nonick Posted Sunday at 07:02 PM Posted Sunday at 07:02 PM (edited) OKC ih bije i laktom u glavu, sudije ono, sta da sviraju bezveze sa 60 poena razlike. Memphis je imao i bolje dane. 🙂 Edited Sunday at 07:03 PM by nonick
nemanjau5 Posted Sunday at 07:11 PM Posted Sunday at 07:11 PM Najveća pobjeda po razlici u jednoj NBA plej-of utakmici desila se 27. aprila 2009. godine, kada su: Denver Nuggets pobijedili New Orleans Hornetse sa čak 58 poena razlike! bice gusto 🙂
delgado Posted Sunday at 07:17 PM Posted Sunday at 07:17 PM (edited) 2 hours ago, Zli Gli said: Covek kad pogleda ovaj ucinak Rida i MekDanijelsa sinoc protiv Lejkersa, ne moze da se ne zapita koliki bi bio njihov znacaj u onoj seriji protiv Nagetsa pre dve sezone i kako bi ishod bio skroz drugaciji jer je i bez njih u 4 od 5 meceva bila teska drama a obojica igraju dobro na obe strane terena Kad kazem covek mislim neutralni posmatrac a ne Jokicevac Nagetlija sa ovih prostora, njih iskljucujem jer im je ta titula verovatno u rangu one Dirkove sa Dalasom ili neki slican herojski poduhvat Odlicno zapazanje, kolega. I Lejkersi su se tad provukli u plejin utakmici protiv Sote za #7 a McDaniels je valjda tekmu pre toga iz frustracije spicio pesnicom u nesto i slomio saku... Zajebana je ova Sota kao kratko cebe, njih je Dallas prosle godine neutralisao pored Doncica i sa 2 savrsene predstave u seriji od strane njihovih centara - Geforda i Lajvlija. Ako Redik ne ukljuci Hayesa i ne dobije nesto od njega, crno nam se pise... Iskusan potez da "tankujem" prvu tekmu dana kao i juce. Ne znam samo kako ekipa koja ima historijski najveci pts differential (+12.8), 14 poraza u sezoni, MVP-a i najboljeg igraca na planeti i koja pobedjuje prvi mec u plejofu sa 60+ razlike pa nek igraju i protiv valjevskog Metalca --> moze biti tanka, al dobroTM Edited Sunday at 07:18 PM by delgado 1
Malkolm Brogdon Posted Sunday at 07:40 PM Posted Sunday at 07:40 PM Ne moze lik koji se zove Jaxson da bude faktor u plejofu. Kao da mu je ime davala neka sredovecna gospodja iz Vladicinog Hana koja pise sanny umesto sunny na instagram postovima. 1 11
delgado Posted Sunday at 07:55 PM Posted Sunday at 07:55 PM 15 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ne moze lik koji se zove Jaxson da bude faktor u plejofu. Kao da mu je ime davala neka sredovecna gospodja iz Vladicinog Hana koja pise sanny umesto sunny na instagram postovima. Pa ko onda dade imena Jaysonu Tatumu i Jaylenu Brownu ? Ja do njih dvojice cuo samo za klasicna Jason/Jalen imena 1
Stiletto Posted Sunday at 08:08 PM Posted Sunday at 08:08 PM Klasičan Boston u prvoj, melji odbranu i rešetaj trojke. Klasično i kod Orlanda, igraju Bankero i Vagner a ostali su tu jer mora da ih bude pet na parketu. 3
Stiletto Posted Sunday at 08:15 PM Posted Sunday at 08:15 PM Belac mikrotalasna je redak zver, ali Pričard kad se zapali sa klupe spasavaj se ko može.
