MC Thunder 2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Pogledaš samo ovaj PO i doprinos Gordona, Russa, Jamala i shvatiš da ovo nije blizu istine. Ovakve hiperbole su i učinile da se npr. meni Denver popne na kurac. A i sve ovo protiv Shaija što Nuggetlije pišu, samo zato jer su salty zbog MVP trofeja. Zasto bih gledao samo ovaj plejof? Pa ok, ako ces da ignorises RS, pogledaj prethodni plejof, priseti se doprinosa drugih. U sampionskoj sezoni Denvera, Marej jeste imao neke dobre suterske partije. Ali onda se setis G5 gde su svi osim Jokica delovali kao da su loptu prvi put videli. Srecom pa ih je uobicajeno povukao tada (kao i 99%) i zavrsio finale. A ja nisam nugetlija, mogu 5 jokica da igraju protiv Hjustona, navijacu za Hjuston. A ovo je bukvalno prvi put ikada da su dobili vazan mec bez Jokica. 1 1
gggggggg Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago haliburton nocas 4 poena 5 asistencija i 3 izgubljene lopte
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, Smrtokapa said: Jer ako igrač koji je osvojio MVP nagradu "nestane" u plejofu, ja ću reći "Pogledaj ga, mislio sam da je njegova nagrada zaslužena i legit ali sada vidim da nije, jer njegova igra uopšte nije bila toliko dobra i efikasna kao što sam mislio da jeste. Prevario me je." I šta je ovde legitimo? Izvini, ali ovo je potpuno besmisleno, jer svi znamo da su igra u RS i PO dve različite košarke maltene. Shai je svojim igrama u RS i te kako zaslužio MVP naslov, a ovo radovanje i linkovanje svakog promašaja u PO ne govori ništa o njemu, već više o onima koji to dele. Nećemo se valjda praviti naivni da je reakcija takva jer misle da ih je Shai "prevario"? 48 minutes ago, MC Thunder 2 said: A ja nisam nugetlija, mogu 5 jokica da igraju protiv Hjustona, navijacu za Hjuston. Nisam rekla da si ti Nuggetlija, kroz odgovor na tvoj post sam se nadovezala na više tema. Edited 8 hours ago by DameTime
SuperTraktorko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: jer svi znamo da su igra u RS i PO dve različite košarke maltene. Shai je svojim igrama u RS i te kako zaslužio MVP naslov Formalno jeste MVP nagrada regularke, i slazem se da je SGA zaslužio. Neformalno, se malar delimicno sve te nagrade percepiraju kao nagrade cele sezone. Jebiga, ne postoji COTY ili DPOY plejofa, a ni Finals MVP nije bas MVP plejofa. I onda kada neki igrac ne prenese igre iz regularke u plejof bude oznacen kao ishajpovan ili can kao prevara. Ovo narocito vazi sada kada sve veci deo javnosti zanima samo i prate samo plejof, I ne zanima ih mnogo sta se desavalo pre plejofa. 4
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, DameTime said: I šta je ovde legitimo? Izvini, ali ovo je potpuno besmisleno, jer svi znamo da su igra u RS i PO dve različite košarke maltene. Shai je svojim igrama u RS i te kako zaslužio MVP naslov, Pa jes, dve različite košarke, baš zato se i okrene argument i kaže "lako je Šaiju da izgleda koristan u ovakvoj košarci". Ovo što pišem bi bilo potpuno besmisleno kada bismo se pravili da se MVP nagrada dodeljuje na osnovu nekakvih objektivnih kriterijuma, za igre u toj RS. Mislim, trebalo bi tako, ali nije. U suštini, to je jedno potpuno subjektivno zamešateljstvo. Jedni stavljaju akcenat na statistiku igrača, drugi na učinak tima, pa se na bazi kurca procenjuje koliko je taj igrač izdigao taj tim u odnosu na neki hipotetički isti tim samo bez njega (da li Jokić nema sa kim da igra ili bi se taj tim ipak drugačije organizovao i na drugačiji način igrao da njega nema), pa imaš eye test (na šta itekako retroaktivno utiče ovaj plejof učinak), pa imaš narativne kriterijume (tipa ajde da damo nagradu nekom novom i simpatičnom, ili da li je okej da ovaj igrač tri puta zaredom osvoji MVP? - tu se već u obzir uzimaju i neke igre pre RS za koju bi trebalo birati MVP-ja), pa imaš navijačke kriterijume... Šai je zaslužio nagradu. Problem je što ju je i Jokić zaslužio. I onda, kad prelamamo tesnu trku, uzmemo npr. eye test, ti kažeš Šai više zaslužuje pogledaj kako lepo igra, ja kažem ma jok čini ti se, bolje Jokić... Dođe kraj reg. sezone, nagrada se ne dodeli odmah (što bi bilo idealno) nego se čeka par PO kola, i mi možemo da zavirimo u budućnost i vidimo čiji je eye test bio bolji. 