HAMMER Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago basketas bez kupa ko riba bez vode. nije vredan pomena. 1
Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 12 hours ago, delgado said: Koga briga cime se bavio, kosarku nije igrao Je l znas da LeBron nikad nije bio lider u FG Attempted, a 5x je bio u FG Made ? Evo jos jedne ludje statistike Kreiraj narativ kako hoces (I ti i Bugl i ko god hoce) -> Ali neces me praviti ludim i predstavljati mi Jordana kao nekog u stratosferi s kim Bron nije u recenici. Sirom lige pricaju i igraci i sadasnji i bivsi i mnogi drugi da im je Bron najbolji. Ova magija koja traje mora da se postuje. Levo su bekovi, a Lebron je 3/4. Kad igraš bliže košu, imaš i bolju i procenat šuta, a i veću šansu za skok. 2
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 8/2/2025 at 4:07 AM, ljutikrilo said: bron nije koza i ne smaraj više Ladno se i dalje gusla o ovome a čovek iznad narodskim rečnikom definisao stvarno stanje. 1
Bugl Khan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 8/2/2025 at 8:21 AM, freethrow said: ...so you're telling me Dan Majerle is a great defender? I'll show you that he's not 1
Bugl Khan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 hours ago, Wook said: Kad bi ti birao : ) Razlika u glasanju baš debela, a I Gasol imao bolji def rtg. I tu je MJ jači, ima 1988 defansive player of the year. U svemu je jači, osim u longdževitiju 1
Bugl Khan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago MJ nikad nije izgubio seriju kad je imao prednost domaćeg terena. MJ nije gubitnik. 1
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 hours ago, delgado said: Posvetio je karijeru da bude najbolji igrac svih vremena, i u tome uspeo. Ako misliš na regular season brojke, nije morao da odlazi iz Klivlenda da bi to ostvario. Mogao je kao Jordan, Hakeem, Ewing, Malone... Lik je menjao timove kao čarape i kad ispuca buduće pikove i uništi budućnost franšize ide u drugu. 2
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 28 minutes ago, Bugl Khan said: MJ nikad nije izgubio seriju kad je imao prednost domaćeg terena. MJ nije gubitnik. Nije ni GOAT 1
Wook Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Da se neki podsjete. Ovde se vidi da nije bez razloga svake godine bio 1. def petorka. Ovo je utakmica gde je Pipen bio ukočen, od 87 poena Jordan ubacio 45 i sam okrenuo utakmicu u zadnjem minutu. Dominacija na obe strane parketa.
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ono sto je Bron odigrao u G6 protiv Bostona 2012. -> Najbolja partija ikad. Space Jam 2.0 basketball Space Jam 2 > Space Jam
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pitam se samo kako vam ne dosadi vrteti jednu te istu raspravu 1000x put? 2
gggggggg Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago https://sports.yahoo.com/article/nba-reportedly-seeking-500-million-120200612.html
Wook Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 21 minutes ago, delgado said: Ono sto je Bron odigrao u G6 protiv Bostona 2012. -> Najbolja partija ikad. Space Jam 2.0 basketball Space Jam 2 > Space Jam Evo ti jedna zanimljivost, MJ nema finalnu utakmicu ispod 20 poena, tačnije ispod 22, LBJ ima ispod 10, tj. 8 poena protiv Dallasa peti meč, a u toj seriji još 2 po 17. 2007 jednu od 14, 2013. 3 tekme debelo ispod 20 - 15, 17, 18...ukupno 8 takvih utakmica. Najbolji ikad nije imao te bunare.
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ko je prvi strelac RS ikad a ko ubedljivo najbolji strelac u PO ikad ? Koliko sezona ima LBJ sa 25+ PPG a koliko MJ ? I tako dalje, i tako dalje. Kao sto prikazuje moj novi avatar - The ice in his veins! Modernizuj se Wooche, ostao si zarobljen u romantizaciji proslosti. Accept and move on! : )
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, delgado said: Ko je prvi strelac RS ikad a ko ubedljivo najbolji strelac u PO ikad ? Koliko sezona ima LBJ sa 25+ PPG a koliko MJ ? Ako debeli odluči da ga konji sačekaju još malo onda ti ovaj argument neće ići u korist. Što više govori o argumentu. 1
Wook Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 17 minutes ago, delgado said: Ko je prvi strelac RS ikad a ko ubedljivo najbolji strelac u PO ikad ? Koliko sezona ima LBJ sa 25+ PPG a koliko MJ ? I tako dalje, i tako dalje. Kao sto prikazuje moj novi avatar - The ice in his veins! Modernizuj se Wooche, ostao si zarobljen u romantizaciji proslosti. Accept and move on! : ) To smo već rekli da je dugovečnost jedina prednost LBJ, ali za sve te godine koliko god da se napinjao, menjao timove, saigrače...nije uspeo da stigne GOAT-a. Ti regular season poeni, pa i play off ne vrede ništa ako je izgubio poslednju utakmicu u sezoni. LBJ je Jimmy Connors NBA. Edited 6 hours ago by Wook
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) To je samo tvoja netacna percepcija, sta drugo da ti kazem. Evo i glavnog komicara teme, upalio ocajnicki mod Edited 6 hours ago by delgado
Wook Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 15 minutes ago, delgado said: To je samo tvoja netacna percepcija, sta drugo da ti kazem. Evo i glavnog komicara teme, upalio ocajnicki mod To je gotova priča. Mediji su pumpali taj narativ godinama, ali ne može više na silu. Kad se povuče to će lagano da splasne. Ostaće upamćen kao veliki igrač, ali zna se ko je najveći. MJ = košarka. Veći od same igre. Jokić još uvek ima šansu da uzme 4-5 titula sa najluđim brojkama u proseku ikad. Ako ode u Boston/LAL uzeće sigurno još nekoliko titula, ako ostane u Denveru možda još jednu.
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Vodite diskusiju fino i argumentovano, ali se ponašate kao da goat može biti neko ko je menjao ekipe... MJ, Russell, Steph, Dirk, Timmy, Kobe... U tom podskupu leži zec. Edited 5 hours ago by freethrow
delgado Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Eh Fritro, znas koliko te volim i cenim, ali i ovo je malo uzak pogled na situaciju... Smesno je da se ovde nadju Kobe i Dirk u goat-diskusiji zar ne ? Da se Pirs i Vejd nisu izglupirali pred sam kraj karijere, znaci i oni ? Svakako dobra diskusija, jedna od boljih iteracija 1
freethrow Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma vrućina tebrex Delgex, prokuvao mi mozak, franšizu nam jebe nedokazani mladić po imenu Jonathan, šetam psa i trolujem. Znaš koliko poštujem i tebe i Brona. 1 1
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Po meni ne može Steph zbog Duranta. A likove koji vode u broju poraza i koji 4x gube seriju s prednošću domaćeg terena je smiješno stavljat u ove rasprave.
Recommended Posts