Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

2 hours ago, Sombor Shuffle said:

Ovakav trejd samo osvedoceni umobolnik poput Marka Kjubana moze da odobri.
Sto neko napisa na Tviteru, ovo jedino ima smisla ako Lebron i ekipa imaju neku prljavstinu o njemu, koja bi ga poslal u zatvor do kraja njegovog bednog zivota.

Verovatno najvece samoubistvo jedne fransize u istoriji lige. Dajes jednog Luku, ej Luku Doncica, kojem je tek 25 i uveo ti ekipu u finale na prejakom Zapadu prosle sezone, za onog metilja. Necuveno!

2 hours ago, Sombor Shuffle said:

Ma Lebron je u ovoj prici totalno nebitan. Uzasan fit, on Luka i Rivs, a i na zalasku je karijere ionako.
Problem je sto su ona 2 imbecila poklonila Lejkersima otprilike 8-10 godina Luke u prajmu za sta tacno? Kljakavog Dejvisa i 1 jebeni pik?
Jos oni inicirali trejd, ej pa to je za zatvor momentalni

Moram priznati da uzivam u ovoj kolicini pjene. Nije jos uvijek rang one nakon G2 Denver-Wolvesi ali ima potencijala. 

• Thanks 2

Sta znaci bigmarket trziste i La,,holliwood itd... Lakersi uvjek nađu nacin da ostanu relevantni... jebatga... a u Dallasu je nesto garant puklo iako mi cudno ovako Luka gubi supermax... hmm saznat ce se... Mislim da su premalo pickova dobili uz Ad-a...

5 minutes ago, Урош19 said:

Calvin Boothe čuj me i trejduj Jokića u Lejkerse za šaku pirinča, ionako im fali centar

Ne treba nam, treba nam neko koga ćemo i da zgazimo u plej ofu.

23 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Moram priznati da uzivam u ovoj kolicini pjene. Nije jos uvijek rang one nakon G2 Denver-Wolvesi ali ima potencijala. 

Biće to još veći level u plej ofu.

• Thanks 1

Najveci gubitnik LAL - Dalas trejda je hteli da priznamo ili ne Luka. Ok dobiće max ugovor u Lejkersima ali šansu da osvoji prsten možda nekada i dobije ponovo ali u narednih par sezona sigurno ne, pošto msm da Lejkersi idu u Rebuild totalni. Ocekujem i da ce sada Bron zatražiti neki trejd u GSW koji se šuška vec neko vreme. Lejkersi su dobili igraca oko koga ce da grade tim u budućnosti sto u AD nisu imali svakako i msm da su oni ovaj trejd morali da prihvate prosto drugačije msm da ovakvog igrača kao što je Luka ne bi uzeli nikada. Da će ići all in za ovu sezonu nema šanse sada jer za to treba jos minimum 2-3 trejda, i to je posle pitanje u kakvom je Luka stanju za ovu sezonu 

Dalas sa druge strane je dobio deo slagalice koja može da mu poveća šanse da dodju do prstena, da su mogli da dobiju mnogo više mogli su,da im se Dejvis fenomentalno uklapa u ono sto im sada treba uklapa se. Šta je plan Dalasa ukoliko ne dodju do te titule ove ili naredne sezone bice vec pitanje za njihov menadzment.

Meni se nikad nije dojmio karakter Luke, ako se stavim u POV same franšize. Lelemudast, šilibajzerast, nekad previse se trudi da ispadne na svoj način zanimljiv. I da budem iskren, nisam verovao da može da te povuce u najvece visine. Bio sam u fazonu da betonira parket, koliko drvi loptu, zna da bude ruzno snishodljiv prema saigracima itd itd…

ali brate, pre manje od god dana igraše finale.

Jos nisu dobili nista spec za njega. Jebes ki mater. Jebeni LAL se uvek povade iz svakakvih bula.

• Like 5

4 minutes ago, Урош19 said:

Calvin Boothe čuj me i trejduj Jokića u Lejkerse za šaku pirinča, ionako im fali centar

Pogledajte vi ovo: Boothe čuj me!!!! Tebe da čuje? Pogledajte vi tu facu, pogledajte vi taj dres... ja kad bi se ovako otromboljio.....