25 minutes ago, DameTime said: a ovo radovanje i linkovanje svakog promašaja u PO ne govori ništa o njemu, već više o onima koji to dele. Nećemo se valjda praviti naivni da je reakcija takva jer misle da ih je Shai "prevario"? Ništa Šai tu ne može, slažem se. Navijački kriterijumi. Neko navija za Jokića pa zato reaguje, neko sa druge strane navija protiv Jokića, nekoga nervira navijanje za Jokića a nekoga navijanje protiv Jokića. To šta se sve piše po temi nema veze sa argumentom. 7
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 12 minutes ago, Smrtokapa said: Pa jes, dve različite košarke, baš zato se i okrene argument i kaže "lako je Šaiju da izgleda koristan u ovakvoj košarci". To nije argument, već podjednako subjektivno mišljenje kao ovo koje pominješ ispod, samo sa ciljem da se Shai prikaže kao unworthy te MVP nagrade. 12 minutes ago, Smrtokapa said: Ovo što pišem bi bilo potpuno besmisleno kada bismo se pravili da se MVP nagrada dodeljuje na osnovu nekakvih objektivnih kriterijuma, za igre u toj RS. Mislim, trebalo bi tako, ali nije. Ovo doslovno nikog nije interesovalo kad je Jokić bivao proglašen MVP-em, a i tad je bilo podjednako tačno. Nego se taj ishod dopadao ljudima, pa su samostalno nalazili objektivne razloge zašto je MVP. 12 minutes ago, Smrtokapa said: U suštini, to je jedno potpuno subjektivno zamešateljstvo. Jedni stavljaju akcenat na statistiku igrača, drugi na učinak tima, pa se na bazi kurca procenjuje koliko je taj igrač izdigao taj tim u odnosu na neki hipotetički isti tim samo bez njega (da li Jokić nema sa kim da igra ili bi se taj tim ipak drugačije organizovao i na drugačiji način igrao da njega nema), pa imaš eye test (na šta itekako retroaktivno utiče ovaj plejof učinak), pa imaš narativne kriterijume (tipa ajde da damo nagradu nekom novom i simpatičnom, ili da li je okej da ovaj igrač tri puta zaredom osvoji MVP? - tu se već u obzir uzimaju i neke igre pre RS za koju bi trebalo birati MVP-ja), pa imaš navijačke kriterijume... Što je pogrešno i sve vreme poenta mog pisanja, kad su u pitanju dva nezavisna događaja. A jesu, na osnovu kriterijuma suđenja, igara ekipa i izgleda superzvezda u PO u odnosu na RS. 12 minutes ago, Smrtokapa said: Šai je zaslužio nagradu. Problem je što ju je i Jokić zaslužio. I onda, kad prelamamo tesnu trku, uzmemo npr. eye test, ti kažeš Šai više zaslužuje pogledaj kako lepo igra, ja kažem ma jok čini ti se, bolje Jokić... Dođe kraj reg. sezone, nagrada se ne dodeli odmah (što bi bilo idealno) nego se čeka par PO kola, i mi možemo da zavirimo u budućnost i vidimo čiji je eye test bio bolji. Ti kažeš problem, ja kažem lepota košarke. Šta je to u navijačima da nisu u stanju da vole jednog igrača, ali i prepoznaju kvalitet nekog drugog?* *Pitanje je retoričko 37 minutes ago, SuperTraktorko said: Neformalno, se malar delimicno sve te nagrade percepiraju kao nagrade cele sezone. I onda kada neki igrac ne prenese igre iz regularke u plejof bude oznacen kao ishajpovan ili can kao prevara. Znam da se o tome radi, ali kako da ti kažem, jebiga, ovo neformalno je potpuno nebitno. Edited 7 hours ago by DameTime 1
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: Što je pogrešno i sve vreme poenta mog pisanja, kad su u pitanju dva nezavisna događaja. A jesu, na osnovu kriterijuma suđenja, igara ekipa i izgleda superzvezda u PO u odnosu na RS. Pa u nekom "idealnom" svetu bi se verovatno tako posmatrali, bilo bi jednostavnije. Mada ne bih rekao da su potpuno nezavisni, ipak ima nekakve korelacije 🙃(a u toj korelaciji jeste deo poente koju sam pokušao da napravim). Ali jbg, eto ti se trudiš da ih tako posmatraš "jer je ispravno", a zapravo niko to tako ne gleda. I onda "ispadneš budala", dobiješ onaj mim sa onom gomilom matoraca što umiru od smeha dok govore a onda smo joj rekli da se MVP nagrada za regular season dodeljuje za igre u regularnoj sezoni.
