McLeod Posted Wednesday at 02:19 AM Posted Wednesday at 02:19 AM Denver za nedelju dana uradio vise nego za prethodne dve godine. Jedan dobar plej ih deli od prvih favorita za titulu. 1
MrTwister Posted Wednesday at 05:53 AM Posted Wednesday at 05:53 AM (edited) 8 hours ago, Milos 3.14 said: Još jedan pokazatelj koliko je košarka u USA rasistički obojena Užas blago rečeno P.S. čitao sam neke komentare nakon trejda Micića za Konatona kako Šarlot skuplja belce ( nemaju pojma da je i Micić belac ) i gde ljudima smeta masovno što će u startnoj postavi Šarlota biti 2-3 bela igrača Ajde CHA to je vec tradicija, Zelleri, Plumleei i slicni. Sad i ovaj bijelac ruki bek sa Dukea isto ima 5 brace i svi igraju kosarku, tako da je u planu da se tradicija nastavi 😄 No su i Lakersi centra bijelca daleko od whiteout petorke Luka-Reaves-Knecht-LaRavia i jos taj neki centar 😄 9 hours ago, SamoFlacko said: tim hardaway u denveru, fino su se popunili. Ljudi rekreiraju sampionski roster, vratili Bruce Browna, dosao THJ na mjesto Will Bartona, fali neki Ish Smith za backupa i neka zatvorska ptica u vidu KCP sto bi Beasley mogao biti, jer je coek uspio opet ugovor da zajebe sebi, ovaj put zbog kocke pa ga i FBI istrazuje . Duzan je bukvalno svima, kamatasima, agenciji koja mu je unaprijed dala neke pare, frizeru, nekim trenerima, zubaru iz Minnesote, duzan je i kirije za stan po Detroitu sto platio nije. A najjaca stvar sto je za kolateral stavio, sadasnje i buduce ugovore da se iz toga naplate 😄 Edited Wednesday at 05:59 AM by MrTwister 4 1
Bugl Khan Posted Wednesday at 06:07 AM Posted Wednesday at 06:07 AM (edited) 7 hours ago, Darko said: I ja baš nisam oduševljen Jonasom i Hardaway-om ALI u odnosu na prošlu sezonu ovo je TIMČINA. Definitivno su favoriti iza Thundera po meni. Neverovatan posao uprave, ovo nisam očekivao. Ako nekako uspeju da potpišu Horforda to bi bilo top, ako ne mislim da bi Holmes mogao biti koristan na četvorci. Sada imaju solidnu klupu za razliku od ko zna kada. Zašto? Jonas je tu da odmara Jokića 15 min. Ima 13 sezona iskustva u NBA. Ja bi isto radije da ga mijenjaju AD ili Sengun, ali ništa od toga. Tim je ono što je falilo Denveru. Šuter. Ugl, Cam, Brown, Jonas i Tim su Nuggetse učinili contenderom i sad jedva čekam da pometu jednu, i izbace drugu momčad iz PO. Prošle sezone sam pisao da bi MPJa dao za Cama. Koliko god MPJ bio poseban igrač, on nikada neće biti konstantan (osim kad se iživljava na Lakersima). Murray, Braun, Cam, AG, Jokic. Klupa: Brown, Hardaway, Watson, Strawther, Jonas, Holmes. Za razliku od 6.5 igrača prošle sezone, ovo je prilično duboka playoff rotacija. Iskreno, ovom se nisam nadao nikako. Izgleda da je Džoš ubo ovog puta (u biti GMić je tražio igrače koji će bit pogoci, ostalo je FO). I sad kad je MPJ trejdan, moguće da Denverov "100% All Star, koji nikad nije bio All Star samo zato jer ga nisu izabrali na All Star, ali je po talentu svakako All Star" shvati da nije Luka Dončić nego lik kojeg su u G7 ugasili udvajanjem, i vrati se spreman za sezonu. Baš me zanima ko će izaći s Istoka. @MrTwister Znaju da je Micic bijelac, ali on je za njih pod broj jean European (kao i Luka, Jokić, Petrović, Divac, Kukoč, Gasolovovovovi, Kirilenko, Markkanen, Wagner, Arvydas