Bugl Khan Posted yesterday at 12:18 AM Posted yesterday at 12:18 AM 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: A kad je dubina u plejofu odlicivala? Problem je sto je zapad prejak za razliku od istoka gdje nemas ozb ekipe Prošle godine
Sombor Shuffle Posted yesterday at 12:20 AM Posted yesterday at 12:20 AM 1 hour ago, Don Dusko said: Bice ovo dobra serija. ...za preskociti. Barem ako nastave ovako. Ovo kako su danas i jedni i drugi odigrali, tacno cu mirne duse da produzeno odspavam, posto ionako imam posla preko glave. Jedino ako ponovo bude ovih ranijih termina vikendom. 5 minutes ago, Ječmendo said: Pistonsi igraju baš ozbiljnu odbranu. Da li je već na pomolu prvo plej of iznenađenje? Veliki Tobajas Heris, Hardavej mladji i Malik Bizli predvode Detroit ka potencijalno velikom iznenadjenju. Da mi je to neko pricao letos. Bolje bi im bilo da izdrze nekako, jer ako prokockaju ovakvo sutersko vece, uz slabu partiju Njujorka pride, pometlace ih Niksi.
Bugl Khan Posted yesterday at 12:23 AM Posted yesterday at 12:23 AM 1 hour ago, Ječmendo said: I za Aytona se pričalo da je Jokićev stopper, pa mu se kasnije u.akio u karijeru. I za AD-a se pričalo da je Jokićev stopper, znamo kako je završilo. Sada se za Zubca govori da je Jokićev stopper. Niđe veze. Jokić kao jedan od all time greats uči i prilagođava se tokom više utakmica protiv istog protivnika i za očekivati je da bude sve bolji u međusobnom duelu kako serija bude odmicala. Iznenadilo bi me da bude drugačije. Da dodam samo da je košarka timska igra i da, recimo, Jokićeva dominacija nad Zubcem u nastavku ne mora biti odlučujuća za ishod serije. Pitaju se i drugi... Ma ko za Zupca govori da je Jokic stopper, lol. Jedini koji ide okolo i dijeli savjete kako ugasiti Jokića je Dwight Howard.
Nini3112 Posted yesterday at 12:27 AM Posted yesterday at 12:27 AM Zavrsavaju ovo Niksi,Sruder i glupe odluke...
Ječmendo Posted yesterday at 12:29 AM Posted yesterday at 12:29 AM 6 minutes ago, Sombor Shuffle said: Veliki Tobajas Heris, Hardavej mladji i Malik Bizli predvode Detroit ka potencijalno velikom iznenadjenju. Da mi je to neko pricao letos. Bolje bi im bilo da izdrze nekako, jer ako prokockaju ovakvo sutersko vece, uz slabu partiju Njujorka pride, pometlace ih Niksi. Igraju Pistonsi dobro cijelu sezonu, ne bih ja njih potcjenjivao. Imaju odličnu mladu osovinu u Cade-u, Ausaru i Durenu, ovi matori su se prilagodili i igraju u skladu sa mogućnostima. Naravno da su Knicsi favorit, ali neće ovdje ništa za njih biti lako.
Dracarys Posted yesterday at 12:32 AM Posted yesterday at 12:32 AM Šta ti je era, centar u 6-7 sekundi napada poteže tricu sa 9+ metara Pejn ih je pojeo za doručak.
