Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

@delgado ne znam šta bih ti rekao, iskreno. Melton se bio neverovatno uklopio i to je ličilo na ozbiljan basket tokom početka sezone. Dečko je peglao strahovitu odbranu, pogađao pristojno trice i dodavao loptu onako kako Kerr voli, a to nije lako. Šruder je svakako upgrade, ali koliko će uspeti sa Kerrom to da se uklopi, nisam siguran. Denis voli da tapka, često i da ishobluje parket, a ukoliko se veže još jedan niz poraza, ne bi me čudilo da se Kuminga stavi u izlog sa 38+ mpg, Drejmond nekoga nabode, a Stef krene da gleda kako da iskulira. A možda bude i dobro.

• Like 2

Lepa pobeda sinoc, da se stvari vrate na pravi kurs, protiv 2. ekipe na zapadu i to ovaj put kompletne. Potpuno smo iskljucili Ja & Jare duo iz igre. Dominantna partija Dejvisa, ali i solidan timski effort u odbrani. Na kraju opet ovih malih +6 ne govori dovoljno koliko smo bili bolji. Kingu se polako vraca sut za 3, a asisti i pregled i dalje su i dalje magicni. Idemo dalje, slede nam dve utakmice u Sakramentu, gde je nekako najrealnije ocekivati "split"

Ponovo slicna prica za Majami na gostovanju u Detroitu. Gube ubedljivo celu utakmicu, Hiroa ne ide sut, u ozbiljnoj su rupi i u 4/4 i onda pri kraju Herro se pali, odbrana se zateze i tope prednost do -1, onda je Tyler imao tricu posle finte za +2 ali je promasio, pa je Butler uhvatio off skok i promasio prodor. Kejda fauliraju, pogadja 2 bacanja i +3 je za DET i poslednji napad za Heat.

iiii Boy Wonder pogadja ludu trojku za produzetke. Ponovo OT kao u prosloj utakmici, a i komentatori DET su se plasili sve vreme ovoga i kad ga krene da nece biti dobro. Solidan effort i Butlera takodje. Mora se sada ovo izvuci, ne sme Spo opet samo da zabaguje ;D 

Uzbudljiv produzetak i opet DET iscupa pobedu.

Miami krenuo sa 8-0 i tu je delovalo da lome mec, a onda se pojavio Timi Jr sa 3 vezane trojke. Butler je cak postigao kos posle off skoka i bez jedne patike.

Detroit je onda imao dobru situaciju, +1 i loptu sa strane, medjutim greska kod inbounda pasa i poklonjena lopta, medjutim Herro je i drugi put promasio pobedo. 4 od 17 trojke, na kraju je zestoko zakazao. I Kejd i Dzimi su imali masne tripldablove, Jimmy - 35p+19sk+10ass -> Ubedljivo najbolji statline sezone. Izgubili su preslikano kao i na proslom gostovanju Detroitu, tezak poraz nakon 4w. 

3 minutes ago, drperce said:

Sjajna utakmica u Sakramentu

Sabonis totalno nadigrao Jokica, ali sjajni Marej u cetvrtoj izvukao pobedu

Nadigrao jeste i to stoji, ali stvarno je vise zalosno koliko se prekrsaja ne svira na Jokicu. Mislim kad bi Jokic imao 50% tretman kao Embiid, svaku utakmicu bi imao 15+ bacanja.