Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Milos 3.14 said:

Fan fekt

Kad je NY poslednji put bio u finalu konferencije imali su igrača po imenu Branson

Misliš mahača.

Edited by Bugl Khan
Umjesto slova i sam na tipkovnici pritisnuo slovo o
Posted (edited)
1 hour ago, Barkley#34 said:

Je 'l istina ovo da su nagici nudili razmenu za pik kojim bi jurili Luku, ovaj, Beglija?

Moram proveriti ali kao da se sećam da je tako nešto pisalo u Jokićevoj biografiji.

Čini mi se i da su hteli SGA ali je izabran pre nego što su oni bili na redu, nuđen im je Kajri kao i Džimi za Mareja ali su odbili i bili su pred trejdom za Holideja ali su odustali u poslednji čas (ne sećam se koga su trebali da daju za njega) pa je završio u Baksima.

Bilo je zanimljivih zamalo trejdova u Denveru tih sezona.

Edit : I PG im je nuđen za Mareja pre nego što je završio u OKC

Edited by Урош19
  • Thanks 2
Posted
8 minutes ago, Урош19 said:

Moram proveriti ali kao da se sećam da je tako nešto pisalo u Jokićevoj biografiji.

Čini mi se i da su hteli SGA ali je izabran pre nego što su oni bili na redu, nuđen im je Kajri kao i Džimi za Mareja ali su odbili i bili su pred trejdom za Holideja ali su odustali u poslednji čas (ne sećam se koga su trebali da daju za njega) pa je završio u Baksima.

Bilo je zanimljivih zamalo trejdova u Denveru tih sezona

Jel to "Why so Serious"?

Posted (edited)

Koje su ovo si.... od danasnjih igraca. Ispadanje i odmah se angazuje PR sluzba.

A sta tek reci o ovoj sramnoj "novinarki"

Spoiler

I nije jos ovo prvi put, piskarala je o Russu i u dresu Lakersa, samo da ostane iole relevantna.

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit