Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bucksi ipak našli sebe u trećoj četvrtini zahvaljujući odličnom Janisu i sjajnom šutu Trenta Jr. Orladno uspio da izvuče pobjedu u rovovskoj borbi uz vrhunske partije dvojca Franz i Paolo. Mada objektivno njima je pobjedu donijela sjajna igra druge petorke. :thumbsup:

Da vidimo sada šta očekuje Lejkerse u hladnoj Minesoti...

Posted

Odlična utakmica u Mineapolisu, Lebron baš raspoložen, Reavs za sad glavni ađutant. Luka slabije poluvreme ali znamo šta on može. Wolvesi fizički dominantni ali kad ne upada trojka teže to ide. Biće ovde vatre do samog kraja.

Posted
3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Utakmica prelomljena trojkom Edwardaa a ovamo onaj sramni promasaj Rui za 3 pa onda i Reavesa da bi Naz stavio tacku sa trojkom iz kornera

-7, 2 min do kraja, na gostovanju.

Lakers in 6

To je i meni bilo neverovatno kad sam video, kao da je regularna sezona. Dončić na aparatima dok ih gleda.

Posted

Utakmica prelomljena trojkom Edwardaa a ovamo onaj sramni promasaj Rui za 3 pa onda i Reavesa da bi Naz stavio tacku sa trojkom iz kornera

-7, 2 min do kraja, na gostovanju.

Lakers in 6

Inace respect za partiju, jedini odigrao dobro. Steta za onu loptu sto je ispala, siguran sam da bi pogodio i 4 trojku ali umesto toga 2+1 za Wolvse. 

Previse gluposti da bi se dobio mec na gostovanju. 

• Like 1
Posted

Sta li su na poluvremenu dali Trentu, djavo ce ga znati...nema sanse da to ponovi,ali ajde videcemo.Minesota da se vrati u devesesete bila bi prvak bar tri puta,idealan spoj hustlea i trojkaske manije.

Posted

Ovaj promašaj oslikava napad Lejkersa u drugom poluvremenu, baš su bili u raspadu izuzev onih vezanih trojki Lebrona. 

Reaves je grešio kad god je trebao da uradi nešto što nije šut za 3, a Dončića je stomach flu očigledno unakazio čim se ni sa sudijama nije svađao. Ako se oporavi za 4. utakmicu gotovo sam ubeđen da se u LA ide sa 2:2

Posted
42 minutes ago, Sector said:

Teško će Lebron sam izvući ovu seriju, mora mu neko priskočiti od saigrača.

Na zapadu ništa novo, Lebron opet mora sam da igra. Luka slabo igra u odnosu koliko se kurči i misli da zna da igra.

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted (edited)

Bukv prva utakmica u kojoj je Lebron bio bolji od Luke pri čemu je Luka igrao bolestan. Lebron je u prethodne 2 bio kriminalan, da Luka nije odigrao kako je odigrao u LA sad bi bilo 0:3.

5 minutes ago, Dracarys said:

Na zapadu ništa novo, Lebron opet mora sam da igra. Luka slabo igra u odnosu koliko se kurči i misli da zna da igra.

Edited by Урош19
Posted
Just now, Урош19 said:

Bukv prva utakmica u kojoj je Lebron bio bolji od Luke pri čemu je Luka igrao bolestan. Lebron je u prethodne 2 bio kriminalan, da Luka nije odigrao kako je odigrao sad bi bilo 0:3.

U G1 je Lebron bio loš, ali to je prva utakmica? U G2 je bio puno bolji Bron, sjajna all round partija, odbranom je spustio Minesotu na 85 poena!

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
1 hour ago, Dracarys said:

MF je najjači komičar foruma 💪😂😂