Sabonis, Kessler, Jović, Poeltl, Topić, Matković, Bender, Marculionis, Darko, Gallinari, Hernangomez..... Kad pričaju o centrima, recimo, koriste frazu "big dumb big" jer centri služe za blokiranje šuteva i skakanje (get it of the glass), uvijek napomenu da se to ne odnosi na Euro bigs. Ono što oni smatraju pravim bijelcima je Cooper Flagg (nagađam) npr. Oni to zovu WASP. White anglo saxon protestant. Netko ko je porijeklom iz Poljske ili Irske...je tamo Poljak ili Irac. Netko tko je porijeklom iz Birminghama je white guy. Edited Wednesday at 07:02 AM by Bugl Khan 1
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 06:18 AM Posted Wednesday at 06:18 AM 7 hours ago, Poenter said: Mogao bi CP3 da dođe da uzme prsten. Hjustonu taman fali rezervni pg
Wook Posted Wednesday at 06:28 AM Posted Wednesday at 06:28 AM (edited) 22 minutes ago, Bugl Khan said: Klupa: Brown, Hardaway, Watson, Strawther, Jonas, Holmes. Holmes i dobri minuti u po - teško, Watson, Strawther - možda. Ovde nedostaje klasičan pg, što će Brown da krpi (na FA - Dinvidi, Brogdon, Kam Pejn) a PF Holmes, Nnaji isto jako tanko. Od fa na PF imaju Lylesa, Bouchera, Nance Jr je potpisao za Klivlend. Edited Wednesday at 06:29 AM by Wook
doragan Posted Wednesday at 06:30 AM Posted Wednesday at 06:30 AM Hjuston i Denver za sada sampioni trejdova.
Poenter Posted Wednesday at 06:38 AM Posted Wednesday at 06:38 AM 44 minutes ago, MrTwister said: Ajde CHA to je vec tradicija, Zelleri, Plumleei i slicni. Sad i ovaj bijelac ruki bek sa Dukea isto ima 5 brace i svi igraju kosarku, tako da je u planu da se tradicija nastavi 😄 No su i Lakersi centra bijelca daleko od whiteout petorke Luka-Reaves-Knecht-LaRavia i jos taj neki centar 😄 Ljudi rekreiraju sampionski roster, vratili Bruce Browna, dosao THJ na mjesto Will Bartona, fali neki Ish Smith za backupa i neka zatvorska ptica u vidu KCP sto bi Beasley mogao biti, jer je coek uspio opet ugovor da zajebe sebi, ovaj put zbog kocke pa ga i FBI istrazuje . Duzan je bukvalno svima, kamatasima, agenciji koja mu je unaprijed dala neke pare, frizeru, nekim trenerima, zubaru iz Minnesote, duzan je i kirije za stan po Detroitu sto platio nije. A najjaca stvar sto je za kolateral stavio, sadasnje i buduce ugovore da se iz toga naplate 😄 Naravno da Barton nije bio tu kad su uzeli prsten, osvojili su kad su ga šutnuli.
Wook Posted Wednesday at 06:41 AM Posted Wednesday at 06:41 AM (edited) Klivlend bi trebalo da izadje sa istoka, možda Orlando, ako potpišu jačeg centra umesto drugog Vagnera i ako se Sugs opet ne povredi. Bane i Tyus Jones su fina pojačanja. Samo su na potpis/trejd za centra daleko od ozbiljne ekipe. Edited Wednesday at 06:42 AM by Wook
freethrow Posted Wednesday at 06:42 AM Posted Wednesday at 06:42 AM Lilard je zapravo fascinantno sličan KJ-u. Nisam siguran da je neko od njih decidno bolji od onog drugog, jako je teško porediti 0.7 3PA i 8.4, ali da tu su negde. Da mmogu da biram, verovatno bih radije uzeo mladog KJ-a, ali za jednu utakmicu G7, onda Dejm svakako. Toliko nam je aktivan front ofis da razmišljam o potencijalnom dovođenju igrača iz daleke prošlosti, možda Bob Cousy ili onaj mladi Crnogorac iz San Antonia...
Poenter Posted Wednesday at 07:02 AM Posted Wednesday at 07:02 AM 41 minutes ago, Bugl Khan said: Zašto? Jonas je tu da odmara Jokića 15 min. Ima 13 sezona iskustva u NBA. Ja bi isto radije da ga mijenjaju AD ili Sengun, ali ništa od toga. Tim je ono što je falilo Denveru. Šuter. Ugl, Cam, Brown, Jonas i Tim su Nuggetse učinili contenderom i sad jedva čekam da pometu jednu, i izbace drugu momčad iz PO. Prošle sezone sam pisao da bi MPJa dao za Cama. Koliko god MPJ bio poseban igrač, on nikada neće biti konstantan (osim kad se iživljava na Lakersima). Murray, Braun, Cam, AG, Jokic. Klupa: Brown, Hardaway, Watson, Strawther, Jonas, Holmes. Za razliku od 6.5 igrača prošle sezone, ovo je prilično duboka playoff rotacija. Iskreno, ovom se nisam nadao nikako. Izgleda da je Džoš ubo ovog puta (u biti GMić je tražio igrače koji će bit pogoci, ostalo je FO). I sad kad je MPJ trejdan, moguće da Denverov "100% All Star, koji nikad nije bio All Star samo zato jer ga nisu izabrali na All Star, ali je po talentu svakako All Star" shvati da nije Luka Dončić nego lik kojeg su u G7 ugasili udvajanjem, i vrati se spreman za sezonu. Baš me zanima ko će izaći s Istoka. Da, MPJ-ov trejd je i lepa poruka Mareju. Lepo je što je Denver odlučio da nagradi visokim ugovorima svoje najbolje igrače koji su u Nagetsima od početka NBA karijere, ali deluje kao da su Marej i MPJ to malo zloupotrebili. Ili malo više. Jokara je tu da rinta, a oni ne moraju puno da se cimaju, a kinta kaplje. Još da je Denver nekako usralo da opet uzme prsten, što su se negde i istripovali tamo da je moguće prošle sezone sa timom koji su imali i načinom na koji su igrali, dobili bi status božanstva tamo i odmah mogli da računaju i da će im i sledeći ugovor biti ogroman. Sad će, bogami, morati dobro da oznoje guzicu obojica za ulogu u timu koji su imali i sledeći ugovor da im bude poput sadašnjeg. Našli su način da uspešno trejduju MPJ, našli su način i da uspešno trejduju Šarića, naći će način i da trejduju Mareja ako bude trebalo, pa da vidimo kako će bez Jokića da dobije i blizu ovakav sledeći ugovor i da ima i blizu ovako bitnu ulogu. Lik se jeste već unovčio i do 31. godine života će primati ogromnu kintu, ali navuče se čovek na kintu, želeće on još jedan dobar ugovor.
Bugl Khan Posted Wednesday at 07:03 AM Posted Wednesday at 07:03 AM 4 hours ago, McLeod said: Denver za nedelju dana uradio vise nego za prethodne dve godine. Jedan dobar plej ih deli od prvih favorita za titulu. Ako dovedu playa, naći ću te u soliteru, časna riječ. 5
Don Dusko Posted Wednesday at 07:40 AM Posted Wednesday at 07:40 AM 5 hours ago, McLeod said: Denver za nedelju dana uradio vise nego za prethodne dve godine. Jedan dobar plej ih deli od prvih favorita za titulu. Spoiler
Chaos Is Me Posted Wednesday at 07:53 AM Posted Wednesday at 07:53 AM Brutalan tim je sastavio Hjuston, ako KD bude zdrav lagan su contender. 2
HAMMER Posted Wednesday at 08:04 AM Posted Wednesday at 08:04 AM 10 hours ago, Milos 3.14 said: Još jedan pokazatelj koliko je košarka u USA rasistički obojena Užas blago rečeno P.S. čitao sam neke komentare nakon trejda Micića za Konatona kako Šarlot skuplja belce ( nemaju pojma da je i Micić belac ) i gde ljudima smeta masovno što će u startnoj postavi Šarlota biti 2-3 bela igrača mrtvi belci 3
Bugl Khan Posted Wednesday at 08:35 AM Posted Wednesday at 08:35 AM 35 minutes ago, Wook said: Holmes i dobri minuti u po - teško, Watson, Strawther - možda. Ovde nedostaje klasičan pg, što će Brown da krpi (na FA - Dinvidi, Brogdon, Kam Pejn) a PF Holmes, Nnaji isto jako tanko. Od fa na PF imaju Lylesa, Bouchera, Nance Jr je potpisao za Klivlend. Nisam napisao da će svi imat puno minuta. Prva petorka plus Brown, Jonas, Hardaway je playoff rotacija od 8 igrača. Watson će 2025/2026 igrati 4. playoff u nizu, ako nakon 4 godine (i minimum 30+ playoff utakmica) on nije igrač za playoff rotaciju, onda nek se nosi u 3PM. Atraktivna blokada tu i tamo nije razlog da ga držiš u momčadi. Lik stvarno igra obranu, ne jer mora, nego jer voli. Da nauči šutirati tricu, ima garantirano mjesto u NBA. To ne kažem ja, nego Luka i GTA 0. Zašto im treba PG (iako ne bi imao ništa protiv Dinwiddiea)? Murray, Jokić, Gordon su svi igrali to. Brogdon je preskup. Ne znam da bi to išlo ispod 3 godine- 80M (lupam napamet), Cam Payne mi nijr igrač za Denver (u Jokić eri, naravno). 10 sezona, 7 momčadi (ovo sam provjerio), a misli za sebe da može bit frenčajz pleja. Frajer je u Knicksima 4. play. Ne hvala. 1
Wook Posted Wednesday at 08:40 AM Posted Wednesday at 08:40 AM (edited) Brogdon je mrtav. 51 minutes ago, Chaos Is Me said: Brutalan tim je sastavio Hjuston, ako KD bude zdrav lagan su contender. Ko će tamo da igra SG? Amen je krilo (bez šuta), Van Vleet - kec, KD i Sengun 4/5. Klupa je možda najjača u ligi, Eason/Jabari Jr./DFS krila, Adams/Kapela centri. Edited Wednesday at 08:45 AM by Wook
bosMan_jr Posted Wednesday at 08:50 AM Posted Wednesday at 08:50 AM (edited) Cama treba trejdovati ako nece da mu daju prostor. Reed moZE uzeti neki minut na SG Edited Wednesday at 08:51 AM by bosMan_jr
Bugl Khan Posted Wednesday at 08:51 AM Posted Wednesday at 08:51 AM 1 hour ago, Poenter said: Da, MPJ-ov trejd je i lepa poruka Mareju. Lepo je što je Denver odlučio da nagradi visokim ugovorima svoje najbolje igrače koji su u Nagetsima od početka NBA karijere, ali deluje kao da su Marej i MPJ to malo zloupotrebili. Ili malo više. Jokara je tu da rinta, a oni ne moraju puno da se cimaju, a kinta kaplje. Još da je Denver nekako usralo da opet uzme prsten, što su se negde i istripovali tamo da je moguće prošle sezone sa timom koji su imali i načinom na koji su igrali, dobili bi status božanstva tamo i odmah mogli da računaju i da će im i sledeći ugovor biti ogroman. Sad će, bogami, morati dobro da oznoje guzicu obojica za ulogu u timu koji su imali i sledeći ugovor da im bude poput sadašnjeg. Našli su način da uspešno trejduju MPJ, našli su način i da uspešno trejduju Šarića, naći će način i da trejduju Mareja ako bude trebalo, pa da vidimo kako će bez Jokića da dobije i blizu ovakav sledeći ugovor i da ima i blizu ovako bitnu ulogu. Lik se jeste već unovčio i do 31. godine života će primati ogromnu kintu, ali navuče se čovek na kintu, želeće on još jedan dobar ugovor. B1: Ono što su izgubili od Wolvesa je umjetnost, ali ja mislim da ne bi prošli Mavse (ako kojim slučajem bi, vjerujem da bi išli b2b). Gordon je pričao da su bili toliko fizički iscijeđeni da nisu mislili ni da mogu proći Lakerse. Onda su vidjeli da su ovi usrani ko grlice i rutinirali ih. B2: Kako neće. S 31 godinom je u prajmu još.
Darko Posted Wednesday at 08:52 AM Posted Wednesday at 08:52 AM 2 hours ago, Bugl Khan said: Zašto? Jonas je tu da odmara Jokića 15 min. Ima 13 sezona iskustva u NBA. Ja bi isto radije da ga mijenjaju AD ili Sengun, ali ništa od toga. Tim je ono što je falilo Denveru. Šuter. Ugl, Cam, Brown, Jonas i Tim su Nuggetse učinili contenderom i sad jedva čekam da pometu jednu, i izbace drugu momčad iz PO. Za Jonasa, ima samo da kvotujem @Ludi za Poli: Quote Ok je JoVal za backup centra al ja bih na mjestu Nuggetsa radije potpisao Horforda. Dosta bolji defanzivac i u ovim godinama, pogotvo na switchu plus ima ozbiljan sut i moze bas fino igrati u paru s Jokicem. Tim je već solidan potpis, ume da zatrpa trojkama a igraće sa Jokićem.
NikadProtivKaline Posted Wednesday at 08:56 AM Posted Wednesday at 08:56 AM (edited) kako izgleda houston roster sada? sto se denvera tice - dosta dobri potezi iako ne mislim da je cam glava za glavu bolji igrac od MPJ, ovi potezi koje je to omogucilo ipak daju na validnosti BB nazad na mesto uspeha, uvaljivanje sarica, dolazak THJ, plus dodatni napredak strawthera i watsona i denver bi mogao mnogo mnogo bolje da izgleda jonas - nisam odusevljen, mislim slicno kao chaos da je tu mozda trebao neki 4/5 igrac...ali kad pogledas da je dosao glava za glavu za mrtvog sarica onda je to svakako win inace, oduvek sam bio fan timmy-a, ozbiljan suter mozda malo ima veze i sa tim sto sam pre nekoliko godina sa njim u petorci umalo osvojio neku balkan nba 2k ligu:) brada, shump, timmy, PJ, lucas nogeira...surio sam sve redom:) edit: da, isto ne mislim da nagetsima treba pravi proper pg backup murray, bb, jokic...sasvim dovoljno treba im neki rim protector na 5/4 Edited Wednesday at 09:16 AM by NikadProtivKaline
aleksandar2806 Posted Wednesday at 09:00 AM Posted Wednesday at 09:00 AM Ljudi potpis Jonasa gledaju potpuno pogresno,ne nece doneti doneti defanzivno prisustvo kao recimo Al Horford,ali ce doneti prisustvo na skoku i sto je najbitnije omogucice Jokicu da ne mora da igra 37 minuta u proseku vec 32-33 u regularnoj sezoni. 3 1
Bugl Khan Posted Wednesday at 09:01 AM Posted Wednesday at 09:01 AM 9 hours ago, Chaos Is Me said: Evo još nekih promena koje ste možda propustili: Nickeil Alexander Walker u Hawkse 62m/4 Ty Jerome u Memphis 28m/3 Brook Lopez u Clipperse 18m/2 Tyus Jones u Orlando 8m/1 Caris LeVert u Detroit 29m/2 Luke Kornet u Spurse 41m/4 Yabusele u Knickse 12m/2 Luke Kennard u Hawkse 11m/1 Kevon Looney u Pelicanse 16m/2 Mason Plumlee u Hornetse 3,6m/1 Trenton Watford u Sixerse 5,3m/2 Clippersi kopiraju Minesottu.
Ludi za Poli Posted Wednesday at 09:02 AM Posted Wednesday at 09:02 AM Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce BB uopce izgledati u drugom stintu obzirom da je zadnje dvije sezone u Pacersima/Raptorsima/Pelikanima bio blagi uzas. Nije ni cudno sto je na kraju bio dostupan za minimalac. Sto se Jonasa tice, on ce biti izbacen iz PO serije za cetvrtinu otprilike. Kamenonogi teskas nesposoban odvojit se od parketa ciji je glavni i jedini kvalitet smetlarenje u sredini. Prototip igraca koji u PO nema sta traziti na parketu. Za RS je svakako dobar potpis, tu su takvi igraci cesto korisni. 2
Chaos Is Me Posted Wednesday at 09:03 AM Posted Wednesday at 09:03 AM 21 minutes ago, Wook said: Brogdon je mrtav. Ko će tamo da igra SG? Amen je krilo (bez šuta), Van Vleet - kec, KD i Sengun 4/5. Klupa je možda najjača u ligi, Eason/Jabari Jr./DFS krila, Adams/Kapela centri. Kao da moraju da imaju striktno po pozicijama igrače. Sheppard će dobiti veću ulogu, Amen će da hapsi po perimetru, a KD će da trpa sa svih pozicija. 1
delgado Posted Wednesday at 09:30 AM Posted Wednesday at 09:30 AM Samo da ostavim svoju pricu sa insta recently i ovde i da pozdravim sve forumase nakon nekog vremena!
Recommended Posts