Chaos Is Me Posted Sunday at 08:24 PM Posted Sunday at 08:24 PM (edited) Jel su bili ovo koraci Pritcharda? Edited Sunday at 08:24 PM by Chaos Is Me 1
greenenvy Posted Sunday at 08:26 PM Posted Sunday at 08:26 PM 44 minutes ago, Stiletto said: Ajmo po još jednu 💪🏻💪🏻💪🏻 Pritchi ga samo piči 1
Malkolm Brogdon Posted Sunday at 08:27 PM Posted Sunday at 08:27 PM 30 minutes ago, delgado said: Pa ko onda dade imena Jaysonu Tatumu i Jaylenu Brownu ? Ja do njih dvojice cuo samo za klasicna Jason/Jalen imena Umeju da zakuvaju lepo sa imenima, pa onda imas Dwayne, Dwane a imas i Dwyane, sve se cita isto. Al Jaxson je bas abominacija, fazon Ibiza Sammer Mixs 1
Stiletto Posted Sunday at 08:37 PM Posted Sunday at 08:37 PM 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel su bili ovo koraci Pritcharda? Nego šta su, ali šta se sve ne svira kao koraci u NBA, ovo je ništa. 1
Chaos Is Me Posted Sunday at 08:41 PM Posted Sunday at 08:41 PM Pa nije ništa nego je baja napravio prednost nad rivalom tim dodatnim korakom. Drži se Orlando dok Banchero i Franz ovako igraju. Ne znam da li će izdržati do kraja. Banchero inače baš gadan igrač za gledanje, ali jak je kao konj, legit naslednik Juliusa Randlea.
Ječmendo Posted Sunday at 08:47 PM Posted Sunday at 08:47 PM Komentarisati engleski spelling nema previše smisla, jer je isti sasvim bez smisla. Herojsko poluvrijeme Orlanda. Oni su fizički potentna ekipa, ali su šuterski najgori u ligi. Fale im Mo Wagner i Suggs, s njima bi svakog propisno namučili na čistu atletiku i hustle. Ono što je uradio Pritchard, Edwards radi na dnevnoj bazi i nikada mu ne sviraju korake. Ima još igrača koji rade isto... 1
Stiletto Posted Sunday at 09:05 PM Posted Sunday at 09:05 PM Trudi se Orlando, ali teško će dva igrača da pobede pet. Od onih koji su dosad sve promašili, pre će početi da pogađaju Tejtum i Braun nego Poup i Ajzak.
Stiletto Posted Sunday at 09:14 PM Posted Sunday at 09:14 PM A sudijski kriterijum za obe ekipe je pravi plejof sistem, sviraju se samo smrtni slučajevi i otvoreni prelomi.
Chaos Is Me Posted Sunday at 09:16 PM Posted Sunday at 09:16 PM Holiday zaključava i guta ključ. Fale pošten bek ili dva Orlandu.
Ječmendo Posted Sunday at 09:21 PM Posted Sunday at 09:21 PM Danas loš dan zbog razlike u klasi među protivnicima. Jedini par koji obećava je onaj posljednji između Raketa i Ratnika.
gggggggg Posted Sunday at 09:48 PM Author Posted Sunday at 09:48 PM houston ima dve velike prednsosti protiv warriorsa. adams i sengun zajedno imaju 51% oreb rate, tj svaki drugi promasaj kupe loptu. to protiv ovih niskih warriorsa moze biti vrlo jako oruzje. druga prednost je sto imaju brutalne defanzivce i imaju tela koje mogu gotovo svih 48 minuta staviti na curryja i na butlera. napad houstona moze biti problem ako greenu ne bude isao sut. ako tesko dolaze do poena onda jedino odbranom mogu dobiti i to sa rezultatom ispod stotke.
Урош19 Posted Sunday at 09:49 PM Posted Sunday at 09:49 PM 1 hour ago, Malkolm Brogdon said: Umeju da zakuvaju lepo sa imenima, pa onda imas Dwayne, Dwane a imas i Dwyane, sve se cita isto. Al Jaxson je bas abominacija, fazon Ibiza Sammer Mixs Dwyanova majka na kreku davala ime pa joj se omaklo 1
delgado Posted Sunday at 10:06 PM Posted Sunday at 10:06 PM Cim sam video da je Stefi ostavio poslednji post, znao sam da je u vidu razlomka Elem, mozda Heat zakuva malo tekmu protiv Cavsa, nije da ih nisu mucili u tekmama RS - 1 dobili, 1 vodili 20+ pa prsli na sebi svojstven nacin kao milion puta ove sezone Imaju playoff iskustvo i igrace sa istim, grit & grind playstle, heat culture je realna stvar, samo sto je naravno suvi kvalitet iskljucivo na strani Kavsa. Neki povredjeni igraci su se vratili, a na kraju je dobri Burks dogurao u poznoj fazi karijere do startera u plejofu. Uvek spreman, nikad se ne buni sto je na kraju klupe veci deo, pravi profi guy. Jos veci problem od Butler situacije je izumrli Rozier. Bio je projektovan da bude minimum solidan starter, ako ne i iznadprosecni, kad ono ispade jedan od najgorih igraca lige nakon serije povreda...
Recommended Posts