SteveFrancis#3 Posted Wednesday at 02:53 PM Share Posted Wednesday at 02:53 PM Dallas samo na konto ocekivanja da ce Luka da bude na 50ppg 10apg nivou u PO. Sto znajuci njega uopste nije nezamislivo ofc, ali oni su, imo, i prosle godine zavrsili u finalu spletom okolnosti. OKC je zaista team to beat - maju sve, od trenera, preko ofanzive i defanzive, atletike, dubine rostera, kvaliteta glavnog igraca, do mladosti, duzine, brzine. Jedini minus je iskustvo i tu moze da se dogodi neki choke, mada se ne bih kladio bas... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted Wednesday at 03:01 PM Share Posted Wednesday at 03:01 PM 30 minutes ago, McLeod said: Ja bih uvek pre rekao da ce Denver da izadje sa Zapada nego Sansi. Ova ekipa je bukvalno sinonim za mekane regularce, vidjali smo ih milion. Neka losija verzija lob city Klipersa, ako gledamo kvalitet i ocekivanja. Oklahoma ako im klinci nastave su prvi favorit, stavio bih i Dalas visoko. Posle toga mogu Denver pa Sansi, drugima ne bih dao dvocifrene sanse. nugetlije koma 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Wednesday at 03:21 PM Share Posted Wednesday at 03:21 PM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ja stvarno očekujem dosta od Sunsa ove sezone. Pokrpili su se tamo gde treba, imaju dva solidna plejmejkera koji nisu zvezde i poštuju hijerarhiju + solidnog back up centra koji je veliko telo i nije operisan od razmišljanja tokom igre. Jasno je da im je Bradley Beal očajan fit kao treći superstar ali jbga i dalje je on jako dobar igrač za koga bi pola lige ubilo da ga ima. KD jeste star ali je još uvek vanserijska klasa, Book je u top 3 SG u ligi. Imaju i trenera koji možda nije suva klasa ali je iskusan, bio je šampion i nije neki debil. Lako mogu da zamislim ovakvu ekipu da izlazi sa Zapada. najveći problem ove ekipe uz to šta si nabrojao je pitanje da li je Nurkić zaista dostojan prvi centar jedne ekipe koja se smatra contenderom. @McLeod Denver u ovom sastavu nije bolja ekipa od Sunsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Wednesday at 03:26 PM Share Posted Wednesday at 03:26 PM Meni je sam Jokic bolji od Sansa. Sansi izgledaju bolje popunjeni, ali mi je to sve meh, pogotovo sa KD koji je ostario kao prvom violinom. Ali nebitno je svakako, nece Sansi videti finale Zapada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Wednesday at 03:33 PM Share Posted Wednesday at 03:33 PM 3 minutes ago, McLeod said: Meni je sam Jokic bolji od Sansa. Sansi izgledaju bolje popunjeni, ali mi je to sve meh, pogotovo sa KD koji je ostario kao prvom violinom. Ali nebitno je svakako, nece Sansi videti finale Zapada. nije tu debata povedena bar ne sa moje strane da li će Sunsi izaći ili ne sa zapada već da li su bolja ekipa od Denvera.po meni jesu a vidim i nekolicina dijeli slično mišljenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Wednesday at 03:36 PM Share Posted Wednesday at 03:36 PM (edited) Ja uopšte ne verujem u OKC da može izaći sa zapada, neiskusni su plus sad imaju i veći pritisak i očekivanja nego prošle sezone, videćemo kako će sve to izneti. Dalas se malo potcenjuje, imaju jači roster nego prošle sezone i ako dođu zdravi u plej of ne vidim da je neko favorit protiv njih u 7 utakmica. A i to da su srećom prošli u finale baš i nije toliko tačno, olakšica jeste što je Denver ispao ali su isto tako imali Dončića koji je vukao 2-3 povrede i igrao na 1 nozi ceo plej of. Zato i kažem ako budu zdravi po meni su oni prvi favorit da izađu sa zapada. Edited Wednesday at 03:39 PM by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Wednesday at 03:41 PM Share Posted Wednesday at 03:41 PM 4 minutes ago, Урош19 said: Ja uopšte ne verujem u OKC da može izaći sa zapada, neiskusni su plus sad imaju i veći pritisak i očekivanja nego prošle sezone, videćemo kako će sve to izneti. Dalas se malo potcenjuje, imaju jači roster nego prošle sezone i ako dođu zdravi u plej of ne vidim da je neko favorit protiv njih u 7 utakmica. A i to da su srećom prošli u finale baš i nije toliko tačno, olakšica jeste što je Denver ispao ali su isto tako imali Dončića koji je vukao 2-3 povrede i igrao na 1 nozi ceo plej of. Zato i kažem ako budu zdravi po meni su oni prvi favorit da izađu sa zapada. bukvalno nitko ne podcenjuje Dallas. svi ga više manje vide kao ozbiljnog kandidata za veliko finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Wednesday at 03:43 PM Share Posted Wednesday at 03:43 PM Glavni razlog sto je OKC ispao od Dallasa prosle sezone je sto nisu imali pravog centra u sredini pa ih je Dallas mogao ubijati skokom. Sa Hartensteinom ove godine to je ogroman upgrade. Plus su zamijenili Giddeya koji je bio klasicna stetocina u PO gdje ga mozes ignorisat na trici sa vjerovatno najboljim defanzivnim bekom u ligi koji je pri tome dovoljno dobar suter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Wednesday at 03:47 PM Share Posted Wednesday at 03:47 PM 1 minute ago, bodo