Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

9 hours ago, gggggggg said:

zubac jeste popravio odbranu ove sezone ali jackson je ipak next level. po kladionici glavni kandidat za dpoy. osim toga za razliku od zupca koji u mnogome zavisi od hardena tj. pleja, jackson moze sam kreirati, iako to na trenutke ne deluje bas najlepse, zna da skoruje. a naravno moze i trojku da ubaci. hteo sam reci da ne pravi vise toliko faulova kao na pocetku karijere ali sad gledam statistiku i jeste manje, ali ne za toliko koliko sam mislio. u svakom slucaju pravi manje kretenskih faulova kao u prve dve-tri sezone. i na kraju, memphis je drugi na tabeli dok se clippersi bore za play-in.

za manje od 30 minuta po utakmici ima 23 ppg, 6 r, 2.2 a, 1.3 stl, 1.7 blk...trebao bi lagano da bude all-nba, pitanje je samo koja ekipa.

Centar sa 6 skokova po utakmici i jezivim postotkom ubačaja. Iskreno ne vidim kako je on toliko bolji. Bolji je scorer, ali uzma, po utakmici, 6 šuteva više od Zupca. Zubac igra double double sezonu kao 3. ili 4. opcija u napadu. Ovaj u karijeri neće ostvarit DD.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Odbrana Nuggetsa je baš loša. Mada sam siguran da dobijaju ovu, Lejkersi se trude ali su tu još gori.

Westbrook u štetočina modu, ima cigli da napravi vilu 🤣 Al ajde, bar se trudi u odbrani. 

Edited by Darko

17 hours ago, Zli Gli said:

Definitivno lakse nego vi fanovi ako ne izadje ili ne daj Boze ne osvoji

Zamisli tu dramu, kad te trigeruje sto neko napise istinu o Nagetsima (otprilike 45 razlike u dve pobede Niksa a protiv ovih najjacih su izgubili jedno 150 razlike u 6 poraza), kako li ce tek biti ako se ne daj Boze pojavi opet neka uvek neugodna Minesota

Mada vas razumem za trenutni hajp, 9 pobeda u nizu nije mala stvar ni protiv FMP-a i Mege a ne 9 NBA ligasa (slucajno svi ispod 50% ucinka ali necemo sad cepidlaciti)

Šta pričaš ti? Cleveland, Knicks i Timberwolves su jedine momčsdi koje Denver nije pobjedio. Naravno, gledam ove s kojima su Nuggetsi odigrali bar 2 utakmice.

15 minutes ago, Mickey said:

Prvi sut na samom kraju cetvrtine, ali izmlatise ga posteno

na Zapadu ništa novo

1 minute ago, Problem sa licnim greskama said:

Strawther 😄😄

utišan mi je zvuk, jel to on već skupio 4 faula

Dobro poluvreme Lakersa, izuzetno borbeno, nije trebala Luki ova tehnicka na kraju prvog poluvremena, Denver krece sa tehnickim bacanjem drugo. Vinsent i Hacimura omasili po 2 wide open trice inace je moglo biti jos bolje. Ocekuje nas izuzento zanimljivo drugo poluvreme. 

JJ je ovo veceras fenomelano spremio u oba smjera. Jokic u sredini fakticki ne moze uputit suta jer se odmah puni obzirom da Nuggetsi redovno imaju nesutere na terenu. U napadu je generisano more otvorenih suteva ali realizacija zasad dosta losa, previse otvoreih trica promaseno. Luka je napokon Luka i to je ogroman faktor. 

• Like 1

Mnogo su bolji Lakersi bili. Plus 9 je dobar rezultat za Denver. PO intezitet odbrane Lod Angelesa, deluju jednostavno kao bolja ekipa. Murrayeve egzibicje na granici cirkusa su održali Denver u igri. Realan rezultat je ovde plus 15 za LA.

Super igra Reaves, James dobar. Luka najbolji na terenu. Nadam se dobrom drugom poluvremenu i reakciji Denvera. Stvarno jedino dobro za njih ovde je rezultat.