbrzi auto...to je vec druga prica. I to iritira ''protivnike''. U koje i ja spadam.

Ostali moraju bolje. Mnogo bolje. I tu nema spora. Ima tu sad bolida koji su i brzi od Red Bula pa opet vozaci ne isporucuju konstantno sta treba...

• Like 2

4 hours ago, Nicklord said:

Ne znam šta ovo menja, to što je on rekao to su tačno i mediji preneli? 😄 

Jako je sore loser Lando uvek bio, ove godine još više. Baš puca pod pritiskom. Mislim generalno su F1 vozači oduvek bili loši gubitnici ali on je sigurno najgori na gridu trenutno

Rekao je da je Red Bul imao srece sto nisu otisli u boks pre crvene zastave, da tu nije bilo takticke mudrosti nego cista sreca. Sto i jeste istina, jer da se Kolapinto skrkao krug-dva kasnije verovatno bi i Red Bul i Alpin odradili stopove. Mediji su spinovali da je rekao za Maksa da je imao srece a ne vozacke vestine.
Za Maksa je rekao da je fantasticno odvezao i da bi ih da je startovao iz prednjeg reda sve pretekao za citav krug.
Rekao je i za sebe da je dvaput pogresio, da je realno trebalo da bude treci iza Rasela i Maksa, da bi da nije bilo crvene zastave Rasel verovatno pobedio.

• Like 5

Upravo tako. Lando nije prozivao Maxa kako to mediji spinuju i izvlače iz konteksta ali jbg sada kada je titula odlučena mora se Netflix publika ložiti do kraja godine pa spinovanje ide na level 100. Još ako uzmemo u obzir kako je jučerašnje trkanje na ovoj fantastičnoj stazi bilo loše, a borbe za titulu nema (konstruktorska titula ne zanima Netflixovce) rejting i gledanost može samo da padne do kraja sezone pa ajmo novinari, izmišljajte afere.

• Like 1