Урош19 Posted yesterday at 12:38 AM Posted yesterday at 12:38 AM Ko se Vestrubka mati i od njega lača
Ječmendo Posted yesterday at 12:40 AM Posted yesterday at 12:40 AM (edited) Cam Payne igrač odluke, ko bi rekao!? Ispadoše Pistonsi na kraju neozbiljni dozvolivši seriju Knicksa od čak 21:0!!! Edited yesterday at 12:41 AM by Ječmendo
Sombor Shuffle Posted yesterday at 12:42 AM Posted yesterday at 12:42 AM 3 minutes ago, Ječmendo said: Igraju Pistonsi dobro cijelu sezonu, ne bih ja njih potcjenjivao. Imaju odličnu mladu osovinu u Cade-u, Ausaru i Durenu, ovi matori su se prilagodili i igraju u skladu sa mogućnostima. Naravno da su Knicsi favorit, ali neće ovdje ništa za njih biti lako. Super je sto su se uozbiljili i resili da se takmice, sa te strane, sama ova regularna sezona je veliki uspeh za fransizu, obzirom gde se nalaze godinama vec. Sto se ostalog tice, sta znam. Imali su par solidinih skalpova u regularci, ali oni ni plejin nisu igrali godinama, ako ne gresim. A znamo koliko je plejof "druga zver" u odnosu na te meceve. Jeste da su se dobro pokazali u mecevima protiv Niksa ove sezone, ali lako mi je videti ih kako u potpunosti tonu nakon sto su ih ovako lagano okrenuli. Mozda bude "gentleman's sweep". 😅
Steve Gerrard Posted yesterday at 12:43 AM Posted yesterday at 12:43 AM @delgadokolega jesmo spremni za spektakl 1
delgado Posted yesterday at 12:49 AM Posted yesterday at 12:49 AM Spremni kolega idemo jako od samog starta 1
Dracarys Posted yesterday at 01:00 AM Posted yesterday at 01:00 AM Šuplja odbrana Lejkersa rekoše stručnjaci
Malkolm Brogdon Posted yesterday at 01:03 AM Posted yesterday at 01:03 AM Nekako sam skroz smetnuo sa uma da za ovu bracu startuje Dzulijus jebeni Rendl. Lazni Josh Smith koji moze samo da sanja PO performans koji je pravi Bricks isporucio u onom g6 protiv Klipersa. 1
delgado Posted yesterday at 01:06 AM Posted yesterday at 01:06 AM Kakav je ovo faul bio, Edvards polomio Hacimuru driblingom i bacio ga na dupe, ali ovo je klasican jump ball a ne faul Vincenta, valjda ce chelendz biti uspesan
Ječmendo Posted yesterday at 01:18 AM Posted yesterday at 01:18 AM Ako Rui, DFS i Gabe budu pogađali otvorene šuteve Lakersi su opasni. Luka je već u plej of modu, uz to i zdrav - a zna se šta to znači. Dodao bih samo još da Reaves nije taj kvalitet da ovako često uzima organizaciju na sebe pored živih Luke i Lebrona. Pogotovo u važnim mečevima i važnim trenucima.
Урош19 Posted yesterday at 01:28 AM Posted yesterday at 01:28 AM 26 minutes ago, Dracarys said: Šuplja odbrana Lejkersa rekoše stručnjaci Nevezano za trenutno stanje na terenu, ne znam zašto bilo kakve zaljučke izvodiš nakon 13 minuta prve utakmice. 4
delgado Posted yesterday at 01:31 AM Posted yesterday at 01:31 AM Jos Lakersi nisu faul napravili, mora agresivnije da se igra i pametnije, to se posebno odnosi na Hejsa... Dere nas Minesota ozbiljno u 2/4 i to bez Antmana na parketu. Morace Deda da povuce
Malkolm Brogdon Posted yesterday at 01:33 AM Posted yesterday at 01:33 AM Kakav melem za oci je sut Naza Rida
Radalek Posted yesterday at 01:33 AM Posted yesterday at 01:33 AM Potpuni raspad Lakersa, 26-6 serija Sote u prvih 7 minuta druge cetvrtine.
Ječmendo Posted yesterday at 01:35 AM Posted yesterday at 01:35 AM Đe ćeš Lebrone u nekošeno - na Naza i Rudy-ja? Vukovi riješili da ponove lanjsku seriju protiv Denvera.
delgado Posted yesterday at 01:35 AM Posted yesterday at 01:35 AM 20 razlike gubimo drugu, 26-6... Tezak raspad, posebno u skokovima... Morace Austin da nas vrati u mec, ne vidim nikako drugacije
Dracarys Posted yesterday at 01:36 AM Posted yesterday at 01:36 AM Sada neka Pelinka nabije sebi u dupe Neča i pik prve runde 2029. Mark da je ne znam kakav, kroz dva meseca bi se doveo u fino stanje, a večeras bi poslužio. Neverovatno šta su dopustili.
Ječmendo Posted yesterday at 01:36 AM Posted yesterday at 01:36 AM E, ako ti je Austin zadnja nada - piši propalo! Nije on ta klasa.
MrTripleDouble Posted yesterday at 01:38 AM Posted yesterday at 01:38 AM 4 minutes ago, delgado said: Jos Lakersi nisu faul napravili, mora agresivnije da se igra i pametnije, to se posebno odnosi na Hejsa... Dere nas Minesota ozbiljno u 2/4 i to bez Antmana na parketu. Morace Deda da povuce Begaj na spavanje, izredjase banane ovom tvom ko na vasaru. Valjda samo jos Luka Garza ostao da i on udje da se omrsi
Recommended Posts