Jedino ako nisi aludirao na Jokic+Braun u Lakerse za Dva Džejmsa. To ima smisla. S jedne strane mladi potencijal + vjerojatno igrač s najvećim bball IQom ikad, igrač koji godinama ruši rekorde, koji je (bez obzira što mnogi rekli) pobjednik, koji je, u prvih 8 godina u NBA, lošu franšizu doveo do finala, koji je, usprkos narativnima, uvijek besprijekorno spreman, koji je prvo čekao da momčad koja ga je draftala dovede pomoć, i djelovao tek kad je shvatio da ništa od toga. S druge strane LeBron i sin.

14 minutes ago, Maverick88 said:

Najveci gubitnik LAL - Dalas trejda je hteli da priznamo ili ne Luka. Ok dobiće max ugovor u Lejkersima ali šansu da osvoji prsten možda nekada i dobije ponovo ali u narednih par sezona sigurno ne, pošto msm da Lejkersi idu u Rebuild totalni. Ocekujem i da ce sada Bron zatražiti neki trejd u GSW koji se šuška vec neko vreme. Lejkersi su dobili igraca oko koga ce da grade tim u budućnosti sto u AD nisu imali svakako i msm da su oni ovaj trejd morali da prihvate prosto drugačije msm da ovakvog igrača kao što je Luka ne bi uzeli nikada. Da će ići all in za ovu sezonu nema šanse sada jer za to treba jos minimum 2-3 trejda, i to je posle pitanje u kakvom je Luka stanju za ovu sezonu 

Dalas sa druge strane je dobio deo slagalice koja može da mu poveća šanse da dodju do prstena, da su mogli da dobiju mnogo više mogli su,da im se Dejvis fenomentalno uklapa u ono sto im sada treba uklapa se. Šta je plan Dalasa ukoliko ne dodju do te titule ove ili naredne sezone bice vec pitanje za njihov menadzment.

bold 1 - to su jebeni Lejkersi, pao im je sa kruske Luka Doncic, bukvalno za jedno leto mogu da promene celokupnu situaciju.
Jedno dobre FA leto, i tu su. Svako hoce tamo.

bold 3 - "moze da poveca sansu". Ok, mogu da imaju neku sansu, ali kakvu. Obrni okreni ne mogu da budu top3 favoriti za titulu u narednih 2,3 god. Posle toga su svakako kaput...
Inace sa Doncicem su igrali vec finale prosle god. I u tih narednih 2,3 god imas timove koji dodatno biti bolji od njih. (Boston, OKC, CLE, Memphis, Denver...)
A na kraju dana... ok u tih 2,3 god se moooooooozda dokopaju jedne titule. (posle toga idu u ponor).
So what? Sa Doncicem bi imali u narednih 8,9 god sanse za tu jednu titulu. I imali bi mirne i spokojne navijace.
Izgubio si talismana, generacijskog igraca koji svojim tipom talenta, i tom nekom svojom harizmom veze navijace, i jos bitnije ostavlja legacy trag za ovu eru NBA.
Napisah gore da ne obozavam ultimativno Luku iz takmicarskog ugla (uglavnom ga kao lika gotivima), ali Luka je davao osobenost Dallas-u, bio je lice fransize.
Sad su skliznuli u nekakav mediocre bezliconost.

Edited by BattleBender
  • Like 3

Najveci dobitnik ovog trejda je Adam Silver - NBA liga.

Gledanost lige opada, rejtinzi opadaju i kako je povratiti u zivot - trejdovati mozda i najveceg i globalnog superstara, igraca koji je "untouchable" u najveci tim lige (kako markentiski tako i rezultatski).

Lakersi su uspjeli naci nasljednika Lebrona, sad se ne moraju brinuti kada ce on otici u penziju, a bila je velika bojazan od nekog raspada i dugi niz godina tenkovanja (sto takodje ne odgovara i NBA ligi), sa ovim potezom su osigurali da budu konkurenti narednih barem 7-8 godina.

• Like 6
  • Thanks 1

13 minutes ago, Nenson said:

Sta znaci bigmarket trziste i La,,holliwood itd... Lakersi uvjek nađu nacin da ostanu relevantni... jebatga... a u Dallasu je nesto garant puklo iako mi cudno ovako Luka gubi supermax... hmm saznat ce se... Mislim da su premalo pickova dobili uz Ad-a...

Čekaj malo. On nema pravo na Supermax u Lakersima? Pa na taj način franšize onda mogu izbjegavat davat supermax ugovore trejdovima. 

Btw, daj opet Lakerse u playoffu nekako. 

6 minutes ago, Bugl Khan said:

Čekaj malo. On nema pravo na Supermax u Lakersima? Pa na taj način franšize onda mogu izbjegavat davat supermax ugovore trejdovima. 

Btw, daj opet Lakerse u playoffu nekako. 

Vau, kakav cheat code za fransize.

nece dati 300m Doncicu nego ce dati 225m nekom Markanenu

• Ha-ha 8

4 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Sa Lukom od 25 godina ne ides u rebuild sigurno nit Lakersi imaju pickove koji bi im bili neophodni za rebuild. Sad se jos startni centar mora dovesti. 

Videćemo,ja msm da Lejkersima sada treba mnogo toga da se menja da bi dosli do neke ekipe koja moze da udje uopste u opticaj za titulu. Fali samo centar? Falio je centar i dok je AD bio tu sada fale 2 . A sta Lejkersi imaju da ponude da dovedu nekog centra sem mozda Rivsa i Hacimuru možda? Da ne pominjem to da od celog rostera trenutnog imaju mozda 2 igraca koja igraju odbranu nzm kojeg centra da dovedu koji to sve moze da pokrpi. A da ne pominjemo da se Luka tek treba vratiti posle pola sezone ne igranja u pitanje kakvom fizickom stanju na novi tim i novi sistem igre. Da msm da jedan trejd za centra moze sve da resi ... 

Meni mnogo vise smisla ima da ce se i Brona poslati negde i da ce se lagano krenuti sklapati tim za sledecu ili onu tamo sezonu oko Luke nego da ce se ici u all in sada sa nekim trejdovima.

• Like 1

3 minutes ago, Maverick88 said:

Videćemo,ja msm da Lejkersima sada treba mnogo toga da se menja da bi dosli do neke ekipe koja moze da udje uopste u opticaj za titulu. Fali samo centar? Falio je centar i dok je AD bio tu sada fale 2 . A sta Lejkersi imaju da ponude da dovedu nekog centra sem mozda Rivsa i Hacimuru možda? Da ne pominjem to da od celog rostera trenutnog imaju mozda 2 igraca koja igraju odbranu nzm kojeg centra da dovedu koji to sve moze da pokrpi. A da ne pominjemo da se Luka tek treba vratiti posle pola sezone ne igranja u pitanje kakvom fizickom stanju na novi tim i novi sistem igre. Da msm da jedan trejd za centra moze sve da resi ... 

Meni mnogo vise smisla ima da ce se i Brona poslati negde i da ce se lagano krenuti sklapati tim za sledecu ili onu tamo sezonu oko Luke nego da ce se ici u all in sada sa nekim trejdovima.

Pa nista ocito nije nemoguce ali je ne vidim poentu tankovanja kad imas Luku od 25 godina. Jedino ako je povreda ozbiljnija pa d ga ugase do kraja sezone. 

Gabe, Vandy, DFS su sasvim kvalitetni defanzivci. Zao mi je jako sto je i Max trejdovan jer se bas polako pretvarao u ozbiljnog 3&D igraca ali to je cijena koju moras platit za generacijskog igraca. Ostaje im jos jedan pick prve runde, par drugih i swapovi. Sad kad su Luku doveli ne bih se iznenadio i da Reavesa trejduju koji vec ima ozbiljniju vrijednost. Kako god, ja sam misljenja da ce sad ici na jos jedan trejd i da ce dovesti centra. 

Ma Lejkersima treba sad da skinu s k lažnog kralja i da sa Reavsom i Doncicem krenu da prave tim kroz naredna 2 FA. Znajuci kakva destinacija je LA, njima jedan ozbiljan all star uz kvalitetne prasinare znaci bitka za sam kraj PO-a. Videli smo poslednje dve godine dokle je Luka vukao Mavse koji su prilicno tanka ekipa. 

Nema ovde nikakvog rebuild-a. 

Neverovatan potez Mavsa. Kakvo samoubistvo. Ne verujem da nisu mogli bolji paket da ubodu. 

Edited by greenenvy
  • Like 4