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Smrtokapa said: Ali jbg, eto ti se trudiš da ih tako posmatraš "jer je ispravno", a zapravo niko to tako ne gleda. I onda "ispadneš budala", dobiješ onaj mim sa onom gomilom matoraca što umiru od smeha dok govore a onda smo joj rekli da se MVP nagrada za regular season dodeljuje za igre u regularnoj sezoni. E kako bih ti rekla, i za to me baš zabole... 1
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: E kako bih ti rekla, i za to me baš zabole... Sviđa mi se tvoja perzistentnost (bez ironije), treba istrpeti ovu realnost: 2
gggggggg Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago https://streamable.com/9fqx37 thoughts and prayers 5
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 37 minutes ago, Урош19 said: Da se prisjetimo🤣 kucamo na vrata zaboravljenih asova. Edited 6 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 2
Milos 3.14 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Ludi za Poli said: Ovo je majka svih zajeba koju Jokicevi navijaci ovdje imaju. Jamal nikad nije bio ni blizu Spidi nit je mogao biti jer nije ni blizu atletican ko on. Murray je uvijek bio isti, igrac koji ce 5 utakmica strpati 40 sa 60-70 posto iz igre gdje pogadja suteve ko da je XXL Steph pa 5 ne liciti na kosarkasa. Sve se to svede na ove prosjeke koje ima kroz karijeru. Nit je uber AS klasa ko Spida i slicni nit je debela ojebina od koje je Bogi bolji igrac. Marej nije bio brz kao Mičel, ali je zato viši. Seti se njihovih okršaja u bablu. Marej nakon povrede nije isti, jedan deo je razumljiv imao je tešku povredu, ali dobar deo je do njega . U poslednje dve sezone ulazi sa 15 do 20kg viška. Dobra stvar je što je ove godine uspeo da ostane zdrav u plej ofu, ali ponavljam veliki deo nekih sitnih povreda dolazi zbog toga što ne ulazi spreman u sezonu ni fizički ni psihički. MPJ i Gordon su npr.sušta suprotnost tome, a i Jokić poslednjih 4-5 godina. Ako neko gleda 80% utakmica Denvera uključujući i predsezonu normalno je da ti Marej pre svega odnosom piči po živcima. Generalno sumnjam da bilo ko ozbiljan misli da su igrači iz prve petorke Denvera loši, ali naravno da će postojati zamerke što sve ove godine nema ni jednog legitimnog "robina" i što je imao normalnu ekipu sveukupno gledano jednom u 10 godina. 4
Poenter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1. mesto na kraju regularne sezone- 52 titule 2. mesto na kraju regularne sezone- 16 titula 3. mesto na kraju regularne sezone- 8 titula 4. mesto na kraju regularne sezone- 1 titula 6. mesto na kraju regularne sezone- 1 titula Tako da, istorija nas uči da nije baš dovoljno pojaviti se samo u plejofu i da ne ide to baš tako. Pa sigurno da su sad Nagetsi već prilično istrošeni, a tek je polufinale konferencije.
gggggggg Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Nikola Jokić has scored in double figures in each of his 90 career playoff games. He’s one of seven players in NBA history to start his playoff career with 90 such games in a row. 7
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedino ako je s druge strane All Star ekipa ratnih zlocinaca i ljudozdera 1 5
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Horford počinje, Zingis izgleda opet bolestan. Seltiks-Niks se ne mrze koliko bejzbol i hokej timovi Bostona i Njujorka, ali večeras mora da pršti.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ipak je tu Zing, ulazi sa klupe. Da vidimo može li nešto korisno da uradi.
gggggggg Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 15 razlike za celticse, jos pet poena i knicksi pocinju igrati
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ulazi Bostonu vcrs sve sto im prva dva meca nije. Ne bi trebalo da su toliko nenormalni pa da i veceras prospu dobijenu utakmicu.
Big Ticket Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, gggggggg said: 15 razlike za celticse, jos pet poena i knicksi pocinju igrati То је то. Примичемо се најопаснијем плусу у кошарци
Recommended Posts