Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iznenadili me Jezeraši odbranom, sad su igrali jako čitavu utakmicu, a u G1 samo prvu četvrtinu i onda je u drugoj usledio žestoki pad...

Luka Dončić je mega car. DFS je pravo zlato od igrača.

Nešto se mislim, da nam je ostao AD, mi bismo lagano izgubili ovu seriju.

Posted (edited)
2 hours ago, DameTime said:

Miki mode on

NBA Champion: 2021

NBA Finals MVP: 2021

2× NBA Most Valuable Player: 2019, 2020

NBA Defensive Player of the Year: 2020

9× NBA All-Star: 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025

NBA Most Improved Player: 2017

8× All-NBA Selection:

All-NBA First Team: 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024

All-NBA Second Team: 2017, 2018

5× All-Defensive Selection:

NBA All-Defensive First Team: 2019, 2020, 2021, 2022

NBA All-Defensive Second Team: 2017

NBA All-Rookie Second Team: 2014

NBA 75th Anniversary Team: 2021[222]

All-Time NBA European First Team

Miki mode off

Što se tiče ovoga oko PO, ima do toga što je on poslednje dve sezone dosta povređen. Isto tako ima i do toga što je njegova želja bila da Holidaya zameni Dejmom, uticao je i da Bud dobije otkaz kao coach itd.

Ali reći da "rukometašima nije mesto u košarci" je bezvezna priča, kad se uzme u obzir šta je sve čovek postigao. Može komotno sutra da završi karijeru.

Dzaba kad ne zna dvokorak.

Edit, btw najveci poraz  moderne je sto kosarkaski antitalenat poput Janisa ima sva navedena dostignuca i sto je igrac sa takvim kosarkaskim skilom arguably top20 igraca svih vremena.

Edited by mr clutch
Posted

Oklahoma vodi 2:0.

Vidite njegove statse iz prošlog plej ofa gde ima veći uzorak mečeva, a ne da vadite podatke iz jedne ili dve utakmice.

Kapiram da ste malo kiseli zato što će biti MVP pre Jokića, ali postaje baš providno.

• Pumpaj! 1
Posted (edited)

Sa prvom rečenicom si potvrdio ono što se priča cele sezone. Vode 2:0 a on se nenormalno raspada u obe utakmice.

A kakve veze ima plej of iz prošle sezone sa ovom?

Edited by Урош19
Posted

Odlicna odbrambena predstava sinoc, pobili smo se sa ovim drkadzijama i uvukli ih u ozbiljno zivo blato iz kog nisu imali izlaza. King krade loptu Antmanu i polaze za pobedu. Rivs se malo razigrao. Svidja mi se odbrana Vinsenta, ide direktno u kost i prilazi coveku. Moramo sa njima da se pobijemo, i u skoku, i da bude cvrstog kontakta, Luka ih razbija ali ne treba ovoliko da kuka. Bron je dao ovlascenja u napadu The Donu i sada ce igrati vise na poziciji "djubretara" a moze da bude jako opasan tu i u ovoj fazi karijere..

Sto se tice Shajka, nece previse da se cima protiv sirotinje koju dobijaju prosecno 35 razlike po tekmi..

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Урош19 said:

Sa prvom rečenicom si potvrdio ono što se priča cele sezone.

Kakve veze ima PO sa činjenicom da se ovaj MVP dodeljuje za igre u regularnom delu sezone? Jokićev fanbase zaista uspeva da bude toksičniji i od Lebronovog, što je delovalo nemoguće.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted
56 minutes ago, Урош19 said:

Sa prvom rečenicom si potvrdio ono što se priča cele sezone. Vode 2:0 a on se nenormalno raspada u obe utakmice.

Pa ne vidim da se raspada, samo ga malo šut neće, inače igra odbranu i diktira tempo kojim je dva puta oduvao ekipu, da je u G1 bilo 50+ razlike. 

Samo sam odgovorio na više postova, da je besmisleno uzeti jednu ili dve utakmice i tvrditi kako ne zaslužuje MVP iliti još besmislenije tvrditi kako nije plej of igrač.

Niti plej of mečevi imaju ikakve veze ko zaslužuje MVP u regularci, niti ima veze uzimati njegovu statistiku iz dva meča.

• Like 1
Posted

Nisam uhvatio da je neko okacio. 

Po meni apsolutno zasluzeno. Mada sam ja njega dugo posmatrao kao MIP, ali i ovo je ok. Neverovatan napredak i doprinos. Ruka meka kao puter. 

• Like 6
  • Love 2
Posted

Evo i Jović dobio priliku. Ali, Majami je užasan - ofanzivno toliko netalentovan i impotentan da to boli. Bukvalno amaterski nivo. Nažalost, slično je i sa Orlandom. Noćas dobro pariraju oslabljenom Bostonu bez Tatuma, ali samo je pitanje vremena kada će naići poenterska suša, tj. ciglarenje i odvajanje Kelta. Nezanimljiva košarka, opet se mora čekati završni meč dana između Raketa i Ratnika.

Posted

Ozbiljno resetaju trojke i Kavsi, ali i Seltiksi. Stigli Orlandjani na -1, slede dve trice Brauna, potom i Vajta iz kornera. 

I onda polaganje Porzingisa za +11 za BOS, kakav blitzkrieg. KCP-u je sut totalno propao.