said: bukvalno nitko ne podcenjuje Dallas. svi ga više manje vide kao ozbiljnog kandidata za veliko finale. Utisak mi je da ovde većina stavlja OKC kao glavnog favorita na zapadu pa reko da dam neko svoje mišljenje. Moguće i da mi je samo poslednjih par stranica ostalo u glavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Wednesday at 03:49 PM Share Posted Wednesday at 03:49 PM Just now, Урош19 said: Utisak mi je da ovde većina stavlja OKC kao glavnog favorita na zapadu pa reko da dam neko svoje mišljenje. Moguće i da mi je samo poslednjih par stranica ostalo u glavi. a to si u pravu. OkC je po mnogima izgleda prvi favorit bar je meni tako utisak ali i Dallas odmah uz bok. a ako mene pitaš ja bih dao prednost Dallasu u eventualnom njihovom meču . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Wednesday at 03:52 PM Share Posted Wednesday at 03:52 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted Wednesday at 04:27 PM Share Posted Wednesday at 04:27 PM 14ta strana je strana gde je sve pocelo. upamtite to nugetlijani i fenikscani. rip oklahomljani ako vas ima. nek vam se redneci odmaraju u miru. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Wednesday at 04:32 PM Author Share Posted Wednesday at 04:32 PM 6 hours ago, YAO said: Svi pljuju Denver zbog sastava ekipe. U fazonu nisu produzili KCP-a,sad su losiji. Pa Braun igra bolje od KCP-a,bolji je u odbrani i vise poena daje u proseku nego ovaj prosle godine. Dakle petorka je bolja nego prosle godine. Porter pronalazi sut polako,klupa ima potencijala da igra dobro,tako da su po meni kad se sve poslozi kandidati na zapadu nije tu samo problem kcp-braun. nego i to sto je otisao igrac iz rotacije bez da je zamenjen. nebitno jel sa klupe ili kao starter. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted Wednesday at 05:13 PM Share Posted Wednesday at 05:13 PM Dzaba izlazite sa Zapada, uzima opet Boston. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 12:07 AM Share Posted yesterday at 12:07 AM (edited) Momak iz Bruklina pojeo Dejvisa u prvom poluvremenu. Knecko se takodje opasno raspao. +19 za Kavse, rafalna paljba u prvoj cetvrtini, u drugoj nismo iskoristili ni rani bonus da se vratimo. Micel & Alen edit: Ajde ima opravdanje, dobio je udarac u nos posle cega je otisla mas u propas Edited yesterday at 12:11 AM by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted yesterday at 12:25 AM Share Posted yesterday at 12:25 AM We finished Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 12:34 AM Share Posted yesterday at 12:34 AM (edited) Evo jedan mini run od 8-0 i na samo smo -16 😛 Edited yesterday at 12:35 AM by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted yesterday at 12:43 AM Share Posted yesterday at 12:43 AM Kanticem ih salji u Toronto poslije tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted yesterday at 12:46 AM Share Posted yesterday at 12:46 AM 19 - 3 faulovi, 23 bacanja za Lejkerse naspram 2 za Klivlend. A Klivlend vodi 19 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 12:52 AM Share Posted yesterday at 12:52 AM Pa kad igramo mekano odbrano i slabo fauliramo. Znao sam da nece ici na dobro kad je Dejvis dobio udarac u nos, posle svakog takvog dogadjaja dugo mu treba da se vrati u mec i onda upadnemo u kanal. Vratili bismo se u mec jer se Klivlend i ohladio malo ali smo im dozvolili da se razmasu nenormalnim brojem uzasnih turnovera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted yesterday at 12:53 AM Share Posted yesterday at 12:53 AM Ne stignu jadnici ni faulirat nego samo pustaju Cavse da se setaju do obruca. Ne znam jesul uspjeli uzet jednu jedinu niciju loptu a kamoli sta vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 12:58 AM Share Posted yesterday at 12:58 AM Prvi blowout loss u sezoni. Sta da se radi, nista strasno, sada slede konacno dve lakse utakmice koje bi morali da dobijemo. Ponizeni smo i sazvakani, skdamo kapu Cavsima i idemo dalje. Vinsent je tuzan igrac, vise nije za NBA ligu, kad samo pomislim da smo mu dali pare koje je dobio Sruder, nije mi dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 01:14 AM Share Posted yesterday at 01:14 AM Kristi je propalica cak i u blowoutu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted yesterday at 01:17 AM Share Posted yesterday at 01:17 AM Boston kad ih ne sere sut kao kamile uopste ne deluje impresivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted yesterday at 01:24 AM Share Posted yesterday at 01:24 AM Nije problem fasovat od Cavsa, jako su kvalitetna ekipa kad su kompletni i ici ce rutinski preko 50 pobjeda ali je ogroman problem igrati sa ovako malo energije i pustati im da ti se setaju do obruca i uzimaju zive lopte iz ruku. Ovako su ih i Rocketsi razbili 2 puta prosle godine u Houstonu, klasican mrtvacki pristup i alibi kosarka. Nakon ovog se itekako treba zaliti zbog onog poraza u Phoenixu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts