Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Još jedan primer klik bajt novinarstva. Žalosno je što O'Konor pribegava ovom kad je realno sposoban za pravu analizu.

Problem Denvera igrački je Marej zbog bola u predelu prepona, a organizaciono vlasnik što će svako ko prati Arsenal da potvrdi na keca.

Ne postoji šansa da bi Krenke uradio ono što je recimo Boston uradio ove godine, bukvalno su šanse nula. 

U toj situaciji But je pravio kompromis koji omogućava relevantnost i lovu u smislu da će biti PO tim, ali ne pteko toga.

Naravno da to što je Marej lelemud ne pomaže , a i Jokić nije lik koji preti trejdom, za sad.

Koliko su GM Denvera vezane ruke najbolje pokazuje bivši GM koji je na sličnom tržištu već vukao dva blokbaster trejda dok je u Denveru išla priča da je pasivan

pa sta je tu tacno klikbejt? jedino ako statsi nisu tacni, nisam ni proveravao.

murray je osim onog jednog debilnog ulaza na kraju utakmice odigrao dobro protiv clippersa i opet nisu pobedili. ovu ekipu clippersa bi pre dve sezone resili do trece cetvrtine i onda bi kod nekih bilo nervoze sto jokic ne igra cetvrtu cetvrtinu za td.

opetkazemponavljam, najverovanije je bilo receno boothu da se ne zaigrava previse gmisanja i da pusti kcpja i da potpise neke proverene igrace. posao mu je medjutim bio ti ugovori koje je on dao novim igracima, sto izgledaju uzasno u ovom trenutku. neki gmovi ne slusaju do kraja svoje vlasnike i znaju povuci neke rizicinije poteze a neki nece mnogo talasati, cisto da zadrzaju svoj posao sto je moguce duze.

inace, nije tema za sada, ali zivo me zanima sta ce uraditi kada braun i watson dodju za nove ugovore.

1 hour ago, gggggggg said:

pa sta je tu tacno klikbejt? jedino ako statsi nisu tacni, nisam ni proveravao.

murray je osim onog jednog debilnog ulaza na kraju utakmice odigrao dobro protiv clippersa i opet nisu pobedili. ovu ekipu clippersa bi pre dve sezone resili do trece cetvrtine i onda bi kod nekih bilo nervoze sto jokic ne igra cetvrtu cetvrtinu za td.

opetkazemponavljam, najverovanije je bilo receno boothu da se ne zaigrava previse gmisanja i da pusti kcpja i da potpise neke proverene igrace. posao mu je medjutim bio ti ugovori koje je on dao novim igracima, sto izgledaju uzasno u ovom trenutku. neki gmovi ne slusaju do kraja svoje vlasnike i znaju povuci neke rizicinije poteze a neki nece mnogo talasati, cisto da zadrzaju svoj posao sto je moguce duze.

inace, nije tema za sada, ali zivo me zanima sta ce uraditi kada braun i watson dodju za nove ugovore.

Klikbajt je to što je Ras najlakša meta , a uz sve mane bukvalno je poslednji kojeg treba kriviti.

Ako staviš Rasa takvog kakav jeste u postavu sa PWatom i Gordonom onda je on tu najmanje kriv. 

Sa druge strane niko ne spominje vlasnike, niko ne priča o Mareju koji je nekonstantan mentalno i voljno koji je odjebao novinare nakon užasne prve utakmice. Dečko polako postaje problem.

O'Konor bi mogao i da pita recimo trenera što Džej Haf ubija u Memfisu , a u Denveru nije dobio sat vremena igre za celu sezonu pri čemu imaš problema na poziciji rezervnog centra.

Mogao bi da napiše i neki tekst o onome što zovu najlošije čuvana tajna u NBA, sukobu Buta GM-a i Malouna, ali ne , daj da opljunemo Vesbruka . 

• Like 4

Meni se iskreno ova prva petorka sa Braunom vise svidja od one sa KCP jer mislim da se nekako bolje uklapa u ono sto Denveru treba...kad bi MPJ i Murray licili na sebe sto nije slucaj trenutno. Necu da pravim neku analizu posle 3 utakmice, videcemo posle jedno 10-15.

• Like 2

Jako lose veceras, od ispustenih +18 u prvoj u roku od par minuta pa do uzasnog ulaska u cetvrtu gdje opet imas rupu u napadu gdje ispustas +7 i upadas u minus vrlo brzo. LeBron kriminalna utakmica, bukvalno nista u sredini nije bio u stanju zavrsiti. Steta, bila je bas lijepa prilika da se ode na 4:0 ali i 3:1 na ovakav raspored na startu sezone je sasvim ok. 

• Like 1

Tezak poraz, bas dobra utakmica. Sa jako losom partijom Kinga bili smo u igri do kraja utakmice protiv raspolozenih KD i Bukera, nije lose.

Ofanzivni skok Plumija pri kraju jako bitan bio, herojski je odigrao u odbrani takodje. Nisu svirali cist faul na AD na -3 pred kraj.

Posle Rivsovog promasenog bacanja za +1, Rui hvata ofanzivni skok i pokusava da zakuca i KD ga blokira, pa su onda Sansi poveli i to je bio big swing, mislim da se KD ozbiljno nalupao rampi vcrs.

Cestitke bodou i ostalim suncima na revansu. Uzivao sam u utakmici. 

• Like 3

3 minutes ago, delgado said:

Tezak poraz, bas dobra utakmica. Sa jako losom partijom Kinga bili smo u igri do kraja utakmice protiv raspolozenih KD i Bukera, nije lose.

Ofanzivni skok Plumija pri kraju jako bitan bio, herojski je odigrao u odbrani takodje. Nisu svirali cist faul na AD na -3 pred kraj.

Posle Rivsovog promasenog bacanja za +1, Rui hvata ofanzivni skok i pokusava da zakuca i KD ga blokira, pa su onda Sansi poveli i to je bio big swing, mislim da se KD ozbiljno nalupao rampi vcrs.

Cestitke bodou i ostalim suncima na revansu. Uzivao sam u utakmici. 

Sjajan meč. Kod vas  AD, Reeves i Hachimura odlični. Kod nas Book i KD. Nurkić opet loš. Ryan Dunn se nameće sve više Budu i ponovno je bio u petorci u ključnim trenucima u završnici. Više nije slučajnost nego povjerenje u klinca šta je i sam Bud izjavio pred ovaj meč. I Royce O'Neal je odigrao sjajnu obranu down the stretch. Ima najveći +/-od svih Sunsa u ove 4 utakmice. Baš, baš interesantan meč koji je mogao  otići i na drugu stranu. 

• Like 1