propolis Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Brat od Korneta said: Da li neko zna gde se mogu pogledati cele utakmice u snimku sa ovog plej ofa? https://watchreplay.net/ 1 1
Sokmeniki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ali ovo su po meni koraci Edwardsa kad suta sa jedne noge, ne znam kako to sudije ne primjete. 4
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Moraju majmuni da krenu da sankcionišu ovo koračanje, ovo stvarno nema smisla. 6
drperce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Anta moze jedino da sjebe to sto ne zna da navuce kondom pa da dobije hiv Em ima skil, em ima telo,em ima glavu za tako mladog igraca ne znam cemu te price da nije top 10 2
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Naz treba da dobije sve Gobertove minute. Gobert je praktično beskoristan u ovakvoj košarci. 1
drperce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Stvari se vracaju u normalu - Rendl sw vratio na fabricka podesavanja
Borky Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 14 minutes ago, Brat od Korneta said: Da li neko zna gde se mogu pogledati cele utakmice u snimku sa ovog plej ofa? https://basketball-video.com/ Kucaj nba hd replay. Isjeceni time outi i ostale pauze. 1 1
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Izjah'o je JJ nosioce slično Adelmanu sinoć i sad kad je najvažnije ostali bez daha. Mlađa ekipa ovo uzima... 1
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Kakav klinč Brona i Randlea, neko bi rekao dva bivola Kako igra Lebron, arealna blokada, alal vera Edited 8 hours ago by DameTime 2
propolis Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Fini Smit jbt da li je realno hahaha pa sve je ispromasivao večeras
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sreća prati Lejkerse, nevjerovatno važne dvije trojke, još više Lebronova bandža.
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Borky said: Ja sam bronoslavski jer sam napisao da mali folira i da je to sramno? Da je moglo biti opasbo moglo je al mali je odmah znao da mu nije nista al 2min jauce na parketu a nije mu nista al ok je to jer je sigurno i Dzejms nekada folirao. Sledeci put kad Dzejms bude folirao pricacemo o tome. Za mene svako foliranje je sramotno! Blonoslavac
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mora se skinuti kapa Bronu, 47 minuta u 40 godina, bez izmene celo drugo poluvreme. I ovakve defanzivne reakcije u 4/4. 8 1
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jel zabelezeno nekad u istoriji lige da tim nije napravio izmenu u drugom poluvremenu?
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Šta kažete, Antman nije top 10? 40+ poena u ovakvoj utakmici Lakersi celo drugo poluvreme bez izmene, svaka čast Bronu kako je igrao! Luka se nije pojavio ovde. 1
Recommended Posts