Malkolm Brogdon Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako je Dzimi crko na malo duze wrap it up. Ne znam kako Buddy sme da igra vise od 0 minuta, ne pamtim da sam gledao toliko beskorisnog igraca na terenu godinama unazad.
Radalek Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, Урош19 said: Nije Denver ovde birao nego su dogovorili trade pre drafta i Jazz im je rekao koga da biraju za njih. Denver u tom trenutku vec ima Murraya i Harrisa pre povreda koji je igrao mnogo dobro kao bekovski par, i da zu zadrzali taj pik ne bi birali beka nego krilo. 5
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne dobi debeli ni clutch nagradu. Vrv i najbolja sezona u istoriji i dobiće jakih 0 nagrada, pošteno.
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago A klac nagrada mnogo bitna u PM za neki legasi, pogotovu za igraca takvog kalibra MVP dobija Shajko najzasluzenije moguce, sta da se radi 🙂 1
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago koliko sam usranih callova na stetu houstona u ovoj utakmici i opet su bili celu utakmicu 10+. bili su mnogo bolji citavu utakmicu. steta za butlera, valjda ce se vratiti za trecu. ide danas na mri. kakvu postavu je izveo kerr u drugoj cetvrtini, ono se ne bi kvalifikovali ni za playoff u aba ligi. a jos cudnije nakon toga da spencera koji je dao nekih desetak poena za par minuta posle nije ni vracao. izvadjen je i kuminga iz zamrzivaca. jos uvek ne uspevam da shvatim zasto santos igra pre njega ali ajde kerr verovatno zna malo bolje od mene. samo nek se nastavi sa ovim fajtom i krljacinom i naravno bez povreda. houston ima vece sanse u takvoj utakmici.
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mučeni Goga... Jadan nije hteo namerno, jurili su obojica na loptu, ali se namestilo. Još njih dvojica imaju i istoriju što rekli Ameri, Goga je isključen na meču u decembru jer je u gužvi uhvatio Porzingisa za vrat. A u meču bez Tejtuma, Braun iskočio da pokrije obojicu, a i on ima šantavo koleno.
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, delgado said: A klac nagrada mnogo bitna u PM za neki legasi, pogotovu za igraca takvog kalibra MVP dobija Shajko najzasluzenije moguce, sta da se radi 🙂 Ma nebitna nagrada ali šteta za takvu sezonu ne dobiti baš ništa Spoiler Sem prstena
Dracarys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 14 minutes ago, Stiletto said: Mučeni Goga... Jadan nije hteo namerno, jurili su obojica na loptu, ali se namestilo. Još njih dvojica imaju i istoriju što rekli Ameri, Goga je isključen na meču u decembru jer je u gužvi uhvatio Porzingisa za vrat. A u meču bez Tejtuma, Braun iskočio da pokrije obojicu, a i on ima šantavo koleno. Braun je sabio meč, umalo da pretrpe brejk, a još je i Tejtum krnjav trenutno. Nije bilo baš sigurno da prolaze dalje, ali sad je dosta povoljnija situacija za njih, jer vode 2:0. 1
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 hours ago, propolis said: Jeste ga gurno Grin, ali ništa što se ne dešava pod košem. Gubitak kontrole i pad je posledica što se sapleo o nogu Adamsa. Ma to skroz stoji, žar borbe i loš domino efekat... ali ja sam replicirao kolegi da to nije nikakav potez Amena 1
Nugetlija Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Урош19 said: Ne dobi debeli ni clutch nagradu. Vrv i najbolja sezona u istoriji i dobiće jakih 0 nagrada, pošteno. Neka Brunson i Šajo isklačare nešto u finalu nba
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 4/23/2025 at 11:49 AM, Bojdo said: Koliko je SGa losiji igrač kad igra pod PO kriterijima, procenti su mu malo je reći užasni. A ovi u prosjeku dobili prve 2 utakmice kolko, 35 razlike? Ne valja OKC.
Recommended Posts