Skyglider Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 2 hours ago, gggggggg said: osim sto je bio gm pistonsa kada su izabrali milicica, bio je i savetnik divcu kada je ovaj bio gm kingsa Dumarsa će svi večno da pamte po Miličiću, a to što je napravio ekipu koja je osvojila titulu i godinu dana nakon toga ponovo igrala finale, to svi zaboravljaju. edit: i to ekipu bez ijednog jedinog superstara Edited 14 hours ago by Skyglider 3
delgado Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Izasao sa robije i pravo u plejin! Odigrane prognoze na Fritrinom sajtu, sve je spremno. Idemo! 1
BattleBender Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, Dracarys said: Kao neko ko ne voli Lebrona, niti možeš da uvidiš Lebronovu veličinu. Da si neutralan po pitanju Lebrona, mogao bi da vidiš koliko su Boš i Vejd bili jadni u tom finalu, ali ti si bacio oko na Lebrona koji je odigrao opet korektno finale sa 28 ppg, pre ovih inflacija brojeva i većeg pace-a. Imao je opet fantastične procente, iako je Kavaj igrao dobru odbranu. Da su Boš i Vejd ličili na nešto kao godinu dana ranije, možda bi se nešto više i uradilo, uostalom njihov decline je i razlog Bronovog odlaska. Da su ličili na nešto, ne bi bacili čitavu ekipu na Lebrona, a Kavaj ne bi preuzeo sve zasluge o nekakvom zatvaranju Lebrona. Uostalom, ako je neko ikad, pojedinačno mislim, zatvorio Brona, to je onda Igudala, a i tad verovatno znaš kakvu je ekipu Bron imao na raspolaganju, čak i te dve pobede su neverovatne. Kavaj, ako pričamo o odbrani, nije bio ni blizu Igudali po performansama. Na kraju je zasluženo uzeo FMVP, nauštrb Karija. Kada smo kod Janisa, opet Kavaj kupi sve zasluge, lol. U ekipi su imali visoke igrače kao Siakam, Gasol za kojeg nije mnogo prošlo vremena otkako je dobio DPOY nagradu i na kraju Ibaka dok je još ličio na nešto, bio je sjajan zaštitnik obruča. Imali su velike defanzivne specijalce kao Lauri, Deni Grin i FVV. Defanzivni bedem. Svi jaki i iskusni saigrači. Najslabiji od te sedmorice je bio Deni Grin koji je sledeće sezone bio treći najplaćeniji igrač u šampionskoj ekipi Lejkersa. Volim da ukazujem ljudima na ovakve činjenice! Janis da je imao takvu ekipu, joj. Ovo je timski sport, veoma je bitno sa kime igraš, jer ovo nije ni boks, a niti tenis. Janisu, čim su obezbedili malo jačeg saigrača kao Džrua, odmah je dečko uzeo titulu, nekakve superiorne timove kao Toronto Janis nije imao nikada Nego si vešto izbegao babl priču i Kavajevom choke-u od 1-3. Janis da je ispustio to, ne bi ga Dunav i Sava oprali od hejta sa ovog foruma. Izvini @McLeod, uvredio sam te. Za nastavak diskusije slobodno mi u DM dostavi sta zelis da napisem, pa shodno tome sam da si odgovaras na nesto sto je barem napisano.
delgado Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kol Entoni i WCJ prave prevagu za Orlando vcrs. Trajce se pokrenuo i trecoj i postigao 12p i dobro razigrava, ali nema dovoljno visokih da to isprate. Limitirani su samo sa Gejlijom koji je solidan stvarno i Onjekom, a Risaser je nevidljiv. Kolje Orlando skokom, mnogo bi im znacio Klint da je tu. Verujem da ce slomiti ovo Orlando do kraja, a onda poslastica od utakmice. U sezoni 20/21 nakon poraza GS od LAL (ona cuvena trojka Brona na isteku minut do kraja ko se seca) -> Pobedio ih je i Memfis i uzeo #8 seed i posle pukao od Jute koja je bila prva tada na zapadu. I to takodje u gostima, tesna zavrsnica. Svakako mozemo ocekivati neki spektakl jer nagrada nije lose - ide se na Hjuston koji nema nesto bogznasta plejof iskustva.
delgado Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Herojske partije Kolceta Entonija i Entonija Bleka. Orlando iznosi Atlantu iz hale.. 1
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jimmy dominira, holandski poštar isporučuje. Medvedići nemoćni.
gggggggg Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago kaze windy da su sunsi spremni ponuditi bookeru 150/2 quinten perimeter dominira
delgado Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago +12 za GSW na poluvremenu, pokazao je Memfis valo vatre jer je bilo i 20. Edey je planina od coveka i on aktivnoscu i skokovima vuce, kao i vecito potcenjeni Santi Aldama. Uvek se odusevim njegovim footworkom za tu visinu. Morace Jaren da povuce u drugom, inace nema leba za MEM. Jimmy jos jednom dokazuje da je klasa za vazne tekme.
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Pippen Jr. trenutno smiješan igrač za ovaj nivo košarke. Trostruki Džej jedan od najprecjenjenijih igrača u NBA. Nebitan! Edited 8 hours ago by Ječmendo
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, BattleBender said: Izvini @McLeod, uvredio sam te. Za nastavak diskusije slobodno mi u DM dostavi sta zelis da napisem, pa shodno tome sam da si odgovaras na nesto sto je barem napisano. Ko te diro brate napaceni il si me sanjao il sam prezupcio al mi nije jasno sta ti ovo znaci. LeBum gomno svakako 2
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nesreca za Memfis, povredi se Morant (zglob) taman kad su istopili razliku. Medjutim, tu je Rade Konchar, nema predaje haha Curry prevario Kevin Harlana koji je viknuo cuveno Good kad ono izadje ;D
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bogami, plišani Grizliji konačno pokazali zubiće. Dobra treća četvrtina, povukli Bane i Aldama, Edey odličan na skoku, ali u napadu smotan za izluditi, Pippen odigrao odličnu odbranu na Stefu. Povrjedna Jaa možda i nije tragična. Plej of Jimmy je stvaran. 1
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago PlayIn Jimmy kida. Stef slabiji u 3/4, Pippen ga prilicno zakljucao. EdeY kao Guliver sa Liliputancima i tesko se krece i pomera xD Ima sanse Memfis ovo da izvuce, posebno ako Morent uspe da se vrati. Bejn nekako uvek odlicno igra protiv Dubsa..
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Plej in je dio plej ofa, ne bih ja to odvojeno posmatrao. Mislim da je za Memfis bolje da odigraju nastavak bez Moranta, jer će na njemu osakaćenom pucati odbrana. Za GSW je ovo biti ili ne biti, protiv OKC ne bi imali nikakve šanse. 1
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma znam, zezam se ja malo i na racun toga sto je Dzimiju nekako sudjen plejin cesto : ) Pokusava Morant u stilu Kodi Miler Miekintajera, ali vidi se da nije ok. Kad smo kod igraca koji se stalno povredjuju u PO, uz Kawhija Morant prednjaci. Prestaklen je momak. 2
Bugl Khan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 hours ago, Princeton said: Nije Kawhi samo egzekutor, nego jedan od najboljih 2-way igrača ikada. Kalina za veoma, veoma bogate. Kada je zdrav, igrač koji pravi najviše razlike na terenu. Kada bih birao oko koga da gradim šampionsku ekipu, njega bih prvog izabrao (samo bez povreda). Od fudbalera neko poređenje Rajkard, Gulit, Jugović, Sedorf, Gerard, Lampard. Ruud Gullit? 13 hours ago, MilošVB said: Najbolji srpski fudbaler ikad. Komotno bi igrao danas. 1
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobro se šibaju Grizliji, priznajem da nijesam očekivao. Kod njih je veliki problem što kad nema Edey-a ostaju bez skoka (JJJ je tu očajan), dok s njim imaju igrača manje u napadu. Aldama im izgleda kao ''najkršteniji'' igrač. Bravo, Ja!
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na kraju ipak Stef odlučuje. Odličan uvod u ''klanje'' na Zapadu već od prvog kola, stvarno će biti uživanje za gledati... 1
Bugl Khan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 hours ago, Урош19 said: 1. Jokić- 22 2. Bridges- 12 3. Antman- 10 4. Haliburton- 9 5. MPJ- 8 Bacio ih je 14 više nego prošle sezone. Prošle sezone je isto bio prvi na listi. 1
Bugl Khan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 4/14/2025 at 1:35 PM, Dracarys said: Realno, top serija prve runde će biti Nagetsi i Klipersi. Klipersi su u najboljoj mogućoj formi, završiše sezonu sa skorom od 18-3. Ima neki vajb da će im se kroz ovaj plej of vratiti za sve ono što su doživeli prošlih godina zbog povreda. Imam utisak da se jako malo govori o Ivici. Zubac je sada lik jedan od najboljih centara u ligi, on takođe ubedljivo najbolje brani Jokića, gledajući po procentima, najviše uspeva da mu zasmeta. Ovo što Zubac radi za njih u odbrani i u napadu je za max ugovor kada se pogleda kakvi sve Indijanci dobijaju velike ugovore. Zubac kurtza ne valja.
Bugl Khan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 4/15/2025 at 2:40 AM, gggggggg said: prognoza za mvpja je bio bas promasaj. jeste da doncic nije odigrao dovoljno utakmica ali cini se da i da jeste ne bi bio u najuzoj konkurenciji za nagradu. jos veca failcina je sto jokica nisam imao medju prva dva kandidata a on odigrao najbolju sezonu u karijeri. generalno sam pogodio sta ce se desiti, osim sto je sga imao sjajnu sezonu, ipak najjaci argument za njegovu pobedu je skor ekipe gde beze skoro 20 utakmica denveru. to ce verovatno biti i presudan faktor. Pa pogodio si ovo.
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakva glupost Memfisa da ne mogu za 5s da ubace loptu na -3 i 5.4s do kraja i na taj nacin da izgube poslednju sansu za povratak u mec. Kari i Dzimi ozbijno izneli, bice to opasna serija sa Hjustonom. Koliko god je GS mlatio u poslednjim godinama Hjudzu i u PO i u regularci, deluje da ovi imaju tijela za usporavanje Karija pa i Batlera.
Recommended Posts