Carl Johnson Posted yesterday at 01:27 AM Posted yesterday at 01:27 AM Dzejlen Braun je ordinarni imbecil, a ni Mazula nije bolji
Ječmendo Posted yesterday at 02:04 AM Posted yesterday at 02:04 AM Bucksi ipak našli sebe u trećoj četvrtini zahvaljujući odličnom Janisu i sjajnom šutu Trenta Jr. Orladno uspio da izvuče pobjedu u rovovskoj borbi uz vrhunske partije dvojca Franz i Paolo. Mada objektivno njima je pobjedu donijela sjajna igra druge petorke. Da vidimo sada šta očekuje Lejkerse u hladnoj Minesoti...
Chaos Is Me Posted yesterday at 03:05 AM Posted yesterday at 03:05 AM Odlična utakmica u Mineapolisu, Lebron baš raspoložen, Reavs za sad glavni ađutant. Luka slabije poluvreme ali znamo šta on može. Wolvesi fizički dominantni ali kad ne upada trojka teže to ide. Biće ovde vatre do samog kraja.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 03:07 AM Posted yesterday at 03:07 AM Lose 1 pol ali +4. Mora se bolje u drugom
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 03:42 AM Posted yesterday at 03:42 AM Zaista neozbiljna kosarka Lakersa, cak i da je predsezona a kamoli za PO
Урош19 Posted yesterday at 04:02 AM Posted yesterday at 04:02 AM (edited) Ipak je hejt prema Minesoti jači od hejta prema Lebronu. Lejkersi ako porode ovo sa bolesnim Dončićem, sigurno dobijaju seriju. Edited yesterday at 04:04 AM by Урош19
Chaos Is Me Posted yesterday at 04:07 AM Posted yesterday at 04:07 AM Zapalio se deda. Biće ovde neka infarkt završnica.
Ječmendo Posted yesterday at 04:21 AM Posted yesterday at 04:21 AM Dobri Vukovi noćas, osim Goberta manje-više svi igraju kvalitetnu utakmicu. Odličan challenge, ne bi trebalo ovo da ispuste.
Chaos Is Me Posted yesterday at 04:24 AM Posted yesterday at 04:24 AM Po prvi put u životu navijam za Julija Randlea. Čak igra jako koncentrisano i racionalno za svoje standarde.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 04:26 AM Posted yesterday at 04:26 AM Previse gluposti da bi se dobila utakmica na strani u plejofu. Rui je beskoristan.
Chaos Is Me Posted yesterday at 04:27 AM Posted yesterday at 04:27 AM Kurjaci su mnogo čvršći i polivalentniji. Evo Bronija aka bele zastave. 4
Урош19 Posted yesterday at 04:32 AM Posted yesterday at 04:32 AM 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Utakmica prelomljena trojkom Edwardaa a ovamo onaj sramni promasaj Rui za 3 pa onda i Reavesa da bi Naz stavio tacku sa trojkom iz kornera -7, 2 min do kraja, na gostovanju. Lakers in 6 To je i meni bilo neverovatno kad sam video, kao da je regularna sezona. Dončić na aparatima dok ih gleda.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 04:36 AM Posted yesterday at 04:36 AM Utakmica prelomljena trojkom Edwardaa a ovamo onaj sramni promasaj Rui za 3 pa onda i Reavesa da bi Naz stavio tacku sa trojkom iz kornera -7, 2 min do kraja, na gostovanju. Lakers in 6 Inace respect za partiju, jedini odigrao dobro. Steta za onu loptu sto je ispala, siguran sam da bi pogodio i 4 trojku ali umesto toga 2+1 za Wolvse. Previse gluposti da bi se dobio mec na gostovanju. 1
Darko Posted yesterday at 04:53 AM Posted yesterday at 04:53 AM Moraćeš da menjaš nik @Miki28 Lakers in 5.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 04:58 AM Posted yesterday at 04:58 AM 4 minutes ago, Darko said: Moraćeš da menjaš nik @Miki28 Lakers in 5. 6
doragan Posted yesterday at 05:29 AM Posted yesterday at 05:29 AM Sta li su na poluvremenu dali Trentu, djavo ce ga znati...nema sanse da to ponovi,ali ajde videcemo.Minesota da se vrati u devesesete bila bi prvak bar tri puta,idealan spoj hustlea i trojkaske manije.
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Teško će Lebron sam izvući ovu seriju, mora mu neko priskočiti od saigrača. 1 4
Урош19 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovaj promašaj oslikava napad Lejkersa u drugom poluvremenu, baš su bili u raspadu izuzev onih vezanih trojki Lebrona. Reaves je grešio kad god je trebao da uradi nešto što nije šut za 3, a Dončića je stomach flu očigledno unakazio čim se ni sa sudijama nije svađao. Ako se oporavi za 4. utakmicu gotovo sam ubeđen da se u LA ide sa 2:2
Dracarys Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 42 minutes ago, Sector said: Teško će Lebron sam izvući ovu seriju, mora mu neko priskočiti od saigrača. Na zapadu ništa novo, Lebron opet mora sam da igra. Luka slabo igra u odnosu koliko se kurči i misli da zna da igra. 1 6
Урош19 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Bukv prva utakmica u kojoj je Lebron bio bolji od Luke pri čemu je Luka igrao bolestan. Lebron je u prethodne 2 bio kriminalan, da Luka nije odigrao kako je odigrao u LA sad bi bilo 0:3. 5 minutes ago, Dracarys said: Na zapadu ništa novo, Lebron opet mora sam da igra. Luka slabo igra u odnosu koliko se kurči i misli da zna da igra. Edited 22 hours ago by Урош19
Dracarys Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Урош19 said: Bukv prva utakmica u kojoj je Lebron bio bolji od Luke pri čemu je Luka igrao bolestan. Lebron je u prethodne 2 bio kriminalan, da Luka nije odigrao kako je odigrao sad bi bilo 0:3. U G1 je Lebron bio loš, ali to je prva utakmica? U G2 je bio puno bolji Bron, sjajna all round partija, odbranom je spustio Minesotu na 85 poena! 1 3
Recoba Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Dracarys said: Na zapadu ništa novo, Lebron opet mora sam da igra. Luka slabo igra u odnosu koliko se kurči i misli da zna da igra. MF je najjači komičar foruma 💪😂😂
gggggggg Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago ramp ukupna statistika za poslednjih 28 godina 1 1
Recommended Posts