Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Bice ovo dobra serija.

...za preskociti. :classic_biggrin: Barem ako nastave ovako.
Ovo kako su danas i jedni i drugi odigrali, tacno cu mirne duse da produzeno odspavam, posto ionako imam posla preko glave. Jedino ako ponovo bude ovih ranijih termina vikendom.

5 minutes ago, Ječmendo said:

Pistonsi igraju baš ozbiljnu odbranu. :thumbsup: Da li je već na pomolu prvo plej of iznenađenje?

Veliki Tobajas Heris, Hardavej mladji i Malik Bizli predvode Detroit ka potencijalno velikom iznenadjenju. Da mi je to neko pricao letos. :lol_2:
Bolje bi im bilo da izdrze nekako, jer ako prokockaju ovakvo sutersko vece, uz slabu partiju Njujorka pride, pometlace ih Niksi.

Posted
1 hour ago, Ječmendo said:

I za Aytona se pričalo da je Jokićev stopper, pa mu se kasnije u.akio u karijeru. I za AD-a se pričalo da je Jokićev stopper, znamo kako je završilo. Sada se za Zubca govori da je Jokićev stopper. Niđe veze. Jokić kao jedan od all time greats uči i prilagođava se tokom više utakmica protiv istog protivnika i za očekivati je da bude sve bolji u međusobnom duelu kako serija bude odmicala. Iznenadilo bi me da bude drugačije. Da dodam samo da je košarka timska igra i da, recimo, Jokićeva dominacija nad Zubcem u nastavku ne mora biti odlučujuća za ishod serije. Pitaju se i drugi...

Ma ko za Zupca govori da je Jokic stopper, lol. Jedini koji ide okolo i dijeli savjete kako ugasiti Jokića je Dwight Howard.

Posted
6 minutes ago, Sombor Shuffle said:

Veliki Tobajas Heris, Hardavej mladji i Malik Bizli predvode Detroit ka potencijalno velikom iznenadjenju. Da mi je to neko pricao letos. :lol_2:
Bolje bi im bilo da izdrze nekako, jer ako prokockaju ovakvo sutersko vece, uz slabu partiju Njujorka pride, pometlace ih Niksi.

Igraju Pistonsi dobro cijelu sezonu, ne bih ja njih potcjenjivao. Imaju odličnu mladu osovinu u Cade-u, Ausaru i Durenu, ovi matori su se prilagodili i igraju u skladu sa mogućnostima. Naravno da su Knicsi favorit, ali neće ovdje ništa za njih biti lako.

Posted (edited)

Cam Payne igrač odluke, ko bi rekao!? :krstipd4:

Ispadoše Pistonsi na kraju neozbiljni dozvolivši seriju Knicksa od čak 21:0!!! 

Edited by Ječmendo
Posted
3 minutes ago, Ječmendo said:

Igraju Pistonsi dobro cijelu sezonu, ne bih ja njih potcjenjivao. Imaju odličnu mladu osovinu u Cade-u, Ausaru i Durenu, ovi matori su se prilagodili i igraju u skladu sa mogućnostima. Naravno da su Knicsi favorit, ali neće ovdje ništa za njih biti lako.

Super je sto su se uozbiljili i resili da se takmice, sa te strane, sama ova regularna sezona je veliki uspeh za fransizu, obzirom gde se nalaze godinama vec.
Sto se ostalog tice, sta znam. Imali su par solidinih skalpova u regularci, ali oni ni plejin nisu igrali godinama, ako ne gresim. A znamo koliko je plejof "druga zver" u odnosu na te meceve.
Jeste da su se dobro pokazali u mecevima protiv Niksa ove sezone, ali lako mi je videti ih kako u potpunosti tonu nakon sto su ih ovako lagano okrenuli.
Mozda bude "gentleman's sweep". 😅

Posted

Ako Rui, DFS i Gabe budu pogađali otvorene šuteve Lakersi su opasni. Luka je već u plej of modu, uz to i zdrav - a zna se šta to znači. Dodao bih samo još da Reaves nije taj kvalitet da ovako često uzima organizaciju na sebe pored živih Luke i Lebrona. Pogotovo u važnim mečevima i važnim trenucima.

Posted
26 minutes ago, Dracarys said:

Šuplja odbrana Lejkersa rekoše stručnjaci

Nevezano za trenutno stanje na terenu, ne znam zašto bilo kakve zaljučke izvodiš nakon 13 minuta prve utakmice.

• Like 4
Posted

Jos Lakersi nisu faul napravili, mora agresivnije da se igra i pametnije, to se posebno odnosi na Hejsa...

Dere nas Minesota ozbiljno u 2/4 i to bez Antmana na parketu. Morace Deda da povuce 

Posted

Sada neka Pelinka nabije sebi u dupe Neča i pik prve runde 2029. 

Mark da je ne znam kakav, kroz dva meseca bi se doveo u fino stanje, a večeras bi poslužio. Neverovatno šta su dopustili.

Posted
4 minutes ago, delgado said:

Jos Lakersi nisu faul napravili, mora agresivnije da se igra i pametnije, to se posebno odnosi na Hejsa...

Dere nas Minesota ozbiljno u 2/4 i to bez Antmana na parketu. Morace Deda da povuce 

Begaj na spavanje, izredjase banane ovom tvom ko na vasaru.

Valjda samo jos Luka Garza ostao da i on udje